icon

Mám dať priateľovi ultimátum ohľadom svadby?

2. nov 2024

S priatelom sme 2 roky spolu. Vztah mame pekny harmonicky ale mam pocit, ze priatel sa zo svadbou neponahla aj ked vie, ze pre mna je to dolezite pretoze sa nemienim vydavat v 40. Taktiez vie, ze tuzim po dietati ale pride mi, ze ma na vsetko cas. Uz aj nase rodiny ocakavaju, ze sa uz konecne vyjadri. Mam pocit akoby hladal dovody ze su ine veci dolezitejsie ako nasa svadba. Nedavno povedal, ze uz by sme aj mohli lenze nemame peniaze. Ja som povedala, ze svadba sa da aj za malo penazi ale on chce normalnu sice malu svadbu ale taku aby sme boli obaja spokojny. Premyslam, ze mu dam ultimatum do konca roka a ak sa nevyjadri tak po novom roku zacnem hladat podnajom a odstahujem sa.
Je to podobne ako s byvalim, ktory ma len vodil za nos.

Strana
z4
petulda333
Autor odpoveď zmazal
trdelnik234
3. nov 2024

@gribka1
Vies co,ja tomu neverim.
Neverim proste

gribka1
3. nov 2024

@trdelnik234 Mne to tiež začína byť divné, už tu bola?

lienka.7
3. nov 2024

@personality ja poznám tiež pripad, dokonca maju spolu aj 3 deti a po 15 rokoch jej v nejakej hádke vykrical, ze nikdy ju nechcel, v podstate bol donútený zo strany rodiny a už ho to snou ďalej nebaví. Čakal len kým budú deti väčšie. Podotykam, nebol v tom nikto 3. Cize za mna nútiť niekoho do niečoho nema zmysel. Sú ľudia, ktorí proste svadbu nepotrebujú k životu. Nielen muži, ale aj ženy. A navyše, pri súčasnej rozvodovosti je to a uplne jedno.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
3. nov 2024

Ja ho do nicoho nenutim, on stale o tom rozprava. Ja som s tym prestala.
Ja nie som zdravotna sestra. Nikdy som k tomu vztah nemala. Mam len strednu skolu ako cukrarka ale nikdy ma to nebavilo.

lienka.7
3. nov 2024

@autorka za mna normalny rozhovor žiadne ultimátum. Možno by som počkala po Vianociach, ak motyka nevystreli a nedá ti prsteň vtedy.
Ono môžeš o niečom stále dookola rozprávať, ale súčasne to vlastne nechceš a mas kopec vyhovoriek. (Napr.chcem schudnúť, ano, ale ja vlastne na to nemám cas). Predtým si však ujasni ty sama, či chceš, čo principiálne trvás na svadbe, alebo s nim dokážeš byt s nim aj bez nej.

autor
3. nov 2024

@lienka.7 akurat dnes som sa s nim o tom rozpravala a povedal mi, ze keby ma nechcel neni somnou a ani nejde do hypoteky. Ze ma miluje ale, ze mam byt trpezliva, ze chce si ma vziat a uz to davno planuje ale, ze chce aby to bolo pekne a navyse musi nasetrit. Ja som mu povedala, ze keby sme si nad tym sadli a vyratali co kolko bude stat budeme lepsie vediet kolko by to stalo. Lebo on si mysli, ze 1000€ nam nebude stacit. Ja si myslim, ze ano pretoze vela veci uz mame

lienka.7
3. nov 2024

@autorka 1.000€ na co? Na svadbu?
Inak koľko tak je schopný ušetriť za mesiac?
Je mi ľúto, ale toto je taka výhovorka, ze az🤦‍♀️

tramtada31
3. nov 2024

Mna pred 7 rokmi stalo len požičanie siat 700 eur, 1000eur má stacit na čo? Na prsteň?

trdelnik234
3. nov 2024

Tak teraz som si ista 100% ista,ze si to Ty.
A na konci napises,ze si nasla prsten pri upratovani v aute? Tak jak minule?
Naco je toto dobre?!

autor
3. nov 2024

@trdelnik234 aky prsten v aute? Vobec neviem o com hovoris.

@tramtada31 ja svadobne saty uz mam aj muz. Prstene este nemame.

gribka1
3. nov 2024

Svadobné šaty máš? Divné.

123profil321
3. nov 2024

Ehm, ak by si ťa nechcel vziať, na čo by mu bol svadobný oblek? 😄😄

autor
3. nov 2024

@gribka1 pretoze mi to sam navrhol

gribka1
3. nov 2024

Aj keby, je to divné. Jedine, že by mal v pláne ťa jeden deň požiadať o ruku a v ten istý deň bude svadba.

lienka.7
3. nov 2024

@autorka takže ty máš saty, on ma oblek ale ďalej nič??? Prsteň nemáš ale mas saty???
Akoze prepac, ale toto je fakt na hlavu 🤦‍♀️

nikaeli
3. nov 2024

Vy ste veľmi zaujímavá dvojica 😛 ..

trdelnik234
3. nov 2024

Nerob tu z nas debilov,bud taka dobra.
Toto je moj posledny prispevok k tejto tvojej teme.
A napis zase tak za polroka.

dharmasanata
3. nov 2024
sticker
princezna_bosorka
3. nov 2024

necakaj tak dlho. na ferovku sa ho spytaj, ci si ta chce vziat. Ak ano, dohodnite si aspon ramcovo termin a pocet ludi a zacnite chystat. A ak nie, hladaj si najom hned.

johanka21
4. nov 2024

Ultimátum je zbytočné. To je ako nátlak, ktorý by ste mohli neskôr ľutovať obaja. Skrátka sa odsťahuj. Tak najlepšie zistíš, ako si u neho na tom. Ak Ťa naozaj ľúbi a chce si Ťa zobrať za manželku, tak potom, aby Ťa nestratil, pristane na hocijakú svadbu. Na druhej strane, ak so svadbou otáľa, tak sa len možno bojí vyjadriť, že Ťa buď v skutočnosti nemiluje, že je s Tebou len zo zvyku a tiež, že sa bojí aj reakcie rodiny, ako to vezmú, ak by ste sa rozišli. Ak máte spolu naozaj byť, tak možno, až keď sa odsťahuješ a on stratí tú istotu, ktorú v Tebe mal, tak možno zistí, že mu chýbaš a že si bez Teba nevie predstaviť život. Možno...

priscilla07
6. nov 2024

Už dosť vysoký vek na prvé dieťa, držím palce 🤞

zoe111
6. nov 2024

Ako nemáte už nikoho? Veď ste písali, že sa odsťahujete k vašim🤔

autor
6. nov 2024

@zoe111 myslela som to tak, ze okrem neho tam kde sme nemam ja nikoho. On tu ma aspon rodinu. Moji rodicia su velmi daleko

pochod
7. nov 2024

@personality títo ľudia nie sú normálni. Zoberie si s ním hypo na 20r a o 2 roky neskôr sa s ním rozide lebo ona vidí jedinú istotu vo vynutenej svadbe 🤣

Strana
z4