icon

Mal by som nahlásiť predajcu trávy?

anonymous1
12. okt 2024

Takže, mám kamáratov a tý od týpka kupujú trávu a akože oni su pohode chapu že sa toho bojím ale už ma to aj dosť sere lebo mam z toho dosť ptsd len keď to cítim, viem kde týpek býva(poschodie cislo bytu atd.) otázka je mal by som to nahlasit? Lebo uprimne bol som sa tam raz pozriet a typek tam ma vsetko na stole poukladane plus ma aj kratom taktiez na predaj, dalsia nelegálna cinnost. Ako keby to iba uzival tak to este chapem, ale typek s toho slusne zaraba. A proste cim csstejsie som s nimi von tak furt to fajcia. Najskor to bolo 1 za tyzden a teraz to uz su aj 2 jointy za vecer. Takze otazka je ci to mam nahlasit?

domka222
12. okt 2024

Podľa tvojho písania, by som povedala,že v tom ideš aj ty. To sa musíš iných pýtať, či to máš nahlásiť?

anonymous1
autor
Odpoveď bola odstránená
domka222
12. okt 2024

@anonymous1 preto sa pýtam, lebo ja keby som presvedčená, že to chcem niekam posunúť, tak sa vôbec nepýtam na názor inej a hlavne cudzej osoby.

mikadooo
12. okt 2024

@anonymous1 to my máme rozhodnúť za teba? 😄. No tak dobre, áno, nahlás ho.

januska12323
12. okt 2024

Však to je na tebe či chceš kryť trestnú činnosť alebo nie.

lindous
12. okt 2024

Keď ti vadí, že kamoši húlia, zmeň partiu, týmto sa problém nevyrieši, nájdu si iný zdroj…

alex49
12. okt 2024

prestaň sa s kamošmi stretávať a či niečo nahlásiš je na tvojom svedomí

abbey1
12. okt 2024

@anonymous1 Š 'kamarátmi' by som prerušila kontakty, typka by som nahlásila a venovala by som sa štúdiu.

misanthropicdann
14. okt 2024

@anonymous1 s kamošmi sa prestaň bavit keď ti to vadi ale jednoznačne nikoho nikam nenahlasuj. Nevieš čo je to za človeka, nevieš ci sa nezistí ci si to nebola ty. Ešte aby si ta niekto nepockal.