Mám dilemu. Pokračovanie vzťahu verzus rozchod
Mám 56 rokov. Priateľka je o 2 roky staršia.. Išiel som s ňou do vzťahu stým, že sme obaja zrelí ľudia a vieme čo od života chceme.. Chodievam pracovať v turnusoch. Týždeň som v práci a týždeň doma... V jedno to voľno sme išli spolu na obed. Chlap, ktorý sedel chrbtom ku priateľke mi začal niečo rukami ukazovať. Pochopil som to niečo v tom zmysle, že je to s prepáčením riadnna.......... Nič som z toho nerobil, myslel som si, že si ma s niekým zmýlil.. No keď odchádzal preč, pozdravili sa dobrý deň.. ... To ma už zarazilo.. keď som sa ju na to opýtal, jej odpoveď bola, že nevie. Druhý krát už reagovala podrazdene, že nevie a že sa nemieni z vivynovat z toho............. Nechal som to tak.. No asi po troch mesiacoch sme na chlapíka narazili zas.. pozdravili sa spolu dobrý deň a všimol som si, že na ňu žmurkol. Keď som sa ju pýtal či to videla tak vraj nevidela, ale evidentne bola z toho stretnutia vystresovaná... Tak a to som už začal zisťovať... Tvrdila, že si vykaju, keď som naliehal aby mu zavolala, tak odrazu si týkali 😊 Pod mojim nátlakom mu po troch dňoch zavolala... Všetko poprel. Vraj nič,oni spolu iba úradné veci a bla bla..... Mala ho v priateľoch na Facebooku mala jeho služobné telefónne číslo.. Prísaha mi , že nič snim nemala.. No zatajenie tykania vysvetliť nevie.. Čo si o tom myslíte???? Mám jej veriť??? Ostať v tom vzťahu???
ja by som chcela vediet, ako sa "naznacuje, ze je riadna".... ale naozaj. ak je tento pribeh realny, tak by som sa vobec necudovala, keby ukazoval nieco uplne ine (a mozno aj niekomu inemu) a autorovi len mierne hrabe zo svojej ziarlivosti
@staraskola Vieš čo? Pýtal si sa, či zostať vo vzťahu, alebo sa rozísť. Tak ja radím rozchod. Urobíš jej tým službu.
@staraskola ty nechápeš asi to, že keby sa niekto takto choval ku mne, žiadne vysvetľovanie a telefonovanie by sa nekonalo. Jednoducho je to nátlak a koniec. A to len preto, že cudzí chlap ti niečo naznačuje. Keď mi neveríš, koniec bez debaty
@h2 😂, tak toto nemá chybu, som obed vyplula
@staraskola a čo je teba do toho komu tyká?
@staraskola "Chlap, ktorý sedel chrbtom ku priateľke mi začal niečo rukami ukazovať. Pochopil som to niečo v tom zmysle, že je to s prepáčením riadnna.......... Nič som z toho nerobil, "
Tak on pred celou restauraciou naznacoval o tvojej partnerke obscenne veci a ty si ani nevstal, nesiel sa ho spytat, co tym mysli a co si to dovoluje?
Ty si s tym tam bol v pohode?
Vsak tam vlastne pred vsetkymi robil verejne debila a chudaka aj z teba. Ak ti to nedoslo, ty "Nič som si z toho nerobil".
Uprimne - pozri na seba. Ked urazaju dakoho druheho (kto by ti mal byt blizky a dolezity), tak si s tym v pohode a tvaris, sa ze si nic nevidel. Vsak ked nejde o teba, tak ide o (censored).
No akonahle uz to vyzera, ze si asi mozno chudacik podvedeny, zrazu skaces mater dvadsat, vysluchy, donucovanie, konspiracie, preco tykala, komu tykala, ...
Ty jej fakt urob sluzbu, zbal sa a bez do ... prec.
@januska12323 ťažko je na teba reagovať, lebo evidentne utocis..... Mne do toho s kým si týka nič nie je, ale keď sa to zatajuje, tak je to trochu tajomnejsie.. nezdá sa ti???
@staraskola každý má nejaká tajomstvá, nejakú minulosť, ke´d sa ti nepáči nájdi si niekoho iného. Vlastne, na jej mieste by som si našla niekoho iného. Ja sa tým ženám ani nečudujem, že sú niektoré radšej samé.
@moonlight1210 máš pravdu 👍 zaváhal som...
@staraskola mňa by ani môj muž nedonútil, aby som niekomu volala keď ja nechcem volať a nieto nejaký "priateľ". Si dosť starý, ale chochmesu nemáš ani ako teeneger. Od takéhoto blba aký si ty, by som utekala kade ľahšie.
Neverím ,že ty máš 56 rokov😄nejaký pubertiak sa asi baví a keď áno ,tak máš vážny problém
Teba mať doma ,tak za tri dni máš kufre pred dverami
Ľutujem tú pani ,zrejme má strach pred žiarlivcom ,preto ti odpovedala ako ti odpovedala
A tie natlaky na ňu,čudujem sa jej ,že ťa neposlala do teplých krajín ,no dlho to trvať nebude ,len pokračuj ďalej ..
Si chorobný žiarlivec,pracuj na svojom sebavedomí .
Nebudeš musieť vypisovať hlúposti na portál pre matky s deťmi .
@staraskola to si si dnes na mamičkovskom fóre založil účet, aby si tu vypisoval takéto hovadiny? Myslím, že škoda každej odpovedi tebe, lebo je to vymyslené a dobre sa zabávaš. Ale ináč si blb tak či tak.
@staraskola tak urcite by sa mi to nepacilo, bola by som na pozore.
56 rocny chlap si zalozi na konikovi ucet 5/2023, aby si tu pytal rady..... uz som videla vsetko, posledny nech zhasne.
@staraskola vy na 54 rokov riešite také veci a robíte žiarlivostne scény ako 15 ročný puberťák???no zbohom. Tak toto by mi riadne liezlo na nervy keby som bola v jej veku..... Aby ma niekto sledoval zisťoval pochyboval o mne a to ani nie ste manželia XY rokov tak dovidenia to by som bola radšej sama
@staraskola normalne sa s nou rozid lebo si ziarlivy a domyslavy magor!
Nikdy sme s mojim neriesili co bolo pred "nami" ani neriesime kto sa s kym kamarati. Vola sa to dovera.
@domkakvet ďakujem že si ma pochopila...
vy dvaja máte pomaly 60 rokov? To už predpokladá nejaký rozum a skúsenosti, ale tvoj príbeh pripomína skôr puberťákov
@staraskola ale sú tie baby ti ufrflane čo? Si na ženskom fóre, takže moc spojencov tu len tak nenájdeš😁. Nájdi si aj ty kamošky a bude pohodka, nebuď príliš závislý na žene, nie je tvoj majetok a veľa ľudí má tajomstva o ktorých nikdy nepovedia. Nedá sa všetko sledovať, keď si nájdeš aj ty kamošky sebavedomie stupne a je to. Len aby nezačala robiť zasa scény ona, keď budeš mať kamošky, čo je ženská špecialita a správať sa ako pubertiacka a robiť sceny, že baby😁? Úplne zbytočne to tu riešiš. Ženy často robia sceny ako hrom, keď muž sa ide stretnúť s kamoškou alebo má kamošku, ale ofrflu zasa chlapa, že je ako pubertiak a kopli by ho do riti. Ber ženy realisticky a budeš sa mať dobré 😁. Možno to bol bývalý milenec ktovie ale možno iba kolega alebo kamos. Ale to sa asi nedozvies
@cippi ja som bol blbec. Mal som to riešiť hneď v tej reštaurácii..
Ja by som to nejako neriesil, ale to je prave tym, zee nie som moc nejaky ziarlivy, treba sa o seba starat a tak a zeny budu vzdy. Existuje tolko zien na svete, ze bat sa ze odide jedna je blbost.
Vsimni si vsak jednu vec, zeny casto maju kamosov a obhajuju to aj byvalych, ale chlap to casto mat nemoze a najdes to tu v kazdej diskusii. Zeny sa tu velakrat rozohnuju, keby ma obmedzoval rozchod. Zenska prirodzenost je opacna, odstrihnut muza od vsetkych zien v okoli a ked ide s nejakou zenou chcem tam byt aj ja vsade, lebo muzom podvedome neveria az tak a chcu byt jedine, to je ich rozmyslanie. Ale muz musi mat kamaratky aj mimo vztahu a to budem vzdy obhajovat 🙂. Nikdy by sa nemal tohto vzdat, lebo neskor mu to moze uskodit.
Samozrejme nikdy nevies s tym chlapikom, ja sa tiez nebudem chvalit frajerke keby , ze som mal par zien napr, a tiez mozem stretnut nejaku co som mal a usmiat sa na nu, ale neprezradim nic 🙂. Zenam sa o inych zenach neoplati hovorit, ale ani chlapom niektorym. Proste kazdy mame tajomstva. Tj podobne to mohlo byt aj v tomto pripade, mohol to byt byvaly frajer, milenec, spoluziak, kamos 🙂. Ale neriesil by som ona nie je nikoho majetok zasa a to co bolo predtym sa nerata. Ak by to bol nejaky sucasny ctitel takto je problem 🙂
@staraskola keď ti niečo naznačoval, mal si sa porozprávať s ním ty

@staraskola čím viacej tu píšeš tak robíš zo seba väčšieho debila.