icon

Mám mu veriť alebo nie? Rozhodovanie o láske a rodinných záväzkoch

3. mar 2024

Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.

autor
3. mar 2024

@viestta Myslíš?

koniarova
3. mar 2024

To musí byť prinajmenšom Superman. Kedy sa stíha ešte aj o deti starať každý deň?

autor
3. mar 2024

@katka2602 Veď berie lieky a je okej, o deti sa stará, nič im nechýba.

autor
3. mar 2024

@koniarova Po práci,večer.

katka2602
3. mar 2024

Videla si papiere od lekára? Alebo veríš tomu čo len povie on? Koľko rokov majú deti?

autor
3. mar 2024

@huxy Kvôli vzdialenosti by ich mohol mať len cez víkend.

deti95060810
3. mar 2024

keby si bola moja dcéra tak ťa nakopem do zadku... len dúfam že tie moje slečny nebudú takéto hlúpučké...

koniarova
3. mar 2024

Po práci večer? A to s tebou je teda kedy?

viestta
3. mar 2024

Zena, na prvej strane som ta lutovala, ze si naivka, na druhej strane som uz bola na teba nastvana, ale od stvrtej strany sa neprestavam cudovat ako moze byt tak bezcharakterny clovek ako si ty este na seba aj hrdy...

katka2602
3. mar 2024

Kvôli vzdialenosti? Takže nebudem ďaleko od pravdy, že sa vidíte 2x do mesiaca hmm

huxy
3. mar 2024

Autorka, akej vzdialenosti?
Však keby sa rozviedli, predsa aj muž a žena môžu stále bývať v jednom meste a mať deti na striedavku. Všetko samé výhovorky.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
koniarova
3. mar 2024

@viestta ja ti neviem. 🤷 Ja ju ľutujem aj na 5 strane. Ona je úplne mimo reality

autor
3. mar 2024

@koniarova Vieme sa stretnúť aj cez deň alebo si zobrať voľno celý deň, aj vikendy sa podaria niekedy.

zanka777
3. mar 2024

Ahoj môžem sa opýtať koľko máte rokov?

autor
3. mar 2024

@huxy Tak asi ja bývam ďalej od jeho bydliska,ale pracujeme v rovnakom meste.

viestta
3. mar 2024

@koniarova iste, v konecnom dosledku je ta zena pripad na polutovanie. Ale vsak na kazdu svinu sa voda hreje, raz jej docvakne

katka2602
3. mar 2024

@zanka777 ona ma 35 to písala, jeho vek neudala.

koniarova
3. mar 2024

Tak super, že si to vie takto zmenežovať. To musí byť prinajmenšom nejaký riaditeľ.Čo vlastne od neho očakávaš?

koniarova
3. mar 2024

@viestta to skôr docvakne jeho žene a tá to ukončí. A môžu si hrkútať.

autor
3. mar 2024

@zanka777 Už som to tu spomínala, 35.

aandrea9
3. mar 2024

Použila si správne slová. Otázka je, koľko je v tých slovách pravdy....

huxy
3. mar 2024

Autorka, nikto nepíše, aby sa muž nasťahoval k tebe predsa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Veď už čítaj pozornejšie. Ak by sa rozviedli, deti môžu mať v striedavke. Nech bývajú v rovnakom meste napríklad ...
Ale keďže bývaš ďalej od jeho bydliska, teraz už chápem úplne všetko. Ty si len obyčajná bokovka a nikdy to s tebou nemyslel vážne. Ver klamárovi naďalej.

teki1
3. mar 2024

@viestta Škoda že tu nepribudnú strany, ktoré napíše ten chudáčik a strany od manželky.To by bolo prekvapenie,že on sa k autorke ani neprizná a žena ani netuší o svojej údajnej psych.chorobe.
Čo sa vlastne pýtaš autorka,čo konkrétne mu chceš ešte veriť? Že na čo vlastne čakáš od neho?

autor
3. mar 2024

@huxy Ale veď keď od nej odide, tak je to samozejmé.

koniarova
3. mar 2024

Podľa mňa by si sa ty mala presťahovať bližšie k nemu. Nech mu to chudákov uľahčíš. Vieš aký bude rokmi ulietany?

autor
3. mar 2024

@teki1 V podstate nič nečakám,len som chcela pokecať.

buba183
3. mar 2024

Prečo nie. Sme zvedavé. No a kde máš istou že to čo ti rozpráva je pravda. Zato že sa k tebe pekné správa to môže aj doma.

autor
3. mar 2024

@koniarova Tomu sa chceme vyhnúť,aby bol ulietaný.

alickapusinka
3. mar 2024

SI robíš prdel . Určite žena je labilná že ak jej povie o rozvode že sa jej niečo stane. To všetci ženatý aby oslnili frajerky hovoria že žena je labilná len aby dostali frajerku do postele. Určite teraz rýchle tu o červenej čiapočke.TO fakt musíš rozvracať rodinu pre takú ako TY nebudú mať deti otca. Alebo lepšia alternatíva že narozprával TI naivne somariny bludy vymysli a TY tomu veríš. Aby TI neostali oči pre plač že nakoniec zistíš že sa rozviesť nechce len ho strašne svrbel čvirik tak behá za frajerkou. Podľa mňa ON sa nerozvedie niky neverím. Aby si sa neprekvapila takých príbehov tu na MK bolo. A nakoniec im ostali oči pre plač. A čo ma výhovorky že sa nemôže rozviesť otec pre deti bude celý život. Takže iba vymýšľa a nikdy sa nerozvedie. Jeho žena labilná však skús pozisťovať a možno ani o tom nevie že jej muž má ešte dajakú inú ženu. Lebo neverím že manželka by spala s mužom ktorý spal s inou. Pochybujem a TY snívaj čim viac. Len aby si nezostala vždy ta druha nič moc. Ak by si bola tehotná a povedal by TI že zostane u manželky a deti a žiaden rozvod sa konať nebude že TI dá výživné na dieťa a starať sa budeš sama. Všeličo sa stáva. Neviem koľko máš rokov TY koľko ON ale podľa mňa ak by chcel tak sa už rozvedie. Koľko ste spolu aký čas. Lebo sľúbiť že sa rozvedie a rozviesť sa sú dve odlišne veci .Prečo by to robil však má kde bývať žena sa postará o domácnosť o deti nakúpi navarí sex má u ženy aj u teba tiež zábavu tak čo by to menil.