icon

Mala som ho už dávno vyhodiť

25. nov 2022

Manzel nepracuje uz rok a pol. Vsetko taham sama, podnajom stravu, starostlivost o dieta. On vravi ze podradnu robotu robit nebude, aj ked ma iba ucnovku.
Nie je evidovany, cize ma dlh na zdravotke uz vyse 1000 eur. Vyhraza sa, ze ked ho vyhodim z bytu, zabije sa a jeho dlh prejde na mna.

Absolutne ho neviem vystat, vkuse sa len hada, nepodporuje ma v studiu na VS, ze si ju mam dorobit inokedy.

Nechce pustit nase dieta do skolky, aj ked mu ju platim od septembra a dovrsilo uz 3 roky.
Vyhodila som ho pred par tyzdnami, tak spal vraj pod mostom a dozadoval sa prava na dieta, odmietal odist prec k svojmu otcovi.

Dieta mi uz bolo sudom zverene, neodkladnym opatrenim

pribinak
25. nov 2022

A vzala si ho spat? Či? Trosku som sa v tom príbehu stratila

Dávno si mala mat výživné na dieťa a dávno si sa mala rozviesť

lenuska9999
25. nov 2022

Neboj sa dedičstvo môžeš odmietnuť keby sa zabil a to s jeho dlhom.. kašli na takého muža. Véd nemáš v ňom žiadnu oporu a potrebuješ ho živiť? Nepoviem lotiahnut pwr mesiacov keď nastane nejaká výnimočná situácia. Ale za rok a pol mal dosť času nájsť si prácu. Do zahraničia berú stále každého a veľa krát aj bez znalosti jazyka.. a ze nechce robiť podradnu prácu... co chce byť riaditeľom banky s ucnovkou?

autor
25. nov 2022

@pribinak ano. Zavolal retard socialku vraj dieta je v ohrozeni zivota :D prisli z kurately a bol za debila lebo maly bol ok, mam aj podmienky. Sud mu urcil aj vyzivne atd. Sme v rozvodovom konani, no umyselne sa nedostavil na urceny termin

autor
25. nov 2022

@lenuska9999 on nema ziaden majetok tak neviem. Iba ten dlh.

jaskolka
25. nov 2022

Letel by z bytu, tak čo je za argument, že nebude robiť prácu aj za malý plat, radšej sa bude valat na gauči?
Tie hlúpe vyhrážky, že sa zabije sú len citové vydieranie. Ver tomu, že taký sa nezabije nikdy, ma sa príliš rad na to.
Držím palce na vytrvanie na rozvode, veď načo ti chlap, ktorý absolútne neplní svoju úlohu muža a otca? Nie som za rozbidy bez rozmyslu, ale tu je iná situácia.
Veď ty si dávno sama, len s rozdielom, že zivis aj jedného darmozraca.

stanulienkat
25. nov 2022

Pobalit. Vyhodit.

sissy27
25. nov 2022

nie, nezabije sa, na to sa má veľmi rád a keby aj, tak dlh po ňom dediť nebudeš, resp. nie dlh vyšší ako majetok. Ale keď mu začnú chodiť exekúcie, tak to bude aj tvoj problém kým ste manželia.
Takže mu pekne spakuj jeho deravé ponožky a oprdené trenky a nech práši cestou necestou kam len chce.

marianarem
25. nov 2022

Preboha. Prec s nim. Ak sa bude vyhrazat zabitim, tak mu povedz ze sa zrieknes dedicstva a dlh na teba neprejde.

liljana
25. nov 2022

Vyhod ho. Je to jeho zivot, nech si s nim robi, co chce. Nie si zodpovedna za dospeleho cloveka. Po rozvode nebudes zodpovedna ani za jeho dlhy.

kornelies
25. nov 2022

@lenuska9999 Momentalne ten dlh je aj manzelkin. Su manzelia. Odmietnut dedicstvo moze, ale dlh jej zostane. Exekutor stiahne z vyplaty.

salome123
25. nov 2022

konecne nieco co mi zdvihlo naladu: "dlh na zdravotke uz vyse 1000 eur. Vyhraza sa, ze ked ho vyhodim z bytu, zabije sa a jeho dlh prejde na mna." 😀 😀 😀 Podakuj mu, ze je taky ohladuplny, ale ze si nemusi robit starosti, ze si so zdravotkou dohodnes splatkovy kalendar 😀 😀

simca06022011
25. nov 2022

@salome123 presne :D just by som ho vyhodila a nevzala spat uz ani s pracou neviem akou uzasnou. Nikdy. Lenivec.

nikpa
25. nov 2022

Áno, mala si ho už dávno vyhodiť. Dobre si urobila. Fandím ti a drzim vás so synčekom palce. Takého darmožráča, muža ani otca nepotrebujete. Bude vám bez neho lepšie. Stále máš možnosť nájsť si poriadneho chlapa ak budeš mať chuť.

tanyan
25. nov 2022

Keď ho nevyhodíš, tak dlh bude iba narastať... A ďalšie problémy budú len pribúdať...
V podstate je to chudák, ale nemusí ničiť okrem svoj aj tvoj život a život tvojho (Vášho) dieťaťa ešte viac.

autor
25. nov 2022

@kornelies nie. Zistovala som. Je to iba jeho dlh, jeho zdravotne poistenie, aj ked sme manzelia

januska12323
25. nov 2022

Kašli na neho, vôbec s nim okrem súdu nekomunikuj.

daniela2202
25. nov 2022

@salome123 😁😁😁👍

timing
25. nov 2022

Este dnes zbal veci, vymen zamok a dovidenia

nnnuuunnn
25. nov 2022

To je riadny dilino 😀 tam nech ťahá robiť, a hneď zajtra nech ma robotu 😀 no budem benevolentna, do 2 týždňov.

ahhola
25. nov 2022

Nuž... v záhrade mame starú jabloň a na nej parazituje meter široké imelo... Dokedy bolo imelo menšie, ešte rodila jablká, posledné 3roky ani jedno, imelo z nej vytahalo všetok život a pila už je nabrusena.🌳🌳🌳

vemi23
25. nov 2022

🤣 nezabije sa len sa ta snazi postrasit bu bu bu aby si mala potom vycitky ze ty mozes za jeho samovraždu 😁 take som uz zazila ... Vela stastia!

lb1984
26. nov 2022

Aj keď je to len jeho dlh platí stále bezpodielove spoluvlastníctvo t.j. mala by si hneď podať žiadosť na súd o zrušenie bezpodieloveho spoluvlastníctva dôvod na to máš. Bacha na to. Lebo ak dôjde exe máš problém. Druhá vec je ze máš fakt za muža ..... takže sa podľa toho aj zachovaj. Kontaktuj svojho právnika a urob kroky k tomu aby sa tvoj manžel z bytu vystahoval. Lebo toto normálne chovanie nie je. Tvoj manžel potrebuje kopnúť do zadku aby sa nakopol on a bud skončí tak ze sa spamätá a začne normálne fungovať, alebo sa z neho stane socka. Kým ty budeš ta co ho bude ťahať zo všetkého nikdy sa na vlastné nohy nepostaví a zničí ti život i tvojim deťom. Kam vy dievčatá na takých chlapov chodíte? 🤔

barbora9312
26. nov 2022

Jeho rodičia co na to?

kornelies
26. nov 2022

To ti kto povedal? Skus sa spytat pravnika, exekutora popripade si daj pod lupu. Dlhy sa nedelia na jeho a tvoje. Museli by ste mat rozdelene BSM.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
malykonik
2. jan 2023

Ihneď!!! daj návrh na zrušenie bezpodielového spoluvlastníctva, aby ti neurobil väčšie/iné dlhy. A kopnúť do prdele..