icon

Mám ísť von s chalanom, ktorý sa zdá byť sukničkárom?

16. jún 2025

Ahojte píšem si týždeň s jedným naozaj pekným chalanom, ale už len na prvý pohľad sa javí ako veľký sukničkár (je veľmi pekný, vysoký, potetovaný, chodí pravidelne cvičiť) a nemyslím si, že zrovna takýto chalan môže mať záujem o úplne normálnu babu resp o mňa..ku nemu by sa hodila nejaká vysoká baba, podobná ako je on..ja mám 160cm on 185cm čiže som od neho celkom krpec 🙄 ako dosť si s ním rozumiem, máme podobné názory, počúvame tu istú hudbu, takisto koníčky máme spoločné, vieme sa naozaj že dobre porozprávať telefonujeme aj hodinu..ale neviem neviem ako ďalej volal ma von, no vyhovorila som sa, že nemôžem, lebo som chorá...nemám z toho vôbec dobrý pocit už len keď sa pozriem na to ako vyzerá on a ja...nejde mi to ku sebe chápete ma 🙈 aj som sa ho pýtala aký mal najdlhší vzťah a on, že 2roky potom mal len také romániky a to má chalan 31 rokov...čo myslíte mám s ním íst normálne von? Neskutočne sa ho budem hanbiť..

Strana
z4
veronka1996
16. jún 2025

Si škaredá a tučná alebo čo?

enmery
16. jún 2025

To, či je niekto sukničkalar, sa nedhaduje podľa výšky, ale správania. Asi máš dosť nízke sebavedomie. Prečo Ti potom napísal a pise a zavolal Ťa von,lebo mu niekto prišiel s devinou k hlave a povedal, že z ľútosti Ti má napísať a zavolať von?

koniarova
16. jún 2025

Choď. Ako to chceš inak zistiť?

autor
16. jún 2025
@veronka1996

Si škaredá a tučná alebo čo?

@veronka1996 nie práveže 53kg mám, ale podľa mňa sa ku nemu nehodim to je všetko🙂 asi mám nízke sebavedomie no..ale nevyvala som takáto

isis234
16. jún 2025

Prečo klameš? Nie si úprimná ani k sebe samej.. ani k nemu.
Ak sa ti páči, on ťa volá von, tak choď. Možno mu rozdiel výšky nevadí. Alebo touto cestou si nájde iné dievča a ty iného kamoša. Nikdy nevieš.
Ale.. buď úprimná. Lož má krátke nohy.. na všetko sa príde....od každého zámku je klíč.....

unicornlady
16. jún 2025

Mne sa napr. potetovaní chlapi nepáčia, takže určite by som sa nehanbila.
Pozri, nemáš čo stratiť. Nastav sa na to, že prípadne si aspoň fajn pokecáte, aj keď 1x to môže byť trápno-nervózne. Uvidíš. Hlavne, prosím ťa, vonku, niekde na verejnom priestranstve (nie ako tuna jedna autorka, že zavolala chalana hneď k sebe domov)

unicornlady
16. jún 2025

@isis234 V čom mu klame?

viestta
16. jún 2025

Nevyskusas, nevies. Mozno ma naozaj zaujem, mozno ti dava sancu aj na vztah, mozno ta len chce dostat do postele. My to ako mame vediet?

mikadooo
16. jún 2025

Hej choď. To, že je ti sympatický cez písmenká a že má pekné fotky, neznamená, že v skutočnosti nebude úplne priemer. Daj mu šancu 😉.

ivik4
16. jún 2025

Pre boha ty mas strasne malo sebavedomia.
Moj stary je tiez vymakany a vysoky 183cm, ja drobna 158kg a 52kg a hodime sa k sebe. Neviem kde si nabrala ze k vysokemu ide len vysoka...Chod na rande,nebud ako mala, nezhadzuj sa

denkabemommy
16. jún 2025

Ja mám 170cm a môj muž 194, zvyšok opisu sedí aj na môjho muža. Nikdy som sa nezaujímala, či sa k sebe hodíme ale o to, čo obaja cítime. A to som si užila kopec nenávisti z okolia, lebo je skoro o 8r starší 🤣.

amonet
16. jún 2025

kym nebudes lubit samu seba nebude ta lubit nik iny

sevrin
16. jún 2025

Choď, možno je namakaný a potetovaný len vo Photoshope.

lucia13022023
16. jún 2025

Máš strašne malo sebavedomia. Nie je problém v mužovi ale v tebe

laurinka27
16. jún 2025

Výška v tomto nie je objektívne problém, muži majú často radi nízke ženy, lebo sa pri nich cítia viac ako dominantní "ochrancovia". Skôr záleží na postave a tvári, ak nemáš objektívne nadpriemerne peknú tvár a on áno, tak tiež by som mala rovnaké pochybnosti, keďže pekný muž bude pravdepodobne hľadať nadpriemerne peknú ženu. Ťažko zhodnotiť, málo info. 😅 Navyše ľudia majú individuálny vkus, niekedy až prekvapivo.

henka123123
16. jún 2025

Co to ma s vyskou? Ja mam 160 cm a moj ma 194 cm.sme spolu uz 11 r

zuzanaam
16. jún 2025
@ivik4

Pre boha ty mas strasne malo sebavedomia.
Moj stary je tiez vymakany a vysoky 183cm, ja drobna 158kg a 52kg a hodime sa k sebe. Neviem kde si nabrala ze k vysokemu ide len vysoka...Chod na rande,nebud ako mala, nezhadzuj sa

@ivik4 nooo 158kg neviem či je drobná žena 🙂

lindous
16. jún 2025

S týmto nastavením do toho nechoď, daj si to najskôr sama v sebe dokopy a prestaň riešiť povrchné veci... s týmito mindrákmi z toho nič dobré nevznikne, iba žiarlivosť, neistota, to vedie k hádkam atď... ja by som partnera s takýmito pochybnosťami nechcela, vyžaruje to z človeka... čiže najskôr popracuj na svojom sebavedomí a hľadaj svoju hodnotu vo vnútri, nie vo výške, výzore... veď hádam máš čo viac ponúknuť

bielasovicka
16. jún 2025

Co stresujes, ved nech rozhodne on ci sa k sebe hodíte. Keď sa s ním nestretnes, tak sa to nikdy nedozvies.

ivik4
16. jún 2025
@zuzanaam

@ivik4 nooo 158kg neviem či je drobná žena 🙂

@zuzanaam hahahaha dobre som dala 🤣

deti95060810
16. jún 2025

má 31 r... už to nie je 18 - takže už môže mať aj troška iný rozum. možno hľadá pre seba partnerku, manželku .... v tomto prípade až tak na vzhľade nezáleží resp. pozerá aj na povahu a spoločné záujmy ....
len choď - uvidíš akým smerom sa to pohne.

micusa2222
16. jún 2025

to nie je o výške..ja som mala tiež priateľa fešáka, modrookého ,vysokého- 190 cm / každá baba sa po ňom obzrela/..ja som mala 160, ale bola som štíhla,a tiež som robila všetko, aby som sa páčila..a veruže som bola len jediná preňho...druhá vec, že to neskončilo dobre, ale bohužiaĺ, z mojej strany...

marianarem
16. jún 2025

Vobec neries aka prenho budes, lebo nepoznas jeho vkus. Ja mam kamarata 190cm a ten velmi leti na nizke zeny, jeho zena je o 40cm nizsia. Moj byvaly svalnaty je zase na zeny pri tele, kludne aj obezne. Inu nikdy nemal. Stretni sa s nim a uvidis. Teraz tvojim partnerom nie je, takze najhorsie, co sa ti moze stat, je, ze nebude tvoj partner ani potom.

januska12323
16. jún 2025

31 ročný a chalan 😁 ty máš koľko keď máš takéto názory? Sukničkár podľa tetovania? Vysoký musí chodiť s vysokou?

alickapusinka
16. jún 2025

vieš čo radšej ho nechaj inej a TY hľadaj rovneho k sebe vyšokovo aj zmyšľanim.

ismarela
16. jún 2025

Pokiaľ nie je ešte k tomu výzoru aj milionár tak máš určite šancu 😀

kaca222
16. jún 2025

Odsúdila si ho len na základe (pekného) vzhľadu, alebo máš aj reálny dôvod si myslieť, že ťa len chce využiť?
Mám v okolí veľa vysokých chlapov čo si našli nízke ženy, ak ťa to poteší

autor
16. jún 2025
@kaca222

Odsúdila si ho len na základe (pekného) vzhľadu, alebo máš aj reálny dôvod si myslieť, že ťa len chce využiť?
Mám v okolí veľa vysokých chlapov čo si našli nízke ženy, ak ťa to poteší

@kaca222 iba na základe pekného vzhľadu 🤷🏼‍♀️ ale ani to sa mi nezdá, že niekedy strašne dlho neodpisuje aj 5-6hod keby tam reálny záujem bol prečo by odpisoval v takýchto intervaloch nemám z toho dobrý pocit no

denkabemommy
16. jún 2025

Pracuje? 🤣 ja tiež vtedy nikomu neodpisujem, keď sa zažeriem do práce

mandzula
16. jún 2025

Och, najprv vyska, potom 5-6 hodinove neodpisovanie. Urob mu sluzbu a nechod s nim von, najprv daj dokopy seba, lebo s tymto nastavenim mozes ulovit len nejakeho zufalca.

Strana
z4