icon

Mám dať šancu novému vzťahu?

31. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa poradiť so staršími ženami... Ide o to, že som spoznala jedného fajn chlapa, bývame od seba ďalej, ale myslím si, že dá sa všetko skĺbiť, keď sa chce. Má o mňa už dlhšie záujem ale ja som moc nemala, pretože ešte som bola v kontakte s ex atď. S ex to celé padlo, a tento chlap je síce rozvedený ale má všetko vysporiadané s minulosťou. Fyzicky ma to k nemu ťahá a rozumieme si, máme sa o čom baviť. Je príjemný, spoľahlivý, starostlivý a neni lakomý. On mi vypisuje, vyvoláva a volá ma kade tade už od leta, ja som záujem nejak moc neprejavovala. Ja by som brala, aj takú variantu, že si budeme užívať prítomný okamih a budúcnosť riešiť nejak nechcem. Ide o to, že mám dve najlepšie kamarátky, ktoré ma od neho odhovárajú, že ma chce na sex a nemá o mňa seriózny záujem skrz to, že chce aby sme spolu trávili celé víkendy buď on u mňa alebo ja uňho ( sme od seba cca 250 km), čo ho chápem. Popravde, som už dlhšie bez chlapa a už mi je smutno. Celkom ma zaráža, že tie kamošky na mňa tak pohŕdavo pozerajú, za to, že mu chcem dať šancu,a či sa nenájde nejaký lepší.. Jedna z nich žije s chlapom čo ju podvádzal a klame od začiatku vzťahu a to je ok. Je to vážne zlý nápad mu dať šancu? Doteraz som mala len dva vážne vzťahy a inak som stále sama..

miadi
31. jan 2025

Ved na zaciatku by ste sa stretavali tak na vikend a casom ked by ste chceli spolocne byvanie jeden z vas by sa musel prestahovat . Skor sa zda ze len na sex chces ty jeho z tvojich vyjadreni . 😃kamosky nepocuvaj riad sa svojim rozumom a pocitom.

subartic
31. jan 2025

má deti z predchádzajúceho vzťahu ?

autor
31. jan 2025

@subartic ano ale sú dospelé už

miadi
31. jan 2025

Ak si o dost mladsia a este chces mat svoje deti tak s nim nestracaj cas . Ak uz deti mas alebo nijake mat nechces tak fajn .

subartic
1. feb 2025

presne tak , prikláňam sa k
@miadi , ak je medzi vami väčší vekový rozdiel a chceš mať deti , toto ani zďaleka nie je vhodný kandidát. Má dospelé deti , tak sa vekovo môže pohybovať od 40-55 rokov , to už je chlap v poklese s testosterónom, nič pre mladú ženu .

miadi
1. feb 2025

@subartic a tak mm ma 51 testosteronu ma kopec ale urcite sa to bude casom znizovat .. ja len ze chlap co uz ma dospele deti nie je material na zakladanie rodiny ak autorka po takom niecom tuži raz. Taki chlapi vacsinou uz dalsie deti mat nechcu uz to zazili a su radi ze deti su dospele .Ak jej ide o vazny vztah bez deti.. tak jeden z nich sa moze casom prestahovat . Buducnost to moze mat zalezi len na tom ci obaja chcu v buducnosti to iste.

babydesire
1. feb 2025

@miadi
@subartic
No ako ktory..poznam takych co maju dospele deti aj vnucata a maju o 20rokov mladsiu a spolu deti..a aj takych co su tridsiatnici, bezdetny a deti nechcu..ale suhlasim, ze toto by si autorka mala s dotycnym ujasnit hned na zaciatku, aj ked pise, ze nechce riesit budúcnosť este, no radsej hned nez potom sa vazne zamilovat a trpiet pre nesplnene tuzby

babydesire
1. feb 2025

A kamosky zrejme pozeraju nato, ze ide o starsieho muza tak asi preto su presvedcene ze mu ide len o jedno.. ci sa mylim? Aky dovod uviedli, ze si toto myslis? Nech ti to viac rozoberu? Poznaju ho lepsie?

Spoliehala by som sa na svoje srdce lebo len to ma hlavne a posledne slovo,,ako to dopadne - to uz nikto nevie, ani tie kamosky

mirabelia
1. feb 2025

"vypisuje, vyvoláva a volá ma kade tade" ...toľko hrejivých slov pokope 😎 možno si neuvedomuješ ako to vyznieva, ale podvedome (a možno vedome) sa o ňom vyjadruješ ako o nejakej otravnej muche, čo tu stále poletuje....kamarátky ti vyčítajú, že ťa chce len na sex a nemá o teba seriózny záujem...ale z toho čo píšeš, ani tvoj záujem nie je seriózny, lebo si s ním chceš užívať prítomný okamih a neriešiť budúcnosť....čo potom znamená pojem SERIÓZNOSŤ? lebo seriózny vzťah je taký, kde dvaja ľudia niečo postupne budujú a myslia to vážne....čiže, ak to z jeho strany nie je seriózne, tak potom dobre nie? lebo ani z tvojej strany mi to veľmi seriózne nepripadá 🙂 ...ja mu prajem, aby si našiel ženu, ktorá bude šťastná že jej píše, volá a chce s ňou tráviť čas, ty asi nebudeš tá pravá s ktorou mu to zaklapne 🙂 pre teba je to zatiaľ iba niekto na zabitie nudy a samoty...

subartic
1. feb 2025

@babydesire ja mám 50 rokov a predstava že by som mala 65-70 ročného muža vedľa seba na napĺňa doslovne hrôzou . A už vôbec nie s mužom po 50 tke vychovávať malinké deti .

michal_dr
1. feb 2025

@mirabelia
...pekne si to vystihla 👌👍

miadi
1. feb 2025

@babydesire jasne aj Robert de niro mal teraz babo a uz je uplny dedulo dochodca. Ked maju dost prachov tak im je to jedno aj Jagger mal babo s mladou..sancu by tomu mohla dat a zistila by., takto len na zaklade reci jej kamosiek neskusi a nezisti.stacilo by dat jedno rande a porozpravat sa o takychto veciach

denkabemommy
1. feb 2025

Chlapovi, ktorému ide iba o sex ti nebude vypisovať a vyvolávať v dobe dostupného sexu na každom kroku. A ďalšia vec, chápem, že tým, že je starší, to chceš brať ako úlet. Popravde, je to možné ale povedz mu o tom, ako to cítiš a máš z tvojej strany, buď fér, uvidíš, či bude alebo nebude chcieť aj on niečo také 🙂

siska53
1. feb 2025

@denkabemommy su aj taki, ci ta budu tolko balit, kym nepodlahnes a potom uz prestanes byt zaujimava, lebo ta dobyli.
@autorka, ved sancu si dajte, len budte k sebe uprimni a povedze si, ako to aktualne citite a uvidis.

lindous
1. feb 2025

Skutočná otázka je, či by mal dať on šancu tebe ešte 😅 keby si pre neho zahorela, je ti jedno čo kamošky, ty máš tie pochybnosti v sebe a príde mi to, že špekuluješ len z rozumu, lebo nechceš byť sama a on ti lichotí, budeš to mať bez námahy a keď už nie je v obraze ex, tak aj tento je pre teba zrazu “dobrý”… nemyslím, že jemu ide iba o sex a niečo nezáväzné, tak ako tebe… ja by som do toho nešla, kvôli nemu, ale môžeš s ním skúsiť odkomunikovať ako to vnímaš ty a nech sa on rozhodne, či by mu takýto druh vzťahu vyhovoval

iv007
1. feb 2025

Evidentne o neho nemas skutocny zaujem, nie si z neho paf, ste daleko od seba takze komplikovana logistika. Netahaj ho za nos a uzivaj si pritomny okamih sama.

vilma7
1. feb 2025

Otázka je, chceš mu dat šancu? Je ti sympatický, priťahuje ta, alebo si len dlho sama?

vanilkovazmrzka
1. feb 2025

Ved aj tebe samej ocividne vyhovuje ista nezavazanost a nezavislost od vztahu tak nevidim problem preco by ste si nemohli uzivat spolocne vikendy
O kamosky asi nema nikto zaujem ani z dalekeho mesta ani u nich doma

maury
1. feb 2025

Kamošky nechaj tak, ak by to mysleli úprimne povedali by svoj názor, ale nechali ťa, aby si sa ty rozhodla a aj v tvojom rozhodnutí ťa podporili a tomu chlapovi daj šancu, za to nič nedáš a uvidíš ako to pôjde.

domkakvet
2. feb 2025

Ci mu mas dat sancu, ved o neho nemas ani zaujem, tak na co mu davat sancu.