Mám obnoviť vzťah?
S priateľom mame vzťah chvíľu dobre chvíľu zle. Jedine co extrémne neznášam je zduvanie nekomunikacia, keď sa po hádame ok ale ja sa neviem dlho hnevať vychladnem a chcem aby bolo všetko pohode. On nie, keď sa ho opýtam ci chce mať takýto večer povie, aký si si spravila taky mat budeš a zduva sa ďalej. Ale vždy sme to nejak urovnali. Zozaciatku nevedel spraviť ani nákup, ale v tomto som sa sním posunula aj sam sa vedel spýtať, keď išiel ku mne ci nemá ísť niečo kúpiť...Chcel aby som išla k nemu byvat na dom stým ze mu budem dávať tak ako si platím podnájom 300€ a stoho dá mi on svoje auto 100€ si budem platiť benzín a stych 200€ keď sa pokazí oprava, alebo bazén si kúpime keď si nešetríme stoho alebo dovolenka. To mi prišlo divne. Keď mali večierok tak mi volal 22:30 ze už ide domov ze ho to tam nebaví a keď pôjde spat mi napíše. Napísal mi 23:00 ze ide už spinkat. Bolo mi to divne tak som mu volala a zdvihol a bol v aute išiel s kamarátmi ešte do iného podniku takže ma oklamal bola som naňho nasrata. Po 3 hod prišiel zamnou do roboty, ale nepustila som ho tak bol naštvaný, ze sa zamnou trepal niekoľko km a ja ze ho nepustím. Ale bola som naštvaná sklamaná naňho nechcela som ho zrovna vidieť. Porozprávali sme sa na ďalší deň bolo dobre. No teraz sa na mňa zas zdul za úplnú hlúposť. Išiel von asi na hod prišiel a žiadna komunikácia. Pýtala som sa ho ci ide jest a že asi áno či som to robila, aby sa na to díval tak arogantne mi to povedal. Opýtala som sa ho že s kým sa to rozpráva ze stebou a tak ako si zaslúžim. Tak som sa nasrala, vyhodila som ho a nech si pobali všetky veci bolo tesne pred Silvestrom. Na Silvestra mi napísal po pol noci nech som milovaná a štastna.. O dva dni sme si ešte písali že ho to štve, ale mame obaja podiel chyby na rozchode.. Včera som mu napísal že ma ešte u mňa veci, aby si ich prišiel zobrať. Keď bude mať cestu sa zastaví odpísal. 12 dní sme spolu není a chyba mi chcela by som začať inak len neviem ci by to malo zmysel skúsiť to. Keď sa on už prestal snažiť Neviem ci by to bolo dobre, alebo čo mám spraviť. Ja som starsia od neho o 7 rok a chvíľami si poviem kašli na to do kedy to budeme obnovovať ale potom zas mi začne chýbať....🙄
Vzdy sa pozri na vec aj inou optikou - predstav si, ze sa vam narodi postihnute dieta, ty mas vazne zdravotne problemy, mozno aj psychicke - bude pri tebe stáť? Bude rodinu si ochranovat, zivit, milovat?
ja som z tvojho opisu presvedcena, ze zivot s nim bude vyslovne utrpenie
A dlho ste spolu?
@zmrzlinka2021 toto človek zistí až keď to zažije si myslím.... Ja za žiadneho chlapa v mojom veku by som ruku do ohňa nedala....
@lily14 1,5 rok
@scarletka34 ale ak sa riadis rozumom, nekozes prehliadat veci, ktore ta sklamali. Klamstvo je zasadna chyba a tazko sa odpusta. A nehovorim o tych odtatnych veciach, kedy sa k tebe sprava dost nepekne. No ty sama si musis zhodnotit pre a proti…
@petricka22 Véd toto si vravím dookola, ze ma klamal a nechoval sa vždy ku mne najlepsie len zas zabúdať je to smutné.... 🙄
@scarletka34 koľko máš rokov?

@mimka2019 jasne bola som naštvaná sklamaná ze klamal a nemal najmenší dôvod. A nebudem riešiť osobne problémi v robote pred ľuďmi. Keby mu poviem ja ze idem spinkať a bola by som vonku by z koze vyskočil. Nikdy som mu nezakazovala ísť von nechapem prečo mal dôvod klamať. A keď ma klamal v tomto dozvie ešte v čom....