Mám dlhodobé problémy vo vzťahu
Ahojte, z mojich predošlých diskusii,kto čítal môžte vedieť,že mám dlhodobé problémy vo vzťahu s partnerom. Tvoríme pár už 1,5 roka, žijeme spolu krátko asi len mesiac. Zmieňovala som sa,že partnerova rodina nám nedá pokoj,partner ešte v čase,keď býval pri mame tak im pomáhal až nadpriemer. To znamená,že okrem prispievania do domácnosti platil dospelej sestre aj mame paušál a iné veci . Obaja sme pracujúci. Pred včerom som zistila,že partnerovi zmizlo z účtu viac peňazí za paušál ako by malo. Viem to tak,že mu prišlo upozornenie. Si sme teda navštíviť pobočku daného operátora a ten nám všetko zistil. Kedysi mal partner vedený paušál na mamine meno čiže ona mala v podstate 2 paušály na sebe. Jej vlastný a jeho . Teraz ho už má oddelený čo mi potvrdil aj pán na pobočke,keď som tam s partnerom bola. Avšak odišla partnerovi čiastka z účtu za 2 paušály, pán zistil,že od tel číslom jeho mamy je urobený trvalý príkaz pravdepodobne . Konfrontovala som partnera, požiadala ho ,aby sa pozhováral s mamou ,aby mu vysvetlila prečo to robí a nech mu vráti peniaze. Ona sa tvárila,že o ničom nevie . Peniaze späť mu nedala. Vyhovoril sa,že nemá vybrate. Partner mi v hneve povedal,že má nenávidí ,že ho len buzerujem a rôzne iné veci. Fakt som rozhodnutá zrušiť podnajom a ukončiť vzťah. Teraz mi hraje na city ako on dá všetko do poriadku. Je mi z toho nanič , chce byť odolnejšia voči nemu ,uvedomujem si,že to takto nejde. Čo by ste robili vy ? Ďakujem za názory.
@dora281 na prvej strane tejto diskusie od januska.... Sú linky na jej predošlé diskusie.
Pozri. Pokial by od teba nepytal ziadne peniaze, teba je puk kam idu tie jeho, nie ste manzelia. Ale ked dam dokopy vsetky tri temy, preco si s nim este? Cakas kym si najde druhu a teba len od zlosti roztrhne? Aj on uz lutuje ze spolu byvate, aj ty to lutujes, tak to ukonci a budes mat svaty pokoj. Iba zeby nie…
@anonym_aa4c05 Nemyslim si,ze je to jeho vec. Ziju spolu,buduju vztah a planovali spolu buducnost. To uz nie je hociaky frajer. Je to partner do zivota a tu uz nie je namieste,aby ich spolocne peniaze rozhadzoval.
@marca12 nemusíme mat rovnaký nazor. Ty máš taký ja onaky. Ak do domácnosti dávajú po dohode rovnakým dielom nevidim problém v tom aby si do zvyškom robil čo chce. Príklad: ona da na kaderníka 100 on 100 mame. Ja tam s nimi nežijem ani som nebola pri ich dohode.
komu niet rady,tomu niet pomoci
@marca12 nemusíme mat rovnaký nazor. Ty máš taký ja onaky. Ak do domácnosti dávajú po dohode rovnakým dielom nevidim problém v tom aby si do zvyškom robil čo chce. Príklad: ona da na kaderníka 100 on 100 mame. Ja tam s nimi nežijem ani som nebola pri ich dohode.
@anonym_aa4c05 akosi si prehliadla, že on pýta potom od autorky peniaze, lebo uź nemá (lebo napr.zaplatil aj ten mamin paušál)
@merida124 moj ex robil toto isté, keď som sa ohradila, že živoríme a nemáme v celej chalupe ani 3€ pre batoľa tak trepal že to vytieši, nikdy sa nestalo.
Zato mame platil pobyty a rozne zbytočné zahraničné lieky, vozil ju autom aj do obchodu a mňa nechal s bábatkom isť na poradňu na sánkach, lebo kočíkom sa nedalo a nemal vraj na benzín.
Takže uteč, kým je len priateľ, lebo to neskončí, mama je generál a bude naveky, lebo ona má kľúče od miešačky.
@anonym_8734b3 toto už je choré
Prečo máš spoločný účet s cudzím nezodpovedným chlapom a s ktorým zijes veľmi krátko??