Mám dať šancu tomuto mužovi?
Ahojte, už dlho sa poznáme na diaľku s jedným mužom, ktorému som však nechcela dať šancu. Býva odo mňa 60 km, nechcela som to vôbec riešiť. Máme spoločných známych, sledujeme sa na sociálnych sieťach. Je veľmi inteligentný, sympatický muž, skôr pokojný, hĺbavý, ale zjavne sa vie aj odviazať. Je odo mňa o rok a pol mladší.
Tri red flagy tam mám.
1. Vzdialenosť - min. 60 - 75 min autom
2. Býva s rodičmi - síce vo veľkom dome, ale aj tak býva a to mi príde v zrelom veku divné
3. Jeho posledný vzťah bol s babou, ktorá mala o 18r menej.
V piatok prišiel za mnou. Boli sme spolu 4h. Káva, večera, kino. Bol to veľmi príjemný večer.
On ma chce vidieť zase, ja ho chcem vidieť zase. Ale... v hlave tam mám kontrolky.
On má 43 rokov, nikdy nebol ženatý, bezdetný.
Ja mám skoro 45r, nikdy som nebola vydatá, bezdetná.
Myslím si, že by potreboval mladšiu ženu, s ktorou si ešte môže založiť rodinu, ja to už nebudem. Niekde vzadu mi niečo hovorí, že by to bolo len prechodné, kým by opäť nestretol nejakú mladicu.
Neriešiť, stretávať sa uvidí sa?
Na druhej strane nechcem strácať čas niečím, čo nemá budúcnosť.
neriešiť, stretávať sa, uvidí sa.
to že býva u rodičov by mi nevadilo. dom sa dá predať a kúpiť niečo iné. 60 km tiež nie je veľa, za hod. si u neho popr. u svokrovcoch.
užívaj si - inak asi len muži vo veku 50 + ťa čakajú.
@anonym_autor 43 rocny muz byva s rodicmi - to je asi odpoved na tvoju otazku😀😀😀 chudacik neschopny
@anonym_ad87b5 uplne si viem predstavit situaciu, ze je jedinacik a rodicia maju velky dom. Preco by sa mal stahovat? Rodicia maju niekoho, kto im pomoze a naopak. Toto by pre mna red flag nebol, ak by tie vztahy boli normalne.
43 ročný a býva s rodičmi 😀 A vraj veľmi inteligentný. No asi veľmi nie 😀
43 ročný a býva s rodičmi 😀 A vraj veľmi inteligentný. No asi veľmi nie 😀
@anonym_395f78 učí na VŠ právo, býval s priateľkou, ale keď sa rozišli, byt prenajal a býva s rodičmi.
@anonym_395f78 učí na VŠ právo, býval s priateľkou, ale keď sa rozišli, byt prenajal a býva s rodičmi.
@anonym_autor To nič na veci nemení, že učí právo. No bože, z mojej skúsenosti tí najvačší neschopáci ostali na škole učiť, lebo sa báli praxe. A čo je to za logiku, prenajať vlastný byt a ísť bývať k rodičom?
@anonym_autor To nič na veci nemení, že učí právo. No bože, z mojej skúsenosti tí najvačší neschopáci ostali na škole učiť, lebo sa báli praxe. A čo je to za logiku, prenajať vlastný byt a ísť bývať k rodičom?
@anonym_395f78 rodičia majú 80r, pomôže im viac tam, ako byť sám doma. Mne to logiku dáva. Len neviem... býval dlho s priateľkou, čiže má skúsenosť s bývaním so ženou. Ja som naopak bývala s mužom iba rok a pol.
Pre mna dosť veľké redflag
1-43 ročný starý mládenec
V tomto veku stále slobodný, bezdetný
Koľko boli vo vztahu keď sa nikde neposunuli?
2-býva s rodičmi
Vzdialenosť by mi nevadila
Základná otázka. Ak by vzťah pokročil a chceli by ste bývať spolu, kde by to bolo? U jeho rodičov? V mieste jeho práce, tvojej práce? Bol by to vzťah na diaľku? Máte rovnaké predstavy do budúcna?
@anonym_autor a nebola tá priateľka jeho študentka nejaká? Nie je to ten lolitovsky typ?
@anonym_autor a nebola tá priateľka jeho študentka nejaká? Nie je to ten lolitovsky typ?
@anonym_2d4835 nie nebola, pýtala som sa na to. Dôvod rozchodu bolo, že jednoducho mali iné hodnoty, ten vekový rozdiel bol veľký. Ale pre toto mi tam svieti kontrolka. Nebude to o moje žiarlivosti na mladé vysokoškoláčky? Mimochodom ja som na VŠ tiež mala románik s vyučujúcim, ale ja som mala 19 a on mal 25 a nebol o 18r starší.
Tuším, ty berieš všetko, čo ti príde pod ruku, a nie si veľmi k svetu. Ja len konštatujem.
@anonym_395f78 rodičia majú 80r, pomôže im viac tam, ako byť sám doma. Mne to logiku dáva. Len neviem... býval dlho s priateľkou, čiže má skúsenosť s bývaním so ženou. Ja som naopak bývala s mužom iba rok a pol.
@anonym_autor Ahoj podla mna to skus a uvidis. On vlastny byt ma, len kedze je sam tak je napomocny rodicom. Mne na tom nic hrozne nepride. Zalezi aj od teba co ocakavas od vztahu raz do buducna. Ci ti bude stacit len take stretavanie a prespanie jeden u druheho, alebo ci aj nejake spoluzitie. Lebo ak spoluzitie tazko povedat, ci by on do toho siel, ked uz sa udomacnil s rodicmi a oni uz mladsi nebudu (neviem aky je on typ, mozno napriek tomu by sa odstahoval s tebou....malo info mame). Ak to budes brat ale ako vztah v ramci stretiek a prespavania co vela ludom vyhovuje tiez, tak myslim, ze problem nebude🙂 Za skusku nedas nic🙂 To,ze jeho posledna mala o 18menej neznamena,ze chce este zakladat rodinu, ale to je vec, co sa raz porozpravajte spolu,ze ake ocakavania od toho ma kazdy v tomto smere. Bolo vam pekne spolu, tak preco nie?🙂
Obaja mate presne tie iste red flagy. Jeden za 18, druhy za 20 bez 2. Mas nieco lepsie na praci, ci ides cakat praveho do domu dochodcov?
Mne to pripadá, že autorku má len dočasne. Keď si nájde mladšiu, hneď jej spraví dieťa. Teraz sú prázdniny, tak do Vianoc, či?🙊
@anonym_2d4835 nie nebola, pýtala som sa na to. Dôvod rozchodu bolo, že jednoducho mali iné hodnoty, ten vekový rozdiel bol veľký. Ale pre toto mi tam svieti kontrolka. Nebude to o moje žiarlivosti na mladé vysokoškoláčky? Mimochodom ja som na VŠ tiež mala románik s vyučujúcim, ale ja som mala 19 a on mal 25 a nebol o 18r starší.
@anonym_autor ja by som mu dala šancu, ak momentálne nemáš niekoho iného v hľadáčiku. Ako sa hovori- nevyskusas-nevies. Do pol roka sa ti pekne vyfarbi, budeš vedieť. Píšeš, že vám vonku bolo dobre, tak si užívaj vzájomne city a nechaj to plynúť, je leto, treba romantiku🌹
@anonym_autor
Poviem ti takto, nepíšeš o ňom nič toxické. Treba si položiť otázku, či stojíš reálne o lásku muža alebo ti viac vyhovuje byť starou dievkou. Oboje je ok. Rozhodni sa podľa toho.
Podľa mňa milovať a byť milovaná je nádherné.
moj brat nema deti - nemal stastie na priatelky,ma byt ale byva u mamy kedze jej pomaha a aj tak nema priatelku -no ak by si nasiel iste by siel do vlastneho .. a hodinka cesty nieje vela... mozno uz ani on sam deti nechce.. ja som mala vztah o 10 rokov mladsim-a nevidim v tom u mna fred flag .. nie kazdy riesi cisla... ty mas jeden obrovsky red flag- strasne vela riesis.. neuvolnis sa nezijes .. tiez moze povedat ze si stara a bezdetna... a este sa nevies ani sama rozhodnut a musis pisat na kona
@anonym_autor
Poviem ti takto, nepíšeš o ňom nič toxické. Treba si položiť otázku, či stojíš reálne o lásku muža alebo ti viac vyhovuje byť starou dievkou. Oboje je ok. Rozhodni sa podľa toho.
Podľa mňa milovať a byť milovaná je nádherné.
@zmrzlinka2021 ja som sa rozišla s partnerom pred 2t, nebývali sme síce spolu už teraz (v minulosti áno), ale boli sme spolu 5r dokopy. Čiže on ma práve ako keby vystriehol v momente, keď som bez partnera. ja už mať vlastné deti však nemôžem a myslím, že on by chcel.
@zmrzlinka2021 ja som sa rozišla s partnerom pred 2t, nebývali sme síce spolu už teraz (v minulosti áno), ale boli sme spolu 5r dokopy. Čiže on ma práve ako keby vystriehol v momente, keď som bez partnera. ja už mať vlastné deti však nemôžem a myslím, že on by chcel.
@anonym_autor nezatváraj to, veď sa nejdeš hneď vydávať. Možno to bude láska na celý život bez ohľadu na deti a možno o pár mesiacov sa decentne rozlúčite
@anonym_autor síce máš 45, ale riešiš ako moja 16 ročná dcéra. Je ti s ním príjemné, choď do toho. Čo tam toľko prepočítavaš 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_autor Ja by som tomu šancu dala. Však, čo môžeš stratiť? Nevyskúšaš, nevieš...
Píšeš, že deti UŽ mať nemôžeš. Nemôžeš (nejaký zdravotný problém), alebo už v tomto veku nechceš?
@anonym_autor keď sa s ním dobre cítiš pokračovala by som v stretávaní sa. Já tam žiaden red flag nevidím, neviem čo riešiš. Nikto tu nemá krištáľovú guľu, aby videl do tvojej budúcnosti.
Išla by som do toho,.pripadá mi fajn.
Ja si tiež myslím, že toto by vydržalo len dovtedy, kým si nenájde mladšiu a on nato má dosť možnosti.
@anonym_autor Ja by som tomu šancu dala. Však, čo môžeš stratiť? Nevyskúšaš, nevieš...
Píšeš, že deti UŽ mať nemôžeš. Nemôžeš (nejaký zdravotný problém), alebo už v tomto veku nechceš?
@sovica nemôžem mať deti, zdr problém. A on by podľa mňa rodinu chcel. Aj s mladou tú tému otváral a ona nechcela o tom ani počuť. Čiže preto si myslím, že by to bolo len dočasné riešenie.
@anonym_autor je to také veľké nezrelé decko čo rado randí a asi pochopilo, že už na mladé nemá, tak mu postacis aj ty. Však sa stretávajte, buďte kľudne kamoši na kávu a uvidíš. Ty už z jedného stretnutia robis vrásky, čo bude a ako bude. Ver tomu, že si on takéto vrásky nerobí, kľudne si pôjde na kávu aj s ďalšími 10 babami a ešte si aj vyberať bude, s ktorou ostane. Však vám nezvonia svadobné zvony a ty už riešiš. Či hrozí zaľúbenie a bojíš sa strašného sklamania, keď ťa opustí?
@anonym_autor je to také veľké nezrelé decko čo rado randí a asi pochopilo, že už na mladé nemá, tak mu postacis aj ty. Však sa stretávajte, buďte kľudne kamoši na kávu a uvidíš. Ty už z jedného stretnutia robis vrásky, čo bude a ako bude. Ver tomu, že si on takéto vrásky nerobí, kľudne si pôjde na kávu aj s ďalšími 10 babami a ešte si aj vyberať bude, s ktorou ostane. Však vám nezvonia svadobné zvony a ty už riešiš. Či hrozí zaľúbenie a bojíš sa strašného sklamania, keď ťa opustí?
@anonym_b1c985 my sa poznáme dlho, máme spoločných priateľov a evidujeme sa. Mal o mňa záujem viac ako rok. Ale ja som bola zadaná a jasne som mu dala vedieť niekoľko krát, že nie. Viem, že sa mu páčim, viem, že mu je so mnou dobre, aj mne s ním. Ale nepríde mi to ako zmysluplné nič, teda ja v tom nevidím budúcnosť. A zo vzťahu po 5r som odišla kvôli tomu, že som tam už žiadnu budúcnosť nevidela.
@anonym_b1c985 my sa poznáme dlho, máme spoločných priateľov a evidujeme sa. Mal o mňa záujem viac ako rok. Ale ja som bola zadaná a jasne som mu dala vedieť niekoľko krát, že nie. Viem, že sa mu páčim, viem, že mu je so mnou dobre, aj mne s ním. Ale nepríde mi to ako zmysluplné nič, teda ja v tom nevidím budúcnosť. A zo vzťahu po 5r som odišla kvôli tomu, že som tam už žiadnu budúcnosť nevidela.
@anonym_autor
A akú si chcela budúcnosť v tom 5-ročnom vztahu? Vravíš, deti mat nemôžeš, čiže rodinu zakladat si nechcela
Žili ste spolu? Či ste sa len stretávali?Chcela si sa za neho vydať a on nechcel?Neplanoval s tebou zostarnut?
@anonym_autor
A akú si chcela budúcnosť v tom 5-ročnom vztahu? Vravíš, deti mat nemôžeš, čiže rodinu zakladat si nechcela
Žili ste spolu? Či ste sa len stretávali?Chcela si sa za neho vydať a on nechcel?Neplanoval s tebou zostarnut?
@anonym_31e1b4 chcela som s ním opäť bývať, mať psa, a byť ako rodina. On bol starší odo mňa. Ale jemu to vyhovovalo presne takto. Ja sa nepotrebujem vydávať a nejdem sa množiť, ale aj dvaja môžu byť rodina.

@anonym_autor 43 rocny muz byva s rodicmi - to je asi odpoved na tvoju otazku😀😀😀 chudacik neschopny