icon

Mám dlhodobé problémy vo vzťahu

merida124
Dnes o 12:21

Ahojte, z mojich predošlých diskusii,kto čítal môžte vedieť,že mám dlhodobé problémy vo vzťahu s partnerom. Tvoríme pár už 1,5 roka, žijeme spolu krátko asi len mesiac. Zmieňovala som sa,že partnerova rodina nám nedá pokoj,partner ešte v čase,keď býval pri mame tak im pomáhal až nadpriemer. To znamená,že okrem prispievania do domácnosti platil dospelej sestre aj mame paušál a iné veci . Obaja sme pracujúci. Pred včerom som zistila,že partnerovi zmizlo z účtu viac peňazí za paušál ako by malo. Viem to tak,že mu prišlo upozornenie. Si sme teda navštíviť pobočku daného operátora a ten nám všetko zistil. Kedysi mal partner vedený paušál na mamine meno čiže ona mala v podstate 2 paušály na sebe. Jej vlastný a jeho . Teraz ho už má oddelený čo mi potvrdil aj pán na pobočke,keď som tam s partnerom bola. Avšak odišla partnerovi čiastka z účtu za 2 paušály, pán zistil,že od tel číslom jeho mamy je urobený trvalý príkaz pravdepodobne . Konfrontovala som partnera, požiadala ho ,aby sa pozhováral s mamou ,aby mu vysvetlila prečo to robí a nech mu vráti peniaze. Ona sa tvárila,že o ničom nevie . Peniaze späť mu nedala. Vyhovoril sa,že nemá vybrate. Partner mi v hneve povedal,že má nenávidí ,že ho len buzerujem a rôzne iné veci. Fakt som rozhodnutá zrušiť podnajom a ukončiť vzťah. Teraz mi hraje na city ako on dá všetko do poriadku. Je mi z toho nanič , chce byť odolnejšia voči nemu ,uvedomujem si,že to takto nejde. Čo by ste robili vy ? Ďakujem za názory.

Strana
z2
dora281
Autor odpoveď zmazal
merida124
autor
Dnes o 15:24
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 pozri do profilu

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_c4f8a4
Dnes o 15:30
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 na prvej strane tejto diskusie od januska.... Sú linky na jej predošlé diskusie.

anonym_4ef954
Dnes o 15:42
@merida124

@dora281 pozri do profilu

@merida124 roziďte sa . Ani jeden z vás ešte nie je zrelý na vzťah.

anonym_d8eccc
Dnes o 15:42

Pozri. Pokial by od teba nepytal ziadne peniaze, teba je puk kam idu tie jeho, nie ste manzelia. Ale ked dam dokopy vsetky tri temy, preco si s nim este? Cakas kym si najde druhu a teba len od zlosti roztrhne? Aj on uz lutuje ze spolu byvate, aj ty to lutujes, tak to ukonci a budes mat svaty pokoj. Iba zeby nie…

anonym_aa4c05
Dnes o 15:45
@marca12

@anonym_aa4c05 Nemyslim si,ze je to jeho vec. Ziju spolu,buduju vztah a planovali spolu buducnost. To uz nie je hociaky frajer. Je to partner do zivota a tu uz nie je namieste,aby ich spolocne peniaze rozhadzoval.

@marca12 nemusíme mat rovnaký nazor. Ty máš taký ja onaky. Ak do domácnosti dávajú po dohode rovnakým dielom nevidim problém v tom aby si do zvyškom robil čo chce. Príklad: ona da na kaderníka 100 on 100 mame. Ja tam s nimi nežijem ani som nebola pri ich dohode.

rozculena
Dnes o 16:12

komu niet rady,tomu niet pomoci

huxy
Dnes o 18:29
@anonym_aa4c05

@marca12 nemusíme mat rovnaký nazor. Ty máš taký ja onaky. Ak do domácnosti dávajú po dohode rovnakým dielom nevidim problém v tom aby si do zvyškom robil čo chce. Príklad: ona da na kaderníka 100 on 100 mame. Ja tam s nimi nežijem ani som nebola pri ich dohode.

@anonym_aa4c05 akosi si prehliadla, že on pýta potom od autorky peniaze, lebo uź nemá (lebo napr.zaplatil aj ten mamin paušál)

karolinakr
Dnes o 18:48
@anonym_8734b3

@merida124 moj ex robil toto isté, keď som sa ohradila, že živoríme a nemáme v celej chalupe ani 3€ pre batoľa tak trepal že to vytieši, nikdy sa nestalo.
Zato mame platil pobyty a rozne zbytočné zahraničné lieky, vozil ju autom aj do obchodu a mňa nechal s bábatkom isť na poradňu na sánkach, lebo kočíkom sa nedalo a nemal vraj na benzín.
Takže uteč, kým je len priateľ, lebo to neskončí, mama je generál a bude naveky, lebo ona má kľúče od miešačky.

@anonym_8734b3 toto už je choré

katkazatka
Dnes o 18:58

Prečo máš spoločný účet s cudzím nezodpovedným chlapom a s ktorým zijes veľmi krátko??

Strana
z2