icon

Mám napísať niekomu, kto ukončil vzťah?

marrime
26. jan 2025

Ahojte,

stýkala som sa asi 2 mesiace s jedným fajn chlapom, ale uťal to, vraj ma nemiluje. Ja už k nemu city nejako mala. Každopádne som sa ho pýtala, či sa mu niekedy môžem ozvať, riekal že áno.
Nepísali som si asi 3 týždne, a ja neviem, či mu mám napísať alebo nie, len ako sa ma, zaujímalo by ma to. Ale neviem, či by som to vôbec mala robiť.
Napísali by ste mu?

natalusiiik
26. jan 2025

@marrime nepis a naco, maj hrdost

enmery
26. jan 2025

Nie.

betulinka1
26. jan 2025

@marrime nie uz nikdy

dianka3
26. jan 2025

@marrime A načo mu chceš písať? Z nudy ? Strata času

evcagabi
26. jan 2025

Ak by som mala chut robit zo seba blbku tak hej 😅

zuzanita1609
26. jan 2025

A načo? 🤔Veď píš s niekým,kto ťa bude milovať,či sa potrebuješ dobrovoľne ponižovať a robiť zo seba trubku?

biba_18
26. jan 2025

sa mu ozvi keď budeš mať stáleho frajera, teda, pokiaľ ťa bude ešte zaujímať ako sa má tento tu…

leonifarbiarova
26. jan 2025

@marrime z vlastnej skúsenosti, by som povedala, že nie. Keď chlap nemá záujem tak ho nemá a nič sa na tom nezmení. Bohužiaľ. A čím skôr ho pustiš z hlavy tým lepšie pre tvoje dobro. Nie je nič horšie ako len jednostranný záujem.

gerber58
27. jan 2025

@marrime nie. On sa ozval odvtedy? Nie tak naco. Vsak ti povedal, ze ta nema rad, tak naco si vedome ublizujes pravdepodobne nejakym trubirohom bezhodnotnym?

biba_18
27. jan 2025

@gerber58 prečo bezhodnotným. povedal jej to rovno, neťahal ju za nos…

rebi789
27. jan 2025

@marrime nie

lila246
27. jan 2025

ja som zufala, ja by som napisala :DDD

ovaaa
27. jan 2025

Strata času, pohni sa ďalej.

laurinka27
27. jan 2025

Povedal ti to iba preto, lebo mu bolo blbe povedat nie. Nedoliezaj, ked nema zaujem, maj sebauctu.

bronkax
27. jan 2025

Ten má už namierené na inú nepridávaj mu sebavedomie. Možno si raz na teba spomenie a ozve sa sám.

deti95060810
27. jan 2025

nikdy.

moonlight1210
27. jan 2025

Riskujes, ze zrovna bude mat svoju chvilu a ochotne si poflirtuje. Pricom pre neho to bude len flirt a uz zajtra budes zase ta otrava, co sa vnucuje.

Ale ty zalubena stale si. Tebe nejde o to, len tak sa nedbalo, nahodne, iba tak kamaratsky spytat, ako sa ma. Ty do toho potom padnes po hlave.

Teraz si drzis trochu odstup, lebo ta odmietol, mas minimalne v hlave jasno, ako na tom ste. Potom sa budes trapit. Dookola pitvat, preco pisal toto, ako to myslel? Co ak iba skryva prave city?
Nie je ti to treba.
Kym ho milujes, neriskuj kontakt.

Aj to, ked si to len pozrie a neodpise naspat, ta bude mrziet.
Proste si nevrtaj do chrasty, kym nie je zahojena.

dadka1997
27. jan 2025

@marrime a coze ty nemas hrdost? Urcite mu nepiš

sante81
27. jan 2025

@marrime nie

michal_dr
27. jan 2025

@marrime

Rozhodne nie..

Nikdy sa neozývaj tomu, kto vzťah ukončil (si mu ľahostajná).
Ukončil ho pre niečo a treba to rešpektovať ☝️

Treba si uvedomiť, že o vzťah sa "nežiada, neprosí"☝️☝️☝️

Maj svoju hrdosť...
Treba ísť ďalej i keď duša bolí (evidentne ho miluješ), venuj sa sebe, dopraj si čas, pozberaj sa a nevzdávaj... 😉

siska53
27. jan 2025

@marrime nevidim dovod.

danica2711
27. jan 2025

@marrime a očakávaš od toho čo? Že sa mu zrazu rozjasní v hlave, zistí, že len ty si tá pravá a pricvála za tebou na bielom koni s kyticou ruží? Neviem, koľko máš rokov, ale to si hádam nemôže myslieť ani puberťáčka. Čokoľvek sa stane po tom, čo mu napíšeš (dúfam, že to neurobíš), bude len trápne

lukasinko
27. jan 2025

@marrime určite nie🙏

marrime
autor
Autor odpoveď zmazal
barborachors
27. jan 2025

@marrime nepchaj sa mu do zadnice. Bolo mu blbe ta poslať uplne do haja, preto ti dal falošnú nádej. Si zena tak sa podla toho aj správaj.

pralinka25
27. jan 2025

Nie nie nie a este raz nie!

rorino
27. jan 2025

@marrime a čo z toho budeš mať,keď ti napíše,že sa má super.Akebo nepodpíše....pozeraj dopredu,necuvaj

marrime
autor
27. jan 2025

ďakujem všetkým za názory 🙂)
proste ma len zaujímalo, ako sa ma, mal veľa zmien pred sebou a zaujímalo by ma, ako sa mu žije. S nejakou zmenou jeho nazoru nepocitam, my sme ani neboli vo vzťahu, len sme sa 2 mesiace stýkali, ja to ako vzťah ešte nebrala. Ale asi mate pravdu, že je hlúposť sa vôbec zaujímať.