icon

Mám dať šancu starému vzťahu?

andyjamecna321
Dnes o 10:56

potrebovala by som poradiť a poznať názor niekoho z vás.

Rozišla som sa s priateľom pred deviatimi mesiacmi. Bývali sme spolu v Bulharsku viac ako dva roky. Ja som sa s ním rozišla, odišla od neho a vrátila sa na Slovensko. Po mesiaci som odišla pracovať do Holandska, kde sme sa kedysi spoznali, pretože som tú prácu mala rada.

Odvtedy však na neho neviem prestať myslieť. Stále ho veľmi ľúbim a urobila by som všetko preto, aby sme to skúsili ešte raz. On si však približne dva týždne po našom rozchode našiel priateľku. Vraj to zo začiatku nebolo nič vážne, ale sú spolu doteraz.

Neviem, čo mám robiť. Chcela by som sa s ním aspoň porozprávať, ale nechcem zasahovať do jeho súčasného vzťahu. Viem, že ma veľmi ľúbil a náš rozchod ho veľmi bolel. Len neviem, či má ešte zmysel pokúsiť sa o návrat, alebo je už neskoro.

Nikdy predtým som nechcela žiadneho bývalého priateľa späť. Pri ňom to však bolo iné. Bol to veľmi silný vzťah a mám pocit, že človek sa takto úprimne a hlboko zamiluje možno len raz za život. Stále vo mne zostáva nádej, že ak voči mne ešte niečo cíti, možno by sme raz mohli byť opäť spolu.

Čo si o tom myslíte vy? Skúsili by ste sa na mojom mieste ešte ozvať, alebo by ste to už nechali tak?

katkaseiner
Dnes o 10:58

ja si myslim ze do rovnakej vody nevstupis... aj keby sa nedajboze rozisiel s priatelkou, nie je iste ze by zas chcel prejst tym, ze ho tam jedneho dna nechas...

thereisabear
Dnes o 10:59

Ak je zadaný, nechala by som to tak.

anonym_e0d48f
Dnes o 11:01

Jeho nechaj zit jeho zivot, ty konecne zacni zit ten svoj. Spomienkovy optimizmus je fajn, ale uvedom si, ze keby neboli dovody na rozchod tak by ste boli spolu. Tie dovody boli a nezmizli, len si ich vytesnila.

zlatkab2
Dnes o 11:02

Váš vzťah skončil. On má iný. Podľa mňa je to jasné. Treba sa od neho odpútať.

anonym_694136
Dnes o 11:06

A ako chces dat sancu tomu vztahu? Na to musia byt predsta dvaja. Aj bola nejaka snaha z jeho strany?

anonym_4b4577

Ja som niekedy extremne lubila, ale velmi. Rozisli sme sa v case ked ma prestal z nicoho nic kontaktovat, ozyvat sa. Tak som zrusila vsetky sledovacky jeho profilu, ako debil som si planovala co cez den urobim, davala som si offline dni, proste nic o nom akoby prestal existovat. Ozval sa po polroku ked som bola na dovolenke ale nechcel nic len par dni asi dva sme pisali ale dokoyp nechcel nic, tak ma to rozhodilo ze koniec. Akurat som mu stihla povedat, ze ja uz s nim by som vztah nechcela. Tak som pokracovala v tom co bolo zas vobec som nesledovala jeho profil, proste nic...Dala som sama sebe casom taku dohodu ze ak sa ozve na sviatky tak to budem ignorovat lebo naco priania k vianociam a pod mi prislo z jeho strany trapne. Sama neviem kde som tu silu nabrala, ale ono to prejde v momente ked ho vyskrtnes zo sieti, zakazes o nom hovorit, na neho mysliet...

anonym_fad0a8

@andyjamecna321 čo ti j*be 2 týždne po vzťahu si nájsť novú partnerku. Jemu to bolo jedno a ty sa chceš ešte vrátiť. Boha vy ženy si vyberáte takýchto kktkov namiesto serióznych chalanov.

anonym_f1df06
Dnes o 11:11

Az tak ju lubil, ze si 2 tyzdne po rozchode nabrnkol druhu😄😆

januska12323
Dnes o 11:12

@andyjamecna321 on má frajerku, to ti nestačí? Načo ho chceš kontaktovať?

anonym_f1df06
Dnes o 11:14

Neviem, o com tu diskutujeme. Ona ma druhu. Finito. Ziadnu "sancu staremu vztahu" davat netreba, lebo druha strana nema zaujem.

anonym_3bc687
Dnes o 11:18

Spamataj sa !!! Má druhu. Ty si už minulost
Pozeraj dopredu a daj šancu niekomu inému

anonym_1a09a1
Dnes o 11:19

Píšeš, že si sa s ním rozišla asi si mala dôvod. Ľudia sa nezmenia, keď bol dôvod vtedy bol by časom aj teraz. To čo ťa teraz dobehlo,je že si sama a najednoduchsie ti príde vrátiť sa tam kde si už bola. Treba sa pokukať po novom vzťahu.

anonym_992f81
Dnes o 11:20

Dobre extremy tu padaju. Jedna po pol roku spolunazivania odkopne idealneho partnera, lebo "neprebehla iskra" a druha sa chce po roku vratit k niekomu, kto si po 2t nasiel nahradu. A baby, vy viete co chcete??

sidicek
Dnes o 11:28

To je ine zufalstvo, a ze " rozchod ho velmi bolel" a bum za 2 tyzdne uz nova baba ,a mozno ani nie taka nova 🙂

anonym_87efc3
Dnes o 11:32

A aký bol dovod rozchodu? Nevera, gemblerstvo, alkoholizmus atd.či rozlične životne smerovanie?To je tiež podstatne.Ale raz keď je tam ten dovod nezmizne ani po 9 mesiacoch.A kopec ľudí čo to skúsili, narazilo na ten istý problem, minimum z nich to vyslo
Ma priateľku, prečo im chces rozbiť vztah?Aby sa ti to raz nevrátilo

enmery
Dnes o 11:50

"Veľmi ma ľúbil". Taký chlap si 2 týždne po rozchode nenájde inú, s ktorou je doteraz...

anonym_a1fc2e
Dnes o 11:55

už by som sa neozývala. Budeš vyzerať ako zúfalec.

domkakvet
Dnes o 12:14

@andyjamecna321 ten dovod preco si sa s nim rozisla by ti uz nevadil?

anonym_7ec582
Dnes o 12:55

Kamarát si po takom bolestivom rozchode tiež našiel v krátkom čase inú. Z trucu, hnevu.... A čisto len do postele. Tento tu to mohol mať bez problémov podobne. Že mu to vydržalo doteraz, nuž no... Tak si asi sadli. Čo my vieme, ako to je medzi nimi naozaj? Montovať sa mu do toho po toľkých mesiacoch je ale trochu smiešne. Ako žiarlivka, ktorá si zrazu spomenula, lebo on sa má zjavne dobre.

anonym_d4e5ca
Dnes o 13:09

Hej hej, tak velmi ho vas rozchod bolel ze si do 2 tyzdnov nasiel novu...