Má vzťah malého muža a veľkej ženy šancu?
Aky máte názor keď si malý nižší chudý chalan nájde vyššiu plnsiu babu? Podľa mňa to vyzerá riadne zle. Máte také páry v okolí?
Ja mám muža 12cm nižšieho ako ja ,ale tuční sme obaja rovnakí
Podľa mna si zas riadne povrchna osoba. Ano videla som take pary a nikdy mi nenapadlo riešiť ako spolu vyzerajú.
Maximalne sa na tom pousmejem, a tym padom moj zaujem o cudzi vztah konci 🙂
Môj partner je malý, s veľkým srdcom .....myslíš, že by lepšie "vyzeralo" , keby bol veľký s malým srdcom ? 👉👉👉.... skús sa nad sebou zamyslieť
Dakujeme, ze si nam oznamila svoj nazor. Mne osobne je to jedno, hlavne, ze sa lubia.
Že im je jedno kto si čo myslí a to je super. Rada by som videla teba a tvojho partnera. Podľa mňa vyzeráte riadne zle.
Mne je to pri inych jedno, ale ked som ja mala nizsieho partnera, necitila som sa dobre. Je to povrchne, ale potom bola vyska jedna z kriterii pri hladani dalsieho. U mna je to ale jednoduche, kedze mam 165 cm, cize nizsi odo mna je uz len trpazlik😀😀😀 verim, ze vysoke zen to maju tazsie
nizsi muzi chcu vacsinou vyssie zeny ako modelky, nevyzera to vobec zle
Ja si skôr pomyslím o tých, ktorí "neštandardné" páry riešia ;)
Ja som mala nižšieho chlapca možno aj o 5 cm … potom to už bol priateľ partner , muž do života . Dnes už nie je medzi nami a bol to mladý chalan , moj rovesník. Ale srdiečko mal najzlatejsie spomedzi všetkých mojich lások . Urobil by pre mna aj nemožné . Bývali sme v Dúbravke , pes u rodičov v novom meste , ja vyspinkana po trojdňovom víkende do ružová on trojdňový víkend cely robil, nechal má spat , sadol na elektrickú viezol sa skoro 40 minút aby toho psíka mojich rodičov vyvencil . Jeden jediný príklad z 1000… a bol maly . Áno bol . Ale povahou sa
Mu už nikdy nikto nevyrovná . Zí a nechaj žiť .
Mne je to tiež jedno. Nech sa len ľúbia ci široký bistrozraky dlha kockaty🤦
Mne by to bolo úplne jedno čo si kto myslí. Hlavne je aký je ten človek, nie akú má výšku. Toto sú veci ktoré ma trápili v puberte, nie v dospelosti
Pokým sa ľubia je jedno ci je malý veľká .. tučný chudá .. ide o tie pocity, ak ma človek dobre srdce je mu to jedno ... takze tvoj nazor je ubohy
Toto riešia puberty,nie vyzreti ľudia🤦
@maminazosatnika mám podobne, len váhu možno nižšiu a tiež si neviem predstaviť niekoho nižšieho. Keby som mala 180cm to by bolo iné. Mňa zase vždy priťahovali vyšší muži. Môj má 188 cm.
Inak mi je jedno, kto aký je a ako je to vo vzťahu. Ak to tým dvom vyhovuje, druhého do toho nič. Ja neviem či sa niektoré ženy nudia ale prečo majú niektoré potrebu riešiť druhých? A prečo by mal mať človek názor na všetko ? Keď som tak videla posledné témy - názor na ženy, ktoré nešoférujú, na ľudí ktorí nerecyklujú, na staršie ženy od mužov, na vyššie ženy od mužov. Keby sa staral každý sám o seba, hneď by bolo na svete krajšie (jasné, nemyslím pripady, keď druhý potrebuje pomoc, ale toto sú také prkotiny....)
Keď som bola teenagerka, mala som frajera, ktorý bol odo mňa nižší, ale nebol útly, skôr taky ramenaty, guľatý, a ja zas vysoká vyžla... Vtedy mi to nevadilo, lebo hlavne, že bol frajer v koženej bunde s dlhými vlasmi, na motorke a mal gitaru 😃 no ale teraz by som už takého.muza pri sebe nechcela, aj keď je to povrchné..
Ale ak výška a šírka nevadí iným ľuďom, ktori sú spolu, tak prečo by to malo vadiť mne? Hlavne je, aby sa mali radi ... 🙂
@jana_eyre_2 keby sa mali udeľovať každému, kto si to zaslúži, výroba by nestíhala
Neviem, ja mam u opacneho pohlavia ine priority ako je vyska. Moj manzel je odomna len o kusok vyssi. Ked si dam podpatky, som zas o kusok vyssia ako on. Ani jednemu to neprekaza. Predtym som mala aj vyssieho frajera o dost a nejako som sa pri nom necitila komfortne. Musela som sa stavat na spicky, ked som ho chcela pobozkat, ked sme sa objali, tak to bolo take proporcne nevyvazene. Teraz je to pre mna tak akurat. Objatim vsetko zapadne presne tam, kam ma, ako puzzle.
Súhlasím s tebou, vyzerá to zle 😅 o tú výšku ani tak nejde ale raz som videla v kúpeľoch párik, chlapík kosť a koža a jeho žena veľryba 🤭 bolo to groteskné. Vyzerali ako z nejakej show na TLC.
Poznám chlapov a aj ženy ktorí takýto "extrém" vyhľadávajú. Žena s výškou nad 170 s postavou xxxxl a popri nej drobné chlapča s mušou váhou. Pokiaľ to im nevadí tak beriem.

A ty máš aký pár?