icon

Mám dôvod podozrievať môjho muža z nevery?

13. dec 2024

Ahojte muž mi klame v podstate od začiatku vo všetkom aj v drobnostiach takže neviem čo som čakala. Ale ide o to myslíte si o mne čo chcete že som sprostá naivná hysterka ale dnes som sa ho pýtala či by mi dokázal odprisahat na deti že má nikdy nepodviedlo (ok možno hlúpe odo mňa ale čo už). Z jeho reakcie mi ale ostalo zle začal uhýbať pohľadom bol nervózny a že prisahať sa nesmie a nebude na deti ani na jeho rodičov že na seba. Už len toto ma utvrdili keď sa tak bál vysloviť to...párkrát klamal že si nepíše s jednou bývalou býva síce ďalej ale vždy to robil po tajme pritom.keby povie normálne nemám podozrenie. Má aj heslo na mobile zrazu aj ja mám ale aj tak. Nejaký mám pocit že má podvádza. Chodí síce len do roboty a niekedy keď sa pohadame sa zoberie a ide k rodičom teda asi k rodičom. Zas si myslím že by možno o seba viac dbal ale neviem ja mám proste taký pocit náš vzťah je dlho narušený nechova sa ku mne dobre ale povie že by ma nikdy nepodviedol ale ja neviem z tej jeho reakcie uhybavy pohľad a strach to odprisahat mi vyšlo niečo iné. Som fakt paranoid a?

Strana
z2
danica2711
14. dec 2024

od začiatku ti klamal a vedela si to, tak máš, čo si chcela, ešte si si s ním urobila aj deti, gratulujem. Zbytočne mu teraz kladieš hlúpe otázky, aj tak nepovie pravdu a keby aj, ty mu aj tak veriť nebudeš. Skvelý vzťah, tu ani nie je čo radiť, v podstate aký išiel, takú našiel

januska12323
14. dec 2024

Prečo je pre teba podstatné či okrem naprd vzťahu máš ešte aj zaletnika? Prečo? Ber ho ako spolubývajúceho nie muža.

7miriam77
14. dec 2024

Podľa jeho chovania ťa podvádza. Verím tomu na 100%. Inak patologicki klamári sú ľudia, ktorým by som sa vyhla na kilometer a keby som to zistila o ňom po čase, ukončila by som vzťah, lebo vzťah bez dôvery je nič

autor
14. dec 2024

@7miriam77 len je pravda že on nechodí moc z domu a keď aj náhodou tak sa o seba moc nestará ide v starých veciach vraj k rodičom jedine že by spával s jeho mamou 🙈 väčšinou totiž od nej aj niečo donesie a inak je viacmenej v robote a doma tak neviem kedy by to stíhal

katy084
15. dec 2024

🙄nuž ak máte problémy vo vzťahu je dosť možné, že ti klame...

damian85
15. dec 2024

Skúšala si si urobiť ten na Bipolárnu poruchu osobnosti ?

faelyn
15. dec 2024

No presne takto sa správal aj môj otec pred pár rokmi, keď som ešte bývala s rodičmi. Mama mala podozrenie a pýtala sa ho či prísaha na nás (mňa a brata) alebo na jeho rodičov a vždy uhýbal pohľadom a že prisahať sa nemá a bla bla bla tiež si začal extrémne strážiť telefón, všade ho zo sebou bral, keď ho mal položený pri ovládači a niekto išiel zobrať ovládač, tak ho to aj zo spánku prebralo a hneď bol v strehu a bral si telefón k sebe a nakoniec mama zistila, že ju podvádza a nie len s jednou… bolo to veľmi nepekne obdobie, najmä pre mamu a aj teraz po rokoch, keď žije s jednou z jeho mileniek a dávajú spoločne foto na soc. siete, tak stále nie je schopný priznať, že mamu roky podvádzal…. Nechápem 🫣

Strana
z2