Mal by som sa vrátiť k manželke?
Už je to skoro 6 mesiacov. Odišiel som od manželky a nášho ročného dieťaťa. Neodišiel som k inej žene , ale pretože doma už bolo na nevydržanie. Podráždená nervózna kričala po mne , hádzala po mne veci , proste peklo . Nedala mi vydýchnuť , hoci som pracoval , živil ich , doma som sa snažil pomáhať. Problém je že je tehotná , už to na nej je celkom dosť vidieť , viem že som otec. Platím byt a posielam jej peniaze . Ani raz mi za to obdobie nezavolala , aby som sa vrátil , nezavolala mi vlastne vôbec. Malú si zoberiem raz za čas, to mi ju podá s vecami a povie čo treba a zavrie mi dvere pred nosom, nechová sa však nepriateľsky. Neviem vôbec čo mám robiť , či sa vrátiť alebo ju len finančne podporovať a brať si zatiaľ malú neskôr aj druhé, rozvádzať sa nechcem a myslím že ani ona zatiaľ . Žiť takto nechcem ale bojím sa aj návratu aby sa zas všetko nezopakovalo alebo ešte viac nezhoršilo príchodom druhého dieťaťa.
Neviem kde sa to posralo, boli sme spolu 6 rokov predtým ako sme sa zobrali , aj sme spolu žili a nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy medzi nami, príchodom dcéry akokeby úplne zdivela, preskočilo jej .
Nie neboj sa, nebol.... este stale si 🙃.
A coraz viac si myslim ze toto cele je vymyslene ,lebo tak hnusny bezchrbtak byt hadam na tejto zemi ani nemoze.
Tak to si "poblahoželaj" sám sebe, aký si superman, že si svoju manželku nechal v takom stave, s maličkým dieťaťom, tehotnú na všetko samú. Naozaj " tlieskam ". A aký si veľkorysý, že posielaš peniaze. To nie, že chceš, to je tvoja povinnosť! Prečo ti má ona volať, keď ty si odišiel.
Úprimne, ja by som ta nazad ani nevzala.. načo.
Hanba.
Autor, trosku sa zastav. Ty teraz jednas v hneve - mozno nie len na zenu, ale aj na vsetky tu, ktore ti odpovedali zostra. Jednat v hneve nikdy nevedie k nicomu dobremu. Aj preto som ti pisala, ze si mas spisat sam pre seba na papier, co cakas od vasho vztahu, co ma zmenit ona, co by si zmenil na sebe ty. A potom to predlozit zene, nech aj ona porozmysla... a potom sa stretnut.
A namiesto toho ty zacnes jednat impuzivne, pomsytchtivo, bez rozmyslu. Toto naozaj nie je dobre. Ja chapem aj teba, citis, ze ti bolo ublizene a ako zranene zviera utocis. Ale toto nie je dobre. Myslis, ze ano???
@simsalabim nie žiadne postychtivé jednanie. Jej hypotéku som jej nemal platiť nikdy, má na to svoje úspory a je to jej majetok . Všetko má svoje hranice aj toto . Ale ako vidím veci sa pohnú vpred.
@simsalabim som nahnevaný , ale na seba. Že som nechal takto so sebou jednať, napriek tomu že som platil doslovne všetko , jej materská a RP bol iba pre ňu , na jej potreby.
Ale ano, chces sa jej mstit lebo zopar ludi si do teba koplo. Tie zeny ona ani nepozna.
Vidis, presne to je tak... :D treba zostrit a hned bude mat naladu riesit. Stretnite sa a dohodnite. A kecy kvoli detom... :DD nedaj sa okrepit. Deti rovnako mozu bt v striedavke, alebo u teba.. o tom, ze je tehotna ti vobec povedala, vcas to riesila? ci si vo vysokom stadiu tehu postaveny pred hotovu vec, ze budes mat so zenou, s ktorou sa mesiace nebavite dalsie dieta? ANo chod, maj poziadavky, nezabudni ked ti zacne vycitat veci, nezabudni jej pripomenut, ze je tehotna a neracila ti to dat vediet... :D
Podla mna nie je pomsta, riesit veci. Nevidim dovod, nezit spolu a sponzorovat niekoho zivot...
cokolvek by si sem napisal, ze si spravil, pre zeny to tu bude vzdy vyhrazanie, a zle, a no no no.. ona je chudatko.. takze hlavu hore, porieste, hadam zdravy rozum sa jej vrati so studenou sprchou, ze nebude sponzor ak sa nezacne aj ona snazit
@beata_k prečo by som mal platiť je hypotéku keď jej kompletne financujem jej život ?
wauuu úžasne autor, rozbitý vztah sa najlepšie rieši vyhrážkami !
Nie rozhovorom a priznaním si kde ste OBIDVAJA spravili chybu, najjednoduchšie bude odstrihnúť tehotnú zenu od peňazí, super nápad.
Hlavne ze si na koni, máš tú moc nad ňou, fakt môžeš byt na seba pyšný, úplne mega na pol roka zdrhnúť a potom sa ešte povyhrážať. Odteraz už bude na teba chrumkavá, poslušne sa starať o dve deti a bez slova upratovať tvoj bordel
Už vás vidím ženy akoby ste si nechali od chlapov nadávať za neumyty hrnček, za topánky ktoré nie sú v botniku. Už vás vidím akoby ste sa uhybali hrnčekom s kávou,lebo manžel má zlý deň. Nezachoval sa správne,že ju nechal s malým dieťaťom a tehotnú,ale nie len on sa má nad sebou zamyslieť,ale aj jeho manželka. Sú tu témy,kde chlap platí minimálne výživne a o deti ani nezakopne. Tento má aspoň snahu platiť o dosť viac a zaujíma sa o dieťa a aj tak takáto vlna hejtu,nadávok a urážok. Nepochopiteľne.
Pohnu sa vpred iba vtedy, ked su obe strany ochotne nieco zmenit, aby vztah zacal fungovat. To si, prosim ta, uvedom. Uvedom si aj to, ze si zenu opustil v tom najcitlivejsom obdobi. V tom najcitlivejsom!!!! A ona tiez reagovala ako zranene zviera a pri tom ti ublizila. Ak chces vas vztah zachranit, musi aj ty pripustit, ze si nieco urobil zle. Aj ona. Mas ju este rad? Chces o vztah bojovat? Pisas, ze sa hnevas na seba, lebo si ju zabezpecil financne a ona si to nevazila. Ale vies, zena caka zo vztahu viac ako iba financne zazemie. A urcite aj ty cakas od zeny pochopenie, pomoc, doveru... toto ona od zeba zjavne nemala, v obdobi, kedy to zena najviac potrebuje. Dokazes pochopit, ze jej to chybalo? Ze si jej to opakovane nedaval? Lebo ak ano, aj toto je prvy krok k tomu, aby si pochopil jej pocity a vysiel jej v ustrety. A rovnako musi ona pochopit tvoje pocity. Tu nejde o valanie viny jeden na druheho ani o tom, kto pochybil viac a kto menej. Tu ide o to, aby ste navzajom pochopili, cim ste si ublizili a pokusili sa toto spravanie zmenit.
@lenkasarka ja predpokladam, ze on ain nevedel, ze je tehotna...
Nemusis jej platit. Nepoznam vas. Ale ano, konas impulzivne a chces jej ublizit cez peniaze. Ked vychladnes, tak si to priznas aj sam ale uz bude neskoro.
@beata_k presne tak , nemusím jej platiť. Nechcem jej ublížiť, chcem aby sa to pohlo vpred a ako vidím toto je cesta. Pol roka je už dosť dlhá doba aby sa to začalo riešiť.
A napisal si jej aj nieco ine ako to, ze si chces prist zobrat dieta? To ta za pol roka nenapadlo to s nou prebrat? Mne toto nejde do hlavy a je to maximalne divne.
@simca06022011 nevedel som že je tehotná keď som odchádzal , myslím že to nevedela ani ona. Nepovedala mi to dosť dlho .
@mojemenonikto za tento komentár by som si s tebou normálne skočila na pivo😂, znieš ako fasa chlap krásne a úplne si to vystihol.👌 klobúk dole
@ema22270 nie nenapísal . Nepotreboval som čítať sms aký som vydrbaný kok... a chuj .
Platit jej budes tak ci tak, len to bude nariadene sudom. A tvoje deti budu zit v medzitym v malom podnajme... Blahozelam, "dobra" praca 🥳
@beata_k nie, budú žiť v manželkynom byte. Tak ako doteraz . Budú mať všetko čo potrebujú.
@beata_k a platiť jej určite budem aj bez nariadenia súdu , len to nebude 1500 eur.
Ok, rozved sa. Nic lepsie pre nu nemozes urobit. Aspon si najde chlapa a nie trucovite decko. A chlap aj vychova vase deti.
A ty ked chces zmenu,,, musis zmenit seba. Nemozes zmenit nikoho,,, len seba a ked zmenis seba, zmenis tym aj spravanie tvojej manzelky to ti garantujem
V tejto diskusii ja končím , robíte tu zo mňa totálneho debila. Jediné čo to prinieslo pre mňa , že prestanem jej platiť hypotéku , nech si to ťahá zo svojich úspor , ktoré má . Ostatné zostane zachované.
- po tomto si už kkt na entu....
Stále ti nedochádza že to nerobíš pre ňu ale pre Vaše deti?
Vieš čo... ved neplat. Možno to utiahne zo svojich úspor, možno pojde do 1i., možno k rodičom. My ženy sme silné q dokážeme aj nemožné ak ide o naše deti..m zaobíde sa aj bez tvojich 1500
Vyhladil si si svoje ubolene ego?
Opat a znova potrestas len a len svoje deti.
Škoda ze my ženy sa nevieme zachovať ako by chlapi, niekedy by to nebolo na skodu.... ze ti nehodí deti do starostlivosti a nejde do práce a ty sa staraj....
A ak máš 1500mesacne teraz, máš svoj byt, utiahnes aj garsónku, tak neboj.... súd ti tiež vymeria slušne výživné. Stačí jej dobrý právnik, stačí predviesť na súde to co si previedol tu, stačí šťastie na dobrého sudcu a nesplatis sa do konca života.
Nehovoriac o tom, ako deti raz vyrastú a dozvedia sa co si za hovädo a umries sám, zabudnutý a nenávidený aj vlastnými deťmi.
Lebo každé dieťa raz dospeje a s odstupom času sa bude vedieť pozrieť na túto situáciu realnymi očami.
A ak raz príde ta chvika, ver ze si u nich skončil.
Hovorím ti z vlastnej skúsenosti....
Mal by si odhodit svoje ego a naozaj sa pozriet na to z druhej strany. Tiez som taka impulzivna ze manzela poslem do riti, ale ked napzaj pohar pretecie, mame 2 deti a nie je to prechadzka ruzovou zahradou. Ale uzna si aj chybu, aj ze nepomaha kolko x... hladi sa viac na jeho zaujmy. Ak ju mas rad do prcic, tak sa s tym nieco urobit da. Skus aj nejakeho psychologa nech ta on navedie co robit dalej, ako pomoct manzelke, ako to zmenit... ale musis zacat od seba. A to nemyslis ako utok na teba, to je len rada.
Na svete nie je nic horsie ako urazene ego. Maj sa.
@mojemenonikto len ma to jednu chybicku, ked vyblakovala doma, nik o jej tehotenstve cislo dva nevedel. Cize vyblakovala, lebo bola proste nasrata, lebo materstvo nebolo rozravkove ako si predstavovala a nie preto, ze necakane otehotnela znovu a bola z toho vytocena. A to je v pohode, lebo clovek vybuchne, ponadava.. ale nie tak, aby sa nekontroloval. PO mne keby chlap hodil pohar, tak to je jeho posledna vec co v zivote urobil pri mne. A 99% zien by to tiez neprehltlo, nech mal chlap akykolvek zly den. Keby som ja hodila nieco po chlapovi, tiez si poklepe po cele, zoberie dceru k mame a necha ma nech si upracem chliev a ukludnim sa. Alebo zavola psychiatriu :D Proste odtial potial, nech je akokolvek nejaku uroven si treba drzat, alebo si vediet sadnut a na oboch stranach prizant, ze to niekto prehnal.. alebo obaja.
A tu to ma niekto ospravedlnit.. aj ona sa mohla ovladat, aj ona mohla komunikovat, mohla sa o co to pokusit. Nie, ona si nechala pre seba aj to ze je tehotna, atd.. ona to chce riesit, len ked kohutik s peniazkami sa zastavi. A kolko su spolu je uplne nepodstatne, lebo ja sama vidim na mojom vztahu,ze dietom sa zmeni zivot od zakladov. A tym aj vztah.
Aj tvoja dcéra bude raz matka, a ver ze sa bude vedieť vžiť do toho, čo si spôsobil jej matke a ako si sa zachoval v najťažšej chvíli
Len sa modliť aby si raz nenašla rovnakého zbabelca ako si ty

Ako som pisala.bola to chyba.mala vsetko vystarane nemala dovod.ano,mas sa starat o deti.nema im nic chybat,no takto manzelstvo nezachranis.no a s tym platenim energii by som sla napoly.nejde o to trestat ju ,ale riesit vasu situaciu