icon

Mal by zmeniť prácu kvôli kolegom?

9. okt 2024

Predtým ako má odsúdis, skús si to prečítať !
Ahojte mám takú malú dilemu, nezakladám témy skoro nikdy a nerád im sa s cudzími ľuďmi ale vážne mi nemá kto pomôcť.
Manžel pracuje v maličkej firme a každý rok majú vianočný večierok, manžel tam nechodí, nemá o to záujem sa trepať 80km od domu aby sa ožratý vrátil domov. Ja súhlasím s tým aby na tie večierky nechodil. Obaja sme spokojný, lenže kolegovia si z neho uťahujú že je pod papučou lebo je abstinent a nechce s nimi ísť. Tak som mu povedala nech zmení prácu, tá je sice super aj platovo ale tak nevyskúšas nevieš . Myslite, že by mal zmeniť prácu ?

Strana
z4
hendikep
9. okt 2024

mne pripada pod papucou lebo si myslis ze mas pravo mu hovorit ze ma menit pracu lebo jeho kolegovia si to myslia 🤦‍♀️ nechaj ho zit, nech si to vyriesi sam

svetlonos
9. okt 2024

@kikulienkadd
Písala som aj jej. Ale toto poznám. Všetci ozrati do nemoty a triezvy sa proste nema o com s takými baviť. To je práve o tom slovenskom nerešpektovanie ineho názoru- teda necítia alkoholu.

vilma7
9. okt 2024

Tak potom sú všetci jeho kamaráti ktorí nejdu na večierku pod papučou, alebo len on? Lebo asi tak trochu je, keď ty mu už radiš aby zmenil prácu a ešte to ideš riešiť na ženskom fóre.

anketkarka
10. okt 2024

Tvoj príspevok je taký zvláštny. Akoby si uznávala, že on je naozaj pod papučou. Vieš to a bojíš sa odsúdenia. Vianočný večierok je teambuildingová akcia. Ak sa jej nezúčastní, tak nech sa nečuduje, že je za outsidera. Nemusí sa ožrať. On asi bude taká povaha, že aj keby nebol pod papučou, tak sa tak správa. Nevie sa v kolektíve presadiť, možno sa nevie presadiť ani doma. V každej práci môže dostať takú nálepku. Je to o povahe a vyžarovaní. Sú také ženy čo ocenia presne ,,podpapučové typy mužov", lebo presne takého potrebujú k sebe.

anouschka5
10. okt 2024

Ak je to dobrá práca nemusí ju meniť - to že nepije je super - ono totižto je to niečo, čo nedokáže každý a tým je výnimočný- no a to pijáci neodpúšťajú -

Strana
z4