icon

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah

stromokocur6
26. jún 2025

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah. Mám problém sa prihovárať ženám. Nikdy ich neoslovujem. Hlavne na ulici. Aj keď sa mi nejaká veľmi páči, tak tu proste neoslovim. Ja viem že je niečo so mnou zle, ale mám strach to meniť. Nikdy ma nelákalo dobíjať ženské srdce. Nerozumiem flirtovaniu a nerozumiem romantike. Aj keď mám pocit že sa pár žien o mňa zaujímalo (uvedomil som si to až po rokoch), tak som neprejavil záujem. V živote som mal sex len raz aj to som si ho musel zaplatiť. Nedokážem sa pohnúť v živote. V poslednej dobe mám obrovský pocit zbytočnosti. Čoraz častejšie sa pýtam kto som, čo je môj údel v tomto svete. Začínam prehrávať tento boj. Pribral som a prestal som sa zaujímať o všetko a všetkých. Som len chodiaca prázdna nádoba čakajú a na koniec.

Strana
thereisabear
26. jún 2025

Skúšal si zoznamku? Ja som síce žena, ale tiež si neviem predstaviť oslovovať cudzích na ulici.

katkaseiner
26. jún 2025

nemusis sa nikomu prihovarat na ulici... skus sa mat v prvom rade rad. Staraj sa o seba. Pises ze si pribral... skus s tym nieco urobit. Verim ti ze s pupkom a velkym zadkom je tvoje sebavedomie na bode mrazu. Ale ked nieco pre seba urobis, naplnis medzeru v dni nejakou aktivitou, najde sa niekto kto bude mat zaujem. Pripadne nie je hanba sa pozriet aj po zoznamke. Necakaj divy po prvom kontakte, skus ist do toho len ako pokus... nikdy nevies kedy sa zadari.

anjelicek26
26. jún 2025

Tak oslovovat zeny na ulici si neviem vobec predstavit, ako... ak mas depresie alebo psychicke problemy (nizke sebavedomie), tak pomoze sport, fitko, sam pre seba, byt zo sebou spokojny, vyzerat dobre, mat sa rad, pozerat s usmevom do zrkadla... fitko, beh, turistika, vsetko toto ti da navyse moznosti spoznat novych ludi... aj tie zeny... minimalne zacat rozhovor, vidat sa pravidelne a cas ukaze...

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@katkaseiner

nemusis sa nikomu prihovarat na ulici... skus sa mat v prvom rade rad. Staraj sa o seba. Pises ze si pribral... skus s tym nieco urobit. Verim ti ze s pupkom a velkym zadkom je tvoje sebavedomie na bode mrazu. Ale ked nieco pre seba urobis, naplnis medzeru v dni nejakou aktivitou, najde sa niekto kto bude mat zaujem. Pripadne nie je hanba sa pozriet aj po zoznamke. Necakaj divy po prvom kontakte, skus ist do toho len ako pokus... nikdy nevies kedy sa zadari.

@katkaseiner Ja už nerobím nič. Píšem že som to vzdal.

domkakvet
26. jún 2025

@stromokocur6 chces zenu, alebo chcel si zenu a nikdy ta nelakalo dobijat zenske srdce? Tak potom si ju asi ani nikdy nechcel.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@anjelicek26

Tak oslovovat zeny na ulici si neviem vobec predstavit, ako... ak mas depresie alebo psychicke problemy (nizke sebavedomie), tak pomoze sport, fitko, sam pre seba, byt zo sebou spokojny, vyzerat dobre, mat sa rad, pozerat s usmevom do zrkadla... fitko, beh, turistika, vsetko toto ti da navyse moznosti spoznat novych ludi... aj tie zeny... minimalne zacat rozhovor, vidat sa pravidelne a cas ukaze...

@anjelicek26 Robil som turistiku a bol aktívny cyklista. Jeden deň som o všetko stratil záujem. Ja som zabudol napísať že nemám ľudí moc v láske. Vždy som bol sám. Celý môj život. Tie reči o tom mať sa rád, tak tomu už vonkoncom nerozumiem. Neviem čo to je.

unicornlady
26. jún 2025

Najviac príťažlivý je chlap, čo sa usmieva. Ale tak naozaj, že z neho vyžaruje spokojnosť.
A hoci každý máva aj zlú náladu, aj ťažšie obdobia.
Ženu pritiahne muž, z ktorého cíti tú charizmu, že sa môže oňho oprieť, že je naozaj chlapom.
Ja som kedysi mala tendenciu všetkých zachraňovať, ale už som sa našťastie z toho vyliečila.

Oslovovať ženy na ulici je riadne creepy. Ja by som utiekla.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@domkakvet

@stromokocur6 chces zenu, alebo chcel si zenu a nikdy ta nelakalo dobijat zenske srdce? Tak potom si ju asi ani nikdy nechcel.

@domkakvet kedysi áno. Len keď som zistil čo to obnáša. Ja nerozumiem tomu dvoreniu a romantike. To je úplná zbytočnosť.

marsmykkok
26. jún 2025
@stromokocur6

@anjelicek26 Robil som turistiku a bol aktívny cyklista. Jeden deň som o všetko stratil záujem. Ja som zabudol napísať že nemám ľudí moc v láske. Vždy som bol sám. Celý môj život. Tie reči o tom mať sa rád, tak tomu už vonkoncom nerozumiem. Neviem čo to je.

@stromokocur6 nebudeš na autistickom spektre? Ak ľudí nemusíš dá sa nájsť zmysel života aj v staraní sa o zvieratá, dobrovoľníctve a tak. Nemusíš mať nasilu partnerku a dieťa.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@unicornlady

Najviac príťažlivý je chlap, čo sa usmieva. Ale tak naozaj, že z neho vyžaruje spokojnosť.
A hoci každý máva aj zlú náladu, aj ťažšie obdobia.
Ženu pritiahne muž, z ktorého cíti tú charizmu, že sa môže oňho oprieť, že je naozaj chlapom.
Ja som kedysi mala tendenciu všetkých zachraňovať, ale už som sa našťastie z toho vyliečila.

Oslovovať ženy na ulici je riadne creepy. Ja by som utiekla.

@unicornlady všetko čo nemám a nikdy som nemal.

domkakvet
26. jún 2025
@stromokocur6

@domkakvet kedysi áno. Len keď som zistil čo to obnáša. Ja nerozumiem tomu dvoreniu a romantike. To je úplná zbytočnosť.

@stromokocur6 uplne mi staci co si dalej popisal zenu ani nehladaj, mas nejaky vnutorny problem, neviem sice aky, ale mozno budes bez nej aj stastnejsi.

hellionka
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 keď je romantika a dvorenie absolútne zbytočnost a Ty si to už vzdal čo ešte riešiš? Myslíš že Ti nejaká žena spadne z neba bez snahy? Nie … je natom veľa veľa práce. Myslím že je jasne prečo máš 37 a ešte si nemal vzťah …

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@marsmykkok

@stromokocur6 nebudeš na autistickom spektre? Ak ľudí nemusíš dá sa nájsť zmysel života aj v staraní sa o zvieratá, dobrovoľníctve a tak. Nemusíš mať nasilu partnerku a dieťa.

@marsmykkok to mi nič nehovorí. Mám rád psov, ale dobrovoľníctvo nie.

stromokocur6
autor
26. jún 2025

Tak som si potvrdil svoj názor. Už mám len jednu možnosť.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@hellionka

@stromokocur6 keď je romantika a dvorenie absolútne zbytočnost a Ty si to už vzdal čo ešte riešiš? Myslíš že Ti nejaká žena spadne z neba bez snahy? Nie … je natom veľa veľa práce. Myslím že je jasne prečo máš 37 a ešte si nemal vzťah …

@hellionka Prečo je to pre vás dôležité? Však je to hlúposť. Dvorenie a romantika.

unicornlady
26. jún 2025

nie každý potrebuje silnú romantiku, ja napr. nie

ale nikoho nebude priťahovať zdepkovaný človek (pokiaľ nemá spasiteľský komplex)

terapiu si skúšal? a to nemyslím v zlom, a je pravda, že nie vždy sadne prvý terapeut

Liga za duševné zdravie má aj online stretnutia
https://dusevnezdravie.sk/projekt/klub-nezabudk...

zuzanita1609
26. jún 2025
@stromokocur6

@marsmykkok to mi nič nehovorí. Mám rád psov, ale dobrovoľníctvo nie.

@stromokocur6 na jednej strane sa sa stažuješ,že si nevieš nájsť ženu,na druhej strane cítiť z teba,že ju ani nechceš,nepovazuješ za dôležité mať romantický vzťah. Ja by som ti poradila,keď je to takto. V Tibete je veľa kláštorov,kde sú mnísi odrezaní od sveta a tento život si zvolili dobrovoľne. Skús niečo podobné. Ja nechcem byť zlá,ale to ťa má kto "dokopať k životu",ak nie ty sám? Nechceš,zvoľ život podobný,ako som spomenula. Ľutovať sa je tá najjednoduchšia cesta. A nik ju nemá jednoduchú,ale ak chce niekto niečo vo svojom živote zmeniť, urobí pre to maximum.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@unicornlady

nie každý potrebuje silnú romantiku, ja napr. nie

ale nikoho nebude priťahovať zdepkovaný človek (pokiaľ nemá spasiteľský komplex)

terapiu si skúšal? a to nemyslím v zlom, a je pravda, že nie vždy sadne prvý terapeut

Liga za duševné zdravie má aj online stretnutia
https://dusevnezdravie.sk/projekt/klub-nezabudk...

@unicornlady nie neskúšal. Mám strach tam ísť.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@stromokocur6 na jednej strane sa sa stažuješ,že si nevieš nájsť ženu,na druhej strane cítiť z teba,že ju ani nechceš,nepovazuješ za dôležité mať romantický vzťah. Ja by som ti poradila,keď je to takto. V Tibete je veľa kláštorov,kde sú mnísi odrezaní od sveta a tento život si zvolili dobrovoľne. Skús niečo podobné. Ja nechcem byť zlá,ale to ťa má kto "dokopať k životu",ak nie ty sám? Nechceš,zvoľ život podobný,ako som spomenula. Ľutovať sa je tá najjednoduchšia cesta. A nik ju nemá jednoduchú,ale ak chce niekto niečo vo svojom živote zmeniť, urobí pre to maximum.

@zuzanita1609 Keď som sa nedokopal za 37 rokov života, tak teraz to určite dokážem.

soldi
26. jún 2025
@stromokocur6

@hellionka Prečo je to pre vás dôležité? Však je to hlúposť. Dvorenie a romantika.

@stromokocur6 vsak tak teda bud normalne sam. Nebudes ani prvy ani posledny. Sam pises, ze mas strach nieco zmenit. Tak snad necakas, ze niekto pride a urobi to za Teba?

Neuznavas dvorenie, tak ako si to predstavujes? Ze Ti zrazu na dvere zaklope neznama a povie Ti ahoj, podme mat vztah?

Vacsina ludi musi vynalozit usilie na to, aby cokolvek v zivote dosiahla. Niekto viac. Niekto menej. Nikto iny to za Teba neurobi. Zmena musi vyjst z Teba. Opustanie sa nikomu nikdy zivot nezlepsilo.

unicornlady
26. jún 2025

Mať strach tam ísť je v poriadku. Avšak nikto ti tam neublíži. Ak nebudeš chcieť, ani nemusíš nič povedať. Budú to rešpektovať.

zuzanita1609
26. jún 2025
@stromokocur6

@zuzanita1609 Keď som sa nedokopal za 37 rokov života, tak teraz to určite dokážem.

@stromokocur6 tak čo už teraz? Iba ľutovať sa...

januska12323
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 a chceš niekoho alebo nie? Nemáš ani kamarátov? Neviem čo si predstavuješ pod dvorenim a romantikou ale nič také nie je nutné. Stačí mať niekoho rád a časom sa to nejak vyvinie.

luccija
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 pre teba hlúposť pre ženy podstatne.Ved život nie je len o tom čo ty chces, ale o kompromisoch.Bicykel a šport je super vráť sa k tomu.Podla mňa si asperger nerozumieš citovym veciam atď ...choď na terapiu potrebuješ zistiť kde je tvoja úloha naštartovať život.Su študovani netreba mať strach, ostych iba ti to pomoze
Kamarátov, kolegov nemáš?rodinu?
Iba ty sám to vieš zmeniť, keď ťa takýto život nenaplna.Zoznamka je fajn vec.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@soldi

@stromokocur6 vsak tak teda bud normalne sam. Nebudes ani prvy ani posledny. Sam pises, ze mas strach nieco zmenit. Tak snad necakas, ze niekto pride a urobi to za Teba?

Neuznavas dvorenie, tak ako si to predstavujes? Ze Ti zrazu na dvere zaklope neznama a povie Ti ahoj, podme mat vztah?

Vacsina ludi musi vynalozit usilie na to, aby cokolvek v zivote dosiahla. Niekto viac. Niekto menej. Nikto iny to za Teba neurobi. Zmena musi vyjst z Teba. Opustanie sa nikomu nikdy zivot nezlepsilo.

@soldi končím. Ďakujem.

maxalla
26. jún 2025

Myslim, ze ty nepotrebujes ani tak zenu skor najst sam seba. Najst to, co ta robi v zivote stastnym a tomu sa venovat. Nie kazdy je stavany na vztah a nie je na tom nic zle.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@januska12323

@stromokocur6 a chceš niekoho alebo nie? Nemáš ani kamarátov? Neviem čo si predstavuješ pod dvorenim a romantikou ale nič také nie je nutné. Stačí mať niekoho rád a časom sa to nejak vyvinie.

@januska12323 nemám nikoho. Ja som samotár. V poslednom čase už uvažujem nad...

deedol
26. jún 2025

chod k psychologovi a daj sa otestovat, ci nie si neurodivergentny. mozno si a tym by sa ti vela veci vysvetlilo, a zaroven by si mohol najst komunitu podobne zmyslajucich ludi. je tazke zit vo svete, ktoremu nerozumies, ale nie si sam taky.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@maxalla

Myslim, ze ty nepotrebujes ani tak zenu skor najst sam seba. Najst to, co ta robi v zivote stastnym a tomu sa venovat. Nie kazdy je stavany na vztah a nie je na tom nic zle.

@maxalla prečo sa cítim tak prázdny? Niečo mi chýba.

soldi
26. jún 2025
@stromokocur6

@maxalla prečo sa cítim tak prázdny? Niečo mi chýba.

@stromokocur6 skus si popisat s AI. To by Ti mohlo pomoct. Ked nechces terapeuta. A to myslim vazne.
Vies, tazko sa radi a pomaha niekomu, kto vsetko odmieta a len sa lutuje 🤷‍♀️

Strana