Mám ísť na výlet s lakomým známym?
Ahojte,
moj znamy ma volal na vylet s nim a jeho kolegom na vystavu do Madarska. Kedze mam velmi rada motorky a auta aj by som sla, avsak svoje auto mam v servise, tak ist na mojom nemozem. Aj by som sla s nimi , samozrejme by som zaplatila za benzin, lenze vsimla som si uz skor, ze znamy sa rad necha pozyvat, a je tak trochu lakomy. Vstupne, jedlo a podobne poplatky mu v plane platit nemam okrem benzinu. Mam mu to na rovinu napisat alebo odmietnut ?
@anonym_autor a co my vieme? Ked je lakomy mu napis, ze by si rada isla, ale teraz nemas vela penazi, akurat tak na vstupenku, ale na benzin mu prispiet mozes. Mozno ta zrusi aj sam🤣
Normlane mu napis , koľko by chcel za benzín a na mieste si kuois vstupenku pre seba , jedlo pre seba a vybavené . To by sim s ním vôbec ani neriesila . Pochopí ak sám , he med chce jesť a keď chce ísť na výstavu , treba si to aj zaplatiť .
ja nerozumime preco by mal ocakaat ze mu zaplatis vstupenku ? :D a jedlo? to by mi v zivote nenapadlo.
a rovinu mu napis ze sa rada pridas a prispejes na benzin v sume xy eur a ostatne naklady si uhradis za seba, ze nemusi ich paltit on aj ked ta pozval
@anonym_27dfde u neho pozvanie nehrozi 😅 nie zeby som to chcela , to nie. Ale uz sa mi pri nemu stala asi 2 krat total trapna situacia.
@anonym_autor pokial vies aky je, tak by som to asi radsej odmietla ako riesit dalsi trapas
s takýmto človekom by som radšej nešla.
normálne by ma zaujímalo ako také výlety s ním prebehajú ... akože idete niekam spolu, idete sa najesť - a on na drzovku nechá teba zaplatiť celý účet?? 😲
tiež nerozumiem ako môžeš platiť za ,,známeho,, ved ked príde na platenie vstupneho a pod tak si vypýtam účet za seba a on nech sa zariadi
ak zaplatíš raz za niekoho takto lakomého tak si zvykne a vie že na teba to môže skúsiť
normálne by ma zaujímalo ako také výlety s ním prebehajú ... akože idete niekam spolu, idete sa najesť - a on na drzovku nechá teba zaplatiť celý účet?? 😲
@biba_18 ja s nim nie som casto osobne a nepoznam ho dlho preto nie je kamarat ale len znamy. Dnes sa mi ozval ohladom tej vystavy lebo vie, ze taketo veci, vylety sa mi pacia. Ako priklad uvediem, este minuly rok ma volal na vianocne trhy do mesta. To sme platili kazdy za seba ok. Potom sme sa zastavili este na kavu, ked ju vypil tak uz bol na odchode akoby nic. Az casnicka na neho pozerala. Bolo mi trapne tak som poprosila ucet spolu. Odvtedy som ho nevidela. A dnes sa len tak ozval.
@anonym_27dfde u neho pozvanie nehrozi 😅 nie zeby som to chcela , to nie. Ale uz sa mi pri nemu stala asi 2 krat total trapna situacia.
@anonym_autor tak tie trapasy by ma veru zaujímali 😂
@anonym_autor tak tie trapasy by ma veru zaujímali 😂
@viktoriaandrascik vyssie som pisala 😅😅 a ten druhy radsej asi ani nepisem 🙈
Necítiš sa snim dobre takže ja by som to zrušila. Ale ak veľmi chceš ísť tak potom si dopredu dohodnite cenu benzínu a informuj ho, že náklady si každý bude hradiť sám, nie ako naposledy s kávou. Priamo a bez pozlátky.
Potrebujes spolocnost tohto burana?!
@anonym_autor keď sa rozhodneš ísť, tak mu napíš, že "a môžeš ma tam pozvať aj na kávu, ešte mi to dlhuješ z minula". Ale ja by som nešla s takýmto chujkom. Celý čas mať nervy našponované...
@anonym_autor kurnik a ja som taka zvedava 🤣😀
spominal tu niekto vystavu, motorky, auta a výlet 😍😀
Normálne mu napíš, že koľko to asi bude stáť? Že teda rátaš vstupné za seba, jedlo a benzín, že teda bude to xy eur, či to sedí... že viac na trip nedáš.
@anonym_autor ale no tááák prosím však si anonymne 🙏
@anonym_autor ty svojim pozvaným kamošom, kamoškám automaticky platíš "všetko", resp. veľa pri spoločných výletoch, či aktivitách?
No však hádam by nechcel, aby si mu aj vstupenku kupovala, si kúpiš len za seba, spýtaj sa koľko na benzin a hotovo, aj jedlo si kúpiš na výstave sama sebe, otázne je či chceš s týmto človekom ísť ak áno, zaplať benzín a vybavené
Autorka, dnes je piatok 13.teho - si tu anonym...my sme zvedavé na ten druhý príbeh 🙂
Tak sa nedaj prosiť a napíš 🙂 dííík 🙂
@anonym_autor choď zaplať za benzín dopredu sa dohodnite koľko, aby si neplatila aj za kamoša🤣
A ostatné si kupuj a plat sama, ale je to trapas, aby dvaja muži nemohli žene zaplatiť kávu a občerstvenie.Podla mňa budeš mať nové zážitky🤪moj muž mal takého kolegu aj z obedu mu odjedol.Poslala som ďalšiemu kolegovi zadarmo domáce vajíčka a tento prišiel, že on má chalanov v puberte a on ich potrebuje viac😆ale bicykel má za 3 t eur
@anonym_autor Ja by som nešla..ako sa cítiť dlžníkom ak keď cestu zaplatíš svoje, ale taký ľudia čakajú .
Mala som takého kolegu..čo silou mocou mi vždy niečo chcel vybaviť aj nás volal a potom pivko sem pivko tam.
Za mňa nie.
@anonym_autor napíš 🙏🙏😁
Ja by som teda nešla, ani nie kvôli jeho lakomosti, ale príde mi dosť riskantné ísť s niekým koho riadne nepoznám ďaleko bez svojho auta, ešte s kolegom ktorého predpokladám tiež nepoznáš a voláš ho známy. Veď podľa toho ako píšeš videli ste sa pár krát, nepoznáš ho dlho a videli ste sa osobné pár krát, naposledy na vianočných trhoch? To je fakt divný vztah
@anonym_autor Nevidím dôvod, prečo by si sa mala zle cítiť pre to, že mu nezaplatis obed. Normálne si zaplatíš sama za seba a nerieš. Na benzín sa poskladajte a hotovo.

a rovinu mu napis ze sa rada pridas a prispejes na benzin v sume xy eur a ostatne naklady si uhradis za seba, ze nemusi ich paltit on aj ked ta pozval