Mal by potencionálny partner vedieť o konkurencii?
Ahojte, som vo fáze, kedy by som si rada našla partnera. Aktuálne sa spoznávam a stretávam s 2 mužmi. Myslíte si, že by potencionálny nápadník mal vedieť o tom, že okrem neho sa stretávam ešte s iným chlapom? Aby som niečo nepokazila keď sa mu priznám. Myslíte si kebyže sa priznám, že to potencionálneho nápadníka odradí alebo nie?
Pokiaľ si to vieš ustrážiť tak, aby ťa ten jeden neprichytil v spoločnosti toho druhého, tak sa nikomu o ničom nezmieňuj. Sleduj ich dobré aj špatné stránky a podľa toho si nakoniec vyber.
A nemaju to radi ani muži. Keď som sa už zacala stretávať s mojim priateľom a na zoznamke mi niekto napísal, tak som odpísala, že nemám záujem ani o písanie, lebo sa už s niekym stretávam. A išlo naozaj len o pár stretnutí. Niektorí muži odpísali späť, že to je správny prístup a poďakovali sa za túto informáciu. Že to nemajú radi, keď to niekto hra na viac strán.
@janickacrazy ja používam vlastnú hlavu, riadim sa svojimi hodnotami. Čiže čokoľvek odporúčajú odborníci (inak o žiadnej takejto štúdii som v živote nepočula), mi je úplne šuma fuk. Ja tu píšem svoj názor, a meniť ho nebudem. V tomto mám jasno. Nepotrebujem sa stretávať s viac ako 1 mužom naraz, však keby malo ísť o 2-3 stretnutia, tam ani nevidím význam, už keď je to podľa vás ok. Dám 2-3 stretká s jedným, nevyhovuje mi, stretká skončím a idem ďalej 🤔
@huxy Tebe sa nikdy nestalo, že v rovnakom čase mali o teba záujem dvaja muži a ty si ich vôbec nepoznala a nevedela si si vybrať?
Nic mu nehovor co si sa zblaznila 😅
@janickacrazy no, asi sa mi to nestalo. Že práve v rovnakom čase som sa s dvoma začala stretávať. 2-3 stretká sa dajú absolvovať v priebehu týždňa, nemusím hneď vtedy riešiť nejakého druhého.
A to si ešte nevieš jedného z nich vybrať? Ako dlho sa "spoznávate"?
Ako Podľa mňa je úplne úbohé stretávať sa s dvomi chlapmi naraz. Pretože ak si jedného raz zoberieš, tak to bude úplne trápne, že ty si si vlastne vyberala medzi nimi ako keby to boli psy...
Najlepšie bude, ak sa zaľúbiš do obidvoch 🙂
Pokiaľ je to len v spoznávacej (kamarátskej) fáze nič som nikdy nehovorila len keď som si bola istá jendým, že naozaj je ten a ktorým to chcem skúsiť vtedy som si prestala písať s inými...Prirodzene ma to nejak prestalo baviť 🤷🏻♀️
Najlepsie bude ich zoznamit a usporiadat sutaz. Mozu sa pretahovat lanom, zapasit v blate, vedomostnz kviz. Na koniec esej na temu "ty", live prednes, hore bez.
A teraz realne 😊 Mame malo info, ale aj tak jasna odpoved. Tichobud!! Nikomu, nieze im 😄 Keby s tebou nieco zacinam ja a zistim to, malo by to 3 efekty
- vazil by som si ta menej, lebo by som citil ze si ani ty nevazis mna tak ako som si myslel - snazil by som sa menej, lebo by som nechcel obetovat kopu energie do 50:50 dealu (druheho nepoznam preto 50:50)
- bol by som smutny, a to asi nechces spravit cloveku ktoreho mas/budes mat rada
Cize nehovorit!
@romi0310 Nie kazdy muz rad dobija, mne sa nechce dobijat ani mobil kazde dva dni. Stara dobra Nokia 3310, stacilo raz za tyzden. Ked da zena najavo zaujem a ona sa mi paci tiez, potom ok, energiu do toho kludne dam, komplimenty, pozornost, zabava. Ale hrat sa so "slecnou nedostupnou" na macku a mys, na to fakt nemam cas. Este potom zistim ze ma rozrobeneho dalsieho - pocul som niekde ze sa to stava 😊. A pol roka v keli.
Inak rovnako ako baby hore, tiez by ma zaujimalo ako ste vlastne daleko, kolko to trva, kolko mate rokov, preco sa nevies rozhodnut, ci su obaja taki dokonali cico...
Takto sa moc viac neda poradit, len nehovor nic. Neklam, ale ani nehovor nic 😉
Nic by som im nehovorila, ani s jednym netvoris par tak im to neni treba vediet, este sa to moze otocit proti tebe. Ak teda s jednym z nich budes tvorit par aj tak by som to nespominala, naco
preboha 🙈🙈

@huxy dokonca aj odborníci na vzťahy toto odporúčajú, na začiatku úplne kľudne sa stretávať aj s dvomi potencionálnymi partnermi, myslím tým nejaké 2-3 stretnutia na káve, kde sa porozprávate a väčšinou človek hneď zistí, že tento áno, tento druhý asi nie, absolútne na tom nie nič nemorálne ani nechutné