Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@naneta258 už som písala, že aj on mal známosti, spali sme oddelene a boli sme spolubývajúci ni3 partneri..
@menonepoviem3333 a teraz si uz vymyslas,priateľky ake?ked s touto je od jej 15,a vlastne si pisala ze zalubeni boli do seba skor len na nu cakal kym nebude pod zakonom.Takze ake priateľky??Ako mohol uz mat nejake priateľky 16 ale t si vtedy asi ani nepoznala,tak si vymyslas stale nieco nove a nove.
@pralinka25 Ak obhajujes sex v 12,13 tak sa s twbou nemal o com bavit-je to pedofila a ty to tu vlastne schvalujes.Si triezva??Plus ak je páchateľ vyrazne starsi,to ze dieta v 12 uz moze(nemusi)mat menzes ,neznamena ze je dospele,hlavne psychicky a fyzicky je stalw vo vývine.Uplne zvratene co tu obhajujes.Kebyze toto je aj vymyslená tema a autorka uplne mimo,to tvoje vyjadrenie je normalne az trestne.
@menonepoviem3333 autorka ked budes nezamestnaná napis knihu o svojom príbehu o svojom pohľade na situácie za posledny rok a pol. Podla mna by to islo na dračku. Normalne je to zaujimave az strašidelne citat, takato posadnutosť. Plus do toho tvoja mama a sestra. Akoze ja by som tu knihu normalne kupila a precitala.
@dobryden tebe uz nacisto sibe? Ved autorka sama pisala ze na nu cakal. Zacali spolu chodit az po jej 15 rokoch a to neznamena ze spolu mali hned sex. Kludne mohli cakat. Tiez som mala v 15 frajera ale sex az po 18. Neviem co tu splietas. On s nou v 12 nespal ani spolu nechodili. Mal ine priatelky. Ty vobec rozumies pisanemu textu? Kde co schvalujem? Ved ten skutok sa nikdy nestal. Ja som ti sem dala definiciu co znamena pedofilia lebo sa nou ohanas. Ako pisem nastuduj si lebo pouzivas slova ktorym nerozumies a ocividne nerozumies viacerym veciam. Daj si xanax.
@betulinka1 ja som si včera pozrela Osudová príťažlivosť Fatal attraction s Michaelom Douglasom a Glenn Close a bolo to super..
@pralinka25 14 15 dokonca ani 13 rocne dievcata uz davno nevyzeraju ako deti. Maju vsetky fyzicke rysy dospeleho cloveka. Pedofil je clovek ktoreho vzrusuju deti ktore nemaju pohlavne znaky dospeleho cloveka. Co pises je z cesty.
toto ta len kopírujem.A inak aj pedofili sa delia podla toho v akom veku sa im paci dieta,ti co uprednostňujú do 10 a potom od 10.Ale pre teba je 13 r dospela.
A ja nepisem teraz k teme ale vlstne ti pisem co si ontebe myslim,ked tvrdis ze 13 r su uz dospele deti.Ked si tvoj 13r najde o 12 r starsieho chlapa kludne jej povedz,si uz dospela maj vztah so vsetkym.
@dobryden pocuvaj co ti u Pinela nastavili zle lieky alebo co?
Toto bola definicia z wikipedie. Nie moja. Dala som ti aj link. Za fyzicke rysy sa povazuje ochlpenie, prsia a tie v tych rokoch uz maju.
Ja neviem co ty splietas. On s nou v 12 nechodil. Len pisala ze sa poznali nie ze spolu nieco mali. POZNALI neznamena vztah. Byvali blizko seba myslim.
V tom case chodil s inymi babami a ju len poznal. Ak nechapes precitaj si jej prispevky znova a nezatahuj ma do svojich pokrutenych myslienok. Mne je ale ze uplne jedno co si clovek ako ty o mne mysli. Trepes dve na tri.
@pralinka25 áno boli susedia v podstate....ja nechápem ale načo sa to rieši....už mám dosť aj ja....dostala som úlohu, prečo na ňu počkal a išiel do vzťahu, aj keď sa tomu bránil...prečo sa neubránil ? Myslím, že práve ona mu jednoducho stála za toto všetko, a rozhodol sa že chce kráčať životom práve s ňou...aj napriek vtedy mladému veku...a asi urobil dobre,stále v robote vraveli ze pri nej musí každý omladnut...že ma takú pozitívnu energiu...a má no..
@menonepoviem3333 neriesim to ale vadi mi ked ho tu niekto nazyva pedofilom a uchylakom.
a inak celkom dobre si si to rozobrala. aj ked ono aby sa clovek zamiloval netreba nic konkretne a specificke. skratka je to iracionalna emocia a neda sa ani uplne nejako vysvetlit.
@pralinka25 aj mne to vadí, lebo tak nie je to fér...
@dobryden prepáč, tiež mi už nedá nereagovať. Pedofil? To ako zato, že je medzi nimi rozdiel desať rokov? Tak to potom aj môj drahý je pedofil, medzi nami je rozdiel deväť rokov. A podľa mňa pedofil by tú svoju partnerku už pár krát vymenil za mladšiu. A vari ju v pätnástich nezásilnil, pochybujem, že by potom mali už osem rokov šťastný vzťah a plánovali svatbu. A v tejto diskusii išlo hlavne o autorku. O to,ako sa ukázalo,kde až bola schopná zájsť,od klamstiev,výmyslov ,špehovania a vtierania sa,aj keď jej to asi nie raz vysvetlil,že ju nechce. Áno,je to obťažovanie! A ešte keď sa do toho namontovali aj jej najbližšie príbuzné! Oni sú choré,nie on len preto, že si chráni vzťah.
Neverím samej sebe, že som si prečítala celú túto diskusiu. 😅 Adminka, osoba s krvným obehom, si úplné dno, pidža spoločnosti a takéto osoby ako si ty, by mali mať vaječníky podviazané aby sa ďalej nerozmnožovali. Dúfam, že jediný chlap, ktorý o teba prejaví záujem, bude lekár alebo ošetrovateľ na psychiatrii, keď ti bude chcieť podať lieky. Smeti, ktoré som vyhodila týžden dozadu majú väčšiu hodnotu ako ty.
By ma zaujímalo ako ženy tu na MK rozlišujú čo je vymyslené a čo je pravda. Napíše niekto anonymne - očividne troll. Napíše normálne s nickom - vymýšľa si aj tak. Prestane autor odpisovať - troll. Odpisuje celý čas - ešte väčší troll. Čo potrebujete ako dôkaz, že nikto si tu nechodí vymýšľať príbehy, ale tie príbehy píše sám život? To že niektore nič take nezažili neznamená, že také veci sa nedejú aké zažíva autorka. Existujú aj takí ľudia ako je ona a aj také situácie aké vytvorila ona na pracovisku.
@bbshop ano ,vytvorila...ale teraz mi to je ľúto
@rybicka74 ja som asi stále chcela, aby sa aj ku mne niekto správal ako on k nej....
@menonepoviem3333 na tom nie je nic zle ze si po tom tuzila, neboj spoznáš aj ty takeho, len sa musis dat do poriadku v prvom rade.
Kto si myslí, že je to troll, nech da like.
Kto si myslí, že je to realne, nech da like.
@bbshop vies co ja som tu uz trollov zazila. normalne tu boli pribehy aj fakt ze uveritelne. plytvala som na rady svojim casom a potom sa mi do sukromnej spravy ozval clovek spravidla chlap ze si to cele vymyslel a ze ci nepopiseme.
raz tu pisala baba ze upratovacka u nich vo firme hovorila ako sa jej dcera s kamoskami chodia bavit na konika a vymyslaju temy.
a potom sa tu este par krat priznali minimalne 3 uzivatelia ktorych som ja dlhodobo evidovala ze si temy chodia vymyslat z nudy. dokonca boli tu taki co mali viacero nickov.
takze bohuzial ono je to opravnene a uplne to znizuje kredibilitu stranky. stranka uz davno stratila tu hodnotu ktoru mala kedysi uplne na zaciatku. je to skoda lebo potom uz aj keby clovek naozaj potreboval radu a pomoc dopadne to tak ze skratka mu nikto neveri.
@pralinka25 ja som sa s tým ešte nestretla, aby sa niekde prišlo na to, že to bolo vymyslené. Väčšinou pofiderne témy išli do zabudnutia. Aj tak si nemyslím, že troll sa dá identifikovať na základe nejakých konkrétnych znakov. Zbytočne budú ženy v každej diskusii písať, že je to troll alebo vymyslený príbeh. Na to nemáme ako prísť, ak by to aj bolo vymyslené. A ďalšia vec je tá, že autorka konkrétne v tejto diskusii podľa mňa píše celkom autenticky, spomína mnoho detailov a dookola tých istých čiže neklame a musela by mať sakramentsky dobrú pamäť, aby si to všetko pamätala. Aj myšlienky ktoré používa a spôsob ako formuluje vety sú zhodné s jej duševným rozpolozenim..myšlienky a zúfalstvo zalubeneho človeka je tam dosť dôveryhodne zobrazené. Taktiež aj reakcia psychologičky je nanajvýš reálna, čo už by si určite autorka nevymyslela jedine, že by mala diplom zo psychológie, aby vedela v príbehu vymyslieť jej reakciu.
@bbshop tak ten veru nemám, aj keby som možno chcela, keďže môj mi je na dve veci 😂
A keďže to autorka celý čas číta aj pravidelne reaguje, tak podľa mňa je tu emocionálne zaangažovaná. Vymyslený príbeh, ktorý sa ma netýka by som nesledovala takto dôsledne a nereagovala viacmenej promptne. Počas dňa by som už asi aj zabudla, že niečo sa niekde rieši. A možno by som už aj mala vypnuté upozornenia lebo by ma to už až obťažovalo aj keby to bola moja vlastná vymyslená téma na 64. stranach.

@menonepoviem3333 mňa by zaujímalo prečo si sa rozišla s tým ex a aký ste mali vzťah keď si bola do šéfa platonicky zamilovaná už dlhší čas.
+ popri vztahu to skúšať na neho..