Mali by ste sa rozísť s nezrelým partnerom?
Ktory dava pod fotky zenskych fotiek komentare typu uzasne telo, potom srdiecka a 🔥. Ma po 30ke a mme to pride take nezrele. Ale zahodit kvoli tomu vztah? Boli by ste s takym dalej?
Pretože si človek a investovala si do toho city. Plačeš za tým, čo si si predstavovala s ním a on reálne taky nie je a z toho je človek ešte dvakrát viac zdeptaný. Ale mam dobrú správu, po každom plači raz opäť výjde slnko.
@enmery teraz to tak nevidim. No dakujem ❤️ este mi robi vycitky ze on je iny clovek a snazil sa zmenil sa pre nas vztah a ja sa vraciam stale do minulosti 🙈
Ja sa tu už budem opakovať ako platňa. S človekom máme byť preto, aký je a nie od neho očakávať zmeny. O zmenení tu je kopec tém v sekcii vzťahy a vieš čo majú spoločné?Že dospelá žena si vyberie nevhodného chlapa a partnera a potom sa s ním v živote naťahuje a on dookola sľubuje, že sa zmení a ona čaká a prečaká si život. Dospelý človek sa len tak zásadne nezmení. Môžu sa zmeniť jeho ciele, ale podstata jeho osobnosti a pristupovaniu k životu len veľmi ťažko. Asi si ešte veľmi mladá. Keď som sa rozišla ako mladá ja, tiež som si myslela, že koniec sveta. Nie je to pravda. A bolo by fajn vtedy od niekoho počuť, že aj táto fáza smútku raz reálne skončí a že na svete je kopec chlapov a medzi nimi kopec takých, ktorí Ťa nebudú zraňovat ani ich nebudeš musieť chcieť zmeniť.
@enmery no mas pravdu ja to teraz vidim vsetko negativne. Nikdy som s nikym po rozchode nebola taka zlomena. A to som mala.aj dlhsie vztahy. Preto tomu nerozumiem a nechapem to. Dufam ze ma to rychlo prejde. A ano viem ze sa clovek len tak nezmeni pokial nechce. Nie je to nerealne ja uz tiez nie som taka ista ako rom dva dozadu, no sama som chcela veci zmenit

@enmery ano velmi ma to ranilo a neviem sa cez to preniest. Rozisla som sa s nim a aj napriek tomu co viem o nom len revem do vankusa a ani neviem preco