Mala by žena muža ignorovať po hádke?
Čo si myslite o žene ktorej muž vynadá alebo za niečo vykričí a ona sa s ním onedlho rozpráva akoby sa nič nedialo a dokonca sa mu aj vtiera do priazne akoby si ho chcela udobriť?
Nič.. každý si vybral partnera sám... ona si vybrala cholerika... ktorý vypustí paru a zasa sa znormalizuje do par minút... keď je ochotná to akceptovať,jej vec...
Že keď im to tak nevadí,tak nech si žijú ako chcú.Su ľudia ktorí hneď vzplanu a kričia,mne šéf vraví,že som impulzívna ,ja osobne hneď kričím
mam kamaratku. mala priatela, s ktorym zostala tehotna. on sa k nej uz velakrat spraval pomerne hrubo, je nervak a egocentrik, taky narcisticky manipulator, vecna obet, ktorej kazdy robi zle. niekedy sa nastvala, vykricala aj ona jemu. ale vzdy sa potom k nemu spravala normalne, milo, nevtierala sa mu, ale nechala to tak. pytala som sa jej na to viackrat, povedala ze maju spolu dieta, ked obaja budu taki ako on a budu si neustale navzajom vykrikovat, urazat sa, zduvat, robit prieky, lebo jeden sa chce pomstit druhemu, tak to je zacarovany kruh a odnesie si to len dieta. on necuvne, takze vzdy je ona ta, ktora "zabuda", pripadne "odpusta", aj ked on nikdy ziadnu chybu neurobil - to vsetko ona. hovori, ze velakrat, ked on chyti naladicku a zacne na nu vytahovat a vykrikovat jej nejake svoje bludy (vacsinou cez sms, lebo on komunikovat nevie a odmieta), tak ho odignoruje. proste na to nereaguje, on sa za par dni ukludni a pokracuju kde prestali. uz nie su spolu, ale kvoli dietatu komunikuju pomerne dost a zatial celkom uspesne v mieri. ale mam pocit, ze za ten cas a tymto pristupom sa aj on trochu meni v spravani sa k nej (k lepsiemu)
takze aby som odpovedala na tvoju otazku - nemyslim si o takej zene nic. kazdy tu situaciu vidi inak, vobec nemusi ist o vtieranie sa do priazne, mozno to tak vidis len ty... velakrat takyto pristup vyzaduje silnu osobnost. a dokonca si myslim, ze sa na to da zvyknut, ak sa naucis ako nanho, a este sa na tom v duchu aj zasmiat a pobavit.. a lubia sa dalej.
Že vie byť nad vecou a nepotrebuje riešiť každú prkotinu. Asi tu ich hádku neberie tak vážne ako Ty.
Myslím si, že je dobrá.
My si tiež šplechneme do tváre hocičo. Či ja alebo on, o pol hodinu je dobre a zase si pekne spolu bez problémov fungujeme🤷
Toto mám doma každý deň, on proste potrebuje niečo vyventilovať alebo čo ja viem a ja to proste ignorujem, veď nech si povie a potom je kľud. Keby som sa mala k nemu pridať a zapojiť sa do jeho debilnych rečí tak by z toho vznikla hádka. Radšej som ticho, veď on prestane. Ale teda rozhodne sa mu nevtieram do priazne, proste fungujem ďalej. Snáď nebudem pred synom robiť cirkus aj ja, stačí že to počuje od otca. Takze tú ženu chápem
Je to jej vec, ak to jej nevadi, tak to ty neries, kazdemu vyhovuje nieco ine.
@deniska2706 neda mi nereagovat, ze taketo nieco tolerujes len pre pokoj doma.. neviem a ani si nechcem predstavit, ze by na mna muz krical, len preto, ze si ventiluje zly den v praci napriklad... to je ako ked muz zenu bije (mozno trosku prehnane prirovnanie) a ona to oargumentuje tym, ze vsak "strpi" par faciek/uderov a muz je potom kludnejsi.. urcite to nie je spravny pristup, mala by si sa ozvat .. aky model to robi aj pre tvoje dieta, ked vidi, ze manzel na teba krici (bezdovodne) a ty si to nechas?
A co sa s nim nema rozpravat? Ale bez hovoreneho slova sa nikdy nic nevyriesi. Ja si cistim vzduch vacsinou v danom momente a tym to pre mna hasne, nepotrebujem sa tyzden fucat
Sudis ju a pritom vidis len spicku ladovca.
Pre svoje aj jej dobro nerozoberaj zivoty inych. Nikdy nevies, co vsetko je za tym.
Mozes jej pomoct, mozes jej byt kamoska, ale taka ozajstna a nie falosna, co ju ide povlacit po soc.sietach, mozes ju ignorovat, len ju, prosim, neposudzuj. Nemas na to ziadne moralne pravo.
@malapepka pre mna je nepochopitelne, ako sa ponizuje, lebo ja som z tych zien, ktore maju hrdost a ocakavam ospravedlnenie od muza a odmietam sa mu pchat do zadku len aby bol pokoj. Kazda sme ina, ale tak toto nie!
@majlo1234 minimalne by mohla trvat na ospravedlneni a nie sa ponizovat🙁

Hlavne si nic dobre nemyslim o tom muzovi.