Mám ísť von s chalanom, ktorý sa zdá byť sukničkárom?
Ahojte píšem si týždeň s jedným naozaj pekným chalanom, ale už len na prvý pohľad sa javí ako veľký sukničkár (je veľmi pekný, vysoký, potetovaný, chodí pravidelne cvičiť) a nemyslím si, že zrovna takýto chalan môže mať záujem o úplne normálnu babu resp o mňa..ku nemu by sa hodila nejaká vysoká baba, podobná ako je on..ja mám 160cm on 185cm čiže som od neho celkom krpec 🙄 ako dosť si s ním rozumiem, máme podobné názory, počúvame tu istú hudbu, takisto koníčky máme spoločné, vieme sa naozaj že dobre porozprávať telefonujeme aj hodinu..ale neviem neviem ako ďalej volal ma von, no vyhovorila som sa, že nemôžem, lebo som chorá...nemám z toho vôbec dobrý pocit už len keď sa pozriem na to ako vyzerá on a ja...nejde mi to ku sebe chápete ma 🙈 aj som sa ho pýtala aký mal najdlhší vzťah a on, že 2roky potom mal len také romániky a to má chalan 31 rokov...čo myslíte mám s ním íst normálne von? Neskutočne sa ho budem hanbiť..
5-6hod neodpisuje? To ty ako hus sedis na telefone cele dni a si schopna odpisat do minuty?
zlato ty si to pokazis nie vzhladom vyskou a farbou oci ale tym ako si nastavena. vsak to sa uz len zle cita. to stale si nebudes pri nom pripadat dost. fakt by si mala na sebe s nejakou pomocu popracovat. nechapem naco riesis a rozhodujes za neho kto sa k nemu hodi, kto a co sa mu ma pacit.
krasa je extremne subjektivna. to ci sa mu pacis uz nechaj na nom. ale fakt ako budes takto uvazovat odplasis ho skor ci neskor. a teda aj taketo caviky ze sa vyhovaras. preboha vsak nejde o zivot ale len o rande.
@pralinka25 Máš pravdu..ja som mu chcela aj napísať, že z rande nič nebude, lebo sa ku sebe vzhľadovo nehodíme..ešteže som to nenapísala 🤦🏼♀️ neviem čo mám takéto nízke sebavedomie zrazu..nikdy som takáto nebola
Ahoj, to je nejaky zakon, ze ked je chlap k svetu, tak musi automaticky chciet barbinu? Co ak praveze tym,ze mal romaniky sa mu prave take zunovali a chce uplne normal zenu pri sebe? Vysku vobec neries. A dalsia vec, uz som raz na zastavke videla taky extrem, ze zena vyssia od chlapa, ale ona bola doooost objemna a ja som toho chlapa najprv ani nevidela, ked boli otocení do opacnej strany, ked som sla kuk grafikon tak vidim v jej naruci chlapa totalne tintitko, ktory jej bol v tom objati po prsia vysoky no a potom sa zacali aj bozkavat, tak som pochopila,ze to jej brat nebude. a? ked sa lubia a pacia sa jeden druhemu, druhych do toho nic🙂 Takze hlavu hore, ide len o stretko a tak sa nastav, aby si bola v pohode. ber to tak, ze v skutocnosti moze vyzerat o nieco inak nez na foto a keby aj vyzeral ozaj tak, tak daj na to ako sa budes pri nom citit, ci aj nazivo si budete mat co povedat...Nikde nie je napisane, ze sa musite stretnut aj dalsi krat ak to neklapne, ved o nic neprides a za skusku to stoji...a mozno vam bude tak dobre,ze ani nebudes vediet ako usiel cas a stretnete sa aj dalsie razy🙂 Drzim palceky🙂skus to dalsi krat bez vyhovoriek, ze si chora alebo ti doma prasklo potrubie😄
Ahoj, to je nejaky zakon, ze ked je chlap k svetu, tak musi automaticky chciet barbinu? Co ak praveze tym,ze mal romaniky sa mu prave take zunovali a chce uplne normal zenu pri sebe? Vysku vobec neries. A dalsia vec, uz som raz na zastavke videla taky extrem, ze zena vyssia od chlapa, ale ona bola doooost objemna a ja som toho chlapa najprv ani nevidela, ked boli otocení do opacnej strany, ked som sla kuk grafikon tak vidim v jej naruci chlapa totalne tintitko, ktory jej bol v tom objati po prsia vysoky no a potom sa zacali aj bozkavat, tak som pochopila,ze to jej brat nebude. a? ked sa lubia a pacia sa jeden druhemu, druhych do toho nic🙂 Takze hlavu hore, ide len o stretko a tak sa nastav, aby si bola v pohode. ber to tak, ze v skutocnosti moze vyzerat o nieco inak nez na foto a keby aj vyzeral ozaj tak, tak daj na to ako sa budes pri nom citit, ci aj nazivo si budete mat co povedat...Nikde nie je napisane, ze sa musite stretnut aj dalsi krat ak to neklapne, ved o nic neprides a za skusku to stoji...a mozno vam bude tak dobre,ze ani nebudes vediet ako usiel cas a stretnete sa aj dalsie razy🙂 Drzim palceky🙂skus to dalsi krat bez vyhovoriek, ze si chora alebo ti doma prasklo potrubie😄
@motylik2559 máš úplnú pravdu 🙏🏻❤️ pôjdem s nim a uvidíme nič od toho nebudem očakávať radšej, uvidíme ako sa to vykrištalizuje
Prečo si si ho postavila na taký pomyselný piedestál? Robíš z neho niečo (poloboha) co možno vôbec nie je/nebol /nebude. Keď telefonujete spolu hodinu ,tak asi aj v reali si budete mat čo povedať. Len sa neponižuj (nižšia, nepotetovana som, obyčajná som) .... A nevykresluj si domnienky vo svojej ghlave o tom co by chcel/nechcel a o tom čo by sa k nemu hodilo. Komunikuje s Tebou, tak sa k nemu hodíš. Šup na rande a menej analyzuj, viac užívaj prítomnosť.
No a??
Plno chlapov krásavcov má úplne priemerné ženy..
Plno vysokých chlapov má nízke ženy...
Plno svalnatých chlapov má moletnejšie ženy...
Alebo mu ide LEN o sex a berie ťa ako ľahší cieľ alebo mu je viacmenej jedno do čoho strčí (tým ťa nechcem uraziť to je všeobecne myslené)
No vidis, to je rec🙂👏 presne, nic si od toho neslubuj, ber to s nadhladom a uvidis,ze o to lahsie sa ti na stretko pojde. Ved su tam len 2 moznosti, bud si ozaj sadnete alebo nie. Uvidis, ci to nebude typ, ktory ma sexualne narazky a tam ti to bude jasné...ale ak bude zabavny, nasmejete sa spolu a bude uvolnena atmosfera, tak ta kaviaren s nim alebo prechadzka bude stat za to🙂 Vela stastiiicka🍀🙂
Nic z toho co si tu napisala nie je dovod na to aby si sa s nim nestretla. Ale ak mas riesit preco neodpisuje 5 hodin, tak uz teraz je to stratene.
Z toho mi vôbec nevyplýva, že by mal byť sukničkár. Že ťa chce pekný chalan aj keď ty sa považuješ za sivú myšku neznamená, že ťa nechce, alebo že taká ozaj si. Rozumiete si to môže byt niečo čo ho na tebe ozaj láka. Jeho hodnoty sú iné, ako centimetre. Daj mu šancu a nepodceňuj sa. To, že nie si vysoká modelka, neznamená, že si menej zaujímavá. Tvoja energia, záujmy, humor a charakter môžu byť presne to, čo hľadá. Ty možno vidíš len jeho krásny výzor a máš pocit, že sa k nemu „nehodíš“ – ale on možno cíti pravý opak. Zamilovanosť častokrát je silnejšia ako vonkajší vzhľad.
Prepaaanajaaaana, ani má nestvi. Určite chod na rande, spoznávajte sa, nechaj tomu voľný priebeh, ono sa to samo vykryštalizuje. Držím palce!
Z toho mi vôbec nevyplýva, že by mal byť sukničkár. Že ťa chce pekný chalan aj keď ty sa považuješ za sivú myšku neznamená, že ťa nechce, alebo že taká ozaj si. Rozumiete si to môže byt niečo čo ho na tebe ozaj láka. Jeho hodnoty sú iné, ako centimetre. Daj mu šancu a nepodceňuj sa. To, že nie si vysoká modelka, neznamená, že si menej zaujímavá. Tvoja energia, záujmy, humor a charakter môžu byť presne to, čo hľadá. Ty možno vidíš len jeho krásny výzor a máš pocit, že sa k nemu „nehodíš“ – ale on možno cíti pravý opak. Zamilovanosť častokrát je silnejšia ako vonkajší vzhľad.
@slovakboy pretoze admin zmenil nazov temy a a ako vzdy to uplne zmenilo pointu prispevku.
Ja som si našla chalana po 5 rokoch otrasného vztahu a bez sebavedomia. Potetovaneho 2 metrového ktorí cvičí tiež som si myslela že je sukničkár nechcela som ísť von 😁 ja som dost pri tele a malá a vieš ako sme si sadli? Musím klopať že to vypálilo úplne uzasne a o 5 dni ideme na 3 týždňovú dovolenku a je z nás šťastný pár 🥰 určite daj tomu šancu !
Ja som si našla chalana po 5 rokoch otrasného vztahu a bez sebavedomia. Potetovaneho 2 metrového ktorí cvičí tiež som si myslela že je sukničkár nechcela som ísť von 😁 ja som dost pri tele a malá a vieš ako sme si sadli? Musím klopať že to vypálilo úplne uzasne a o 5 dni ideme na 3 týždňovú dovolenku a je z nás šťastný pár 🥰 určite daj tomu šancu !
@ninusa221 dnes sme si napísali len 3 správy taký ma zaujem 🙄🤣
Jaj no tak to je už druha vec nechaj to tak uvidíš ako to vypáli ak snim von nechceš ísť nechoj 🙂
Keď riešiš aký má záujem len podľa písania tak ho radšej nechaj tak..zjavne si ešte nedozrete dieťa v tomto..ja tiež koľko x ľuďom neodpisujem alebo odpíšem keď som v práci lebo doma nie som na mobile a niekedy ani v tej práci nestihnem 🤷
zdrave sebavedomie je zaklad v zivote ty ho vobec nemas, ja mam 170 cm moj je obor ma 190cm noa nikdy sme sa nad tym nezamyslali, vacsinou taky potetovani naoko tvrdasi su taki mojkaci nunaci ze ta to bavit casom prestane :D
Mala som kamaráta, síce vysoký nebol, ale bol svalnatý, vymakaný, na pohľad strašný drsnak, a pritom hrozne citlivý a mojkaci typ 🙂
Baby už druhý deň ťahám konverzáciu sama..mám pocit akoby z jeho strany opadol záujem keď sa ho niečo spýtam odpovie dvomi max tromi slovami a toť všjo
Kedy sa ťa vtedy pýtal, či nejdeš von a povedala si, že si chorá?
Možno to vzal ako odmietnutie, a preto nevyvíja už konverzáciu.
Pozri, napíš, že si už super zdravá a môžete sa stretnúť. Ak sa nechytí, tak smola.
hodiť by ste sa k sebe mali hlavne povahou a názormi, výzor je druhá vec. Jasné, že chémia musí byť ale ak bude tupý tak nič z toho že má 180cm. Týždeň je extra krátka doba, choď s ním von, možno bude hrozný a ušetríš si čas ďalším vykecávaním. Ale pokiaľ ti pri ňom už teraz bliká red flag na sukničkára asi to tak aj bude.
hodiť by ste sa k sebe mali hlavne povahou a názormi, výzor je druhá vec. Jasné, že chémia musí byť ale ak bude tupý tak nič z toho že má 180cm. Týždeň je extra krátka doba, choď s ním von, možno bude hrozný a ušetríš si čas ďalším vykecávaním. Ale pokiaľ ti pri ňom už teraz bliká red flag na sukničkára asi to tak aj bude.
@marryliese ale suknickara z neho spravil potrhly admin. toto nebol realny nazov temy.
autorka tak teraz ho zavolaj von ty a uvidis. podla mna vycitil ze je to vyhovorka
@marryliese ale suknickara z neho spravil potrhly admin. toto nebol realny nazov temy.
@pralinka25 slečna to píše v prvej vete.
Začína to byť celkom zaujímavé...chalan sa mi priznal, že mal jeden dlhší vzťah, ostatne romániky a v tom dlhom vzťahu priateľku podviedol 🫣 toto je veľký red fleg 🚩 či vôbec do niečoho ísť aj keď človek sa vekom mení no..
Nesud ho podľa toho. Môj muž bol vyslovene kurevnik, zamladi mal každý víkend inú. 😅 So mnou je 20 rokov a je mi verný. Dúfam. 😅🤣
Nesud ho podľa toho. Môj muž bol vyslovene kurevnik, zamladi mal každý víkend inú. 😅 So mnou je 20 rokov a je mi verný. Dúfam. 😅🤣
@ankare že dúfam ja odpadnem 🤣🤣 no znova sa ma pýta na stretnutie, že kedy mi to vyhovuje..asi sa cez víkend vidíme no 🤣
Koľko mas rokov? Píšeš ako 15tka. Úplne vážne.
Napísal mi či pôjdeme ku nemu, lebo on veľmi von nechodí 🫣 akože toto vôbec..je jasné, že mu ide len o sex

zlato ty si to pokazis nie vzhladom vyskou a farbou oci ale tym ako si nastavena. vsak to sa uz len zle cita. to stale si nebudes pri nom pripadat dost. fakt by si mala na sebe s nejakou pomocu popracovat. nechapem naco riesis a rozhodujes za neho kto sa k nemu hodi, kto a co sa mu ma pacit.
krasa je extremne subjektivna. to ci sa mu pacis uz nechaj na nom. ale fakt ako budes takto uvazovat odplasis ho skor ci neskor. a teda aj taketo caviky ze sa vyhovaras. preboha vsak nejde o zivot ale len o rande.