icon

Mala by som konfrontovať priateľovu kolegyňu?

12. feb 2025

Dobrý deň dievčatá.
Poprosím Vás o radu a pomoc.
Mám priateľa 3 r. v Novembri som prišla na to , že ma pravdepodobne podviedol s kolegyňou. Nemám na to síce dôkazy ale som si tak na 80 % istá , že sa to stalo. Kolegyňa je to taká , že pracujú v jednej firme , každy deň sú spolu a dokonca niektoré činnosti musia výhradne vykonávat priamo spolu. Prisáhal mi , že medzi nimi sa nič nestalo , ale ja som stratila dôveru a každý ( naozaj každý ) deň sa kôli tomu hádame. Moja otázka na Vás znie. Išli by ste priamo za tou kolegyňou a konfrontovali ju otázkou či sa medzi nimi niečo stalo , aleno nie???
Naozaj ma napadla aj takáto možnosť , lebo som zúfalá a neviem sa cez to preniesť. Sám ma za ňou posielal pri hádkach , že sa mám ísť opýtať aj jej. Chcela by som poznať pravdu , nech je akákolvek a buď skončiť vzťah alebo to vyriešiť a zabudnúť.
Ďakujem za každý názor.

Strana
z4
irusa
12. feb 2025

ja neviem ..máš nejakú predtuchu, ak nemáš dôkazy ?????

crazy_cat_lady
12. feb 2025

a ked pojdes za nou, myslis, ze sa ti prizna? :D za mna je to trapne, aby som spovedala partnerovu vraj milenku.. neviem no, ved ked mu neveris, tak sa s nim rozid..

zuzubb007
12. feb 2025

Tak za jedno je to trápne takto sa ponižovať, a za druhé vzťah bude dobre ukončiť, lebo aj keby ti povie, že mali dačo spolu nezabudneš na to tomu ver, a dôvera je zaklad

martul
12. feb 2025

akože...v živote by som sa tak neponížila, aby som išla za tou druhou. To nemáš v sebe štipku sebaúcty?
A čo čakáš, že ti povie: áno jasné, podviedol ťa"
Prečo si myslíš, že ťa podvádza? Dôkazy, alebo čo jej chceš povedať? Tak keď si o tom presvedčená, tak sa s ním rozíď.

Nestrápňuj sa.

mirola
12. feb 2025

ajtak ti nepovie pravdu ak sa tak stalo, nic nevyriesis..

stanulienkat
12. feb 2025

Nechod za nou. Budes vyzerat ako uboha hysterka. Ak nemate deti, nemas za potrebu byt neustale v neistote. Venuj jej ho celeho.

really8
12. feb 2025

Vas vztah uz skocil. Cim skor sa pohnes dalej tym menej si budes nadavat ze si stracala cas

kikush182329
12. feb 2025

Ak to tak bolo, ona ti pravdu urcite nepovie a on uz ju mozno aj varoval. Mozu sa o tebe aj kazdy den rozpravat. Ak nemate deti toto by som urcite ukoncila.

autor
12. feb 2025

Videla som , že ju viezol na určité miesto. Povedal , že koli kamarátovi , ktorý ju tam čakal. Nie deti spolu nemáme. Ďakujem Vám všetkým za reakcie. Vedela som , že to nebude správne ísť za ňou, ale nemám sa s kým o tom poradiť , tak som skúsila túto možnosť.

crazy_cat_lady
12. feb 2025

preco ho inak podozrievas z nevery, okrem toho, ze pracuju spolu? zmenilo sa mu spravanie/byva dlhsie v praci/je stale na mobile/schovava ho/zacal sa o seba viac starat atd..?

domak2
12. feb 2025

Možnosti je viac, hlavne je ze mu neveríš a teda vzťah nemá veľmi zmysel do budúcnosti. Možno ta podviedol a zapiera alebo ta nepodviedol a ty ku zbytočne robíš peklo a v tom prípade si on zaslúži niekoho kto mu verí.

januska12323
12. feb 2025

Len kvôli tomu ho podozrievaš a od novembra sa každý deň hádate? Ten chlap musí mať božskú trpezlivosť.

autor
12. feb 2025

Podozrievam ho preto , lebo keď som ho videla , že ju vezie , stála som na parkovisku , išiel popri mne , mohol zastať no neurobil tak aj keď ma videl.Volala som mu , samozrejme nedvíhal a keď konečne po nejakom čase zdvihol , pohádali sme sa , lebo zatajoval že sedela v aute aj keď som ju dobre videla.Až na druhý deň prišiel s odpoveďou , že ju viezol na určité miesto pre kamaráta. Tak preto neviem či sa niečo medzi nimi stalo alebo ....

ssimusska
12. feb 2025

Ako si môžeš byť na 80% istá keď nemáš ani jeden dôkaz. Začal robiť niečo inak? Je dlhšie v práci? Ako si vôbec prišla na to že ta pravdepodobne podviedol.
A chodiť za ňou? Veď byt na jej mieste ťa akurát tak vysmejem.

martul
12. feb 2025

Vieš čo, mas pravdu, rozíď sa s ním...pre jeho dobro, s takouto stíhačkou žiť, to musí byť peklo.

amonet
12. feb 2025

neveris mu tak sprav sebe aj jemu sluzbu a ukonci to. aj keby si za nou isla a povedala ti nie nebudes jej verit a doveru uz neopravite

stanulienkat
12. feb 2025

Ked isiel popri tebe, ty si ho neoslovila? Inak je veeeelmi cudne, ze len tak presiel okolo teba. Kolegyna vie, ze on ma priatelku?

andrea_82
12. feb 2025

Boze, tak ju viezol v aute, to je co za dokaz? Nenapadlo ta, ze mozno ta kolegyna mala nejaky problem, kvoli ktoremu ti o tej jazde nechce hovorit? Nabuduce ho zase uvidis robit nieco ine, co si vo svojej hlave spojis s neverou. Aj on ma pravo na nejake svoje sukromie, musi ti vsetko vesat na nos? Evidentne mu nedoverujes, ja na jeho mieste by som ta asi poslala k vode.

personality
12. feb 2025

Povie Ti aby si sa spýtala jeho 😀

eliska13
12. feb 2025

Klame, nezastavil auto, nedvíhal mobil a potom si vymyslel story s kamarátom.Ak by ju viezol za niekým a vidí ta na parkovisku zastaví a povie ti to.Ale za ňou by som určite nesla

biba_18
12. feb 2025

@andrea_82 viezol kolegyňu, videl frajerku a keď mu tá hneď volala, nedvihol a ani potom nemal vysvetlenie ... to je trochu viac ako divné správanie ...

nika898
12. feb 2025

Rozíd sa s ním. Aj keby si prišla nato že ta nepodviedol tak vás vzťah už nebude mat zmysel. Ty mu neveríš a je mala pravdepodobnosť že mu dakedy budeš veriť. Dlho sa kvôli tomu hádate a je to len priateľ, nemáte deti. Ja byt na jeho mieste tak by som sa ta s tou kolegyňou podviedla a dala ti jasný dôkaz aby si mala kvôli čomu hystercit. Je rozdiel raz konfrontovať a keď si to vysvetlite tým to má byt uzavreté. Buď je vo vzťahu dôvera alebo to nie je vzťah.

deedol
12. feb 2025

vlastne je uplne jedno, ci sa nieco stalo, alebo nie. dovera je uz narusena, ty sa cez to nedokazes preniest, tak netrapte jeden druheho a chodte od seba. keby ste mali deti, tak by mozno stalo za to este to nejako riesit (tvoje neistoty, jeho spravanie), ale takto naco? tri roky zivota su v perspektive dalsich vlastne nic. takze tiez radim rozchod.

retatka
12. feb 2025

To, že ju viezol nič neznamená.Aj ja zveziem a aj mňa zvezú a nikdy sme spolu nič nemali.Je to kolegiálne .
Zmenil sa, čo intimita?A nezníž sa prosim ťa k tomu, že sa jej pôjdeš pýtať, už dávno sa dohodli, pravdu sa nedozvieš.ALE keď by som chlapovi neverila a mala tu potrebu sa hrať na stíhačku, je to vzťah narušený a spel by ku koncu.

h2
12. feb 2025

Keď neveríš jemu, že s ňou nič nemal, prečo myslíš, že by si verila jej, keby ti povedala, že spolu nič nemali? Je to trápne, úbohé, zúfalé... a napokon aj zbytočné. A naozaj sa čudujem tvojmu priateľovi, že s tebou ešte stále je, ak mu od novembra DENNE robíš výčitky kvôli tomu, že nejakú babu viezol v aute.

autor
12. feb 2025

Ďakujem Vám za príspevky. nie som stíhačka. Má svoje záľuby , chodí s kamarátmi na chaty , oslavy... Nikdy som nemala dôvod neveriť mu. Trápi ma to preto , že proste mohol zastať , alebo zodvihnúť ten mobil. Samozrejme , že keby kolegyňa potrebovala niekam odviesť , tak nech odvezie , ale tie tajnosti okolo toho . Preto som nadobudla dojem , že to nie je všetko ako má byť. A áno viem má božskú trpezlivosť. Máte pravdu.

sevrin
12. feb 2025

Anooo, to poznám na vlastnej koži, keď som chodil na VŠ, s jednou spolužiačkou sme pracovali na jednom dlhodobom projekte, tak sme trávili dosť času spolu. Moja ex samozrejme o tom vedela (nemal som dôvod niečo tajiť) a začala mať podozrenie, že spolu niečo máme.
Nikdy sme spolu nič nemali, dokonca ani pusa nepadla (načo), ale aj tak to malo silne negatívny vplyv na môj vzťah s ex. Tá jej dokonca napísala SMS, že mi má dať pokoj, tá chudera nechápala čo za SMS jej prišlo.
Dnes nie som v kontaktne ani s jednou. Proste ženská idiotská domýšľavosť nad zlato!!!

sisska96
12. feb 2025

Chudák chlap, každí deň počúvať hysterku.... takto by som sa nečudovala, keby ťa podviedol, kto by mal na to nervy

biba_18
12. feb 2025

@retatka @nika898 @h2 @sisska96 nečítate všetko - on zapieral že ju viezol aj keď ona ich na vlastné oči videla... a on sa s ňou doma háda, nechce riešiť nijak tento spor, že prosím katka, už dosť, veď som ti to už vysvetlil - rieši to tiež hnevom ...

biba_18
12. feb 2025

každopádne autorka, vyriešiť to budeš musieť sama ... ja by som ti radila nehádať sa vôbec - nemá to zmysel ... a za ňou tiež absolutne, to je no go ...

Strana
z4