Mám od neho odísť?
Ahojte, ani neviem, prečo sem píšem. S priatelom som 13 rokov, mame 9 rocneho syna. Pred pár rokmi sa vyspal s mojou kamoskou, a odvtedy mi šibe. Viem,že ma nikdy nemiloval. Vo mne sa teraz bije to; odist od neho, veelmi sa uskromnit, čakať na lásku, ktorá nikdy nepríde alebo ostať s ním, on sa inak pekne stará, len viem, ze ma nemiluje, a možno, ked syn vyrastie, aj tak sa rozideme. Mám strach, ze ak odídem od neho, budem to ľutovať, ako väčšina mojich kamarátok, Normálne mi dá pusu, obijme ma, mame sex. Asi mi ani nevadí, keď ide za ,,kamarátkami’’
Ja by som to riesila inak. Ostat ty pekne len tam kde si a zi di vlastny zivot. Az stretnes osudoveho chlapa tak mas vyhrane a ked nie tak aspon nebudes sama teda financne myslim. Tvoj muz to tiez tak riesi ze ma dva zivoty, jeden sukromny a jeden s vami tak preco si nezobrat priklad? Preco sa hned rozchadzat? Zase keby k tebe nic necitil uz by davno odisiel cize city tam nejake budu len aj pohodlie kedze doma ma full service.
Najdi si cas na seba, chod s kamoskami von, do fitka, ku kadernikovy a zacni novy zivot tak aby si bola hlavne ty spokojna a ostatne uz pride v ten pravy cas
@jania023 ďakujem, takto som sa vlastne dnes už aj rozhodla. Kamošky tu bohužiaľ nemám. (Baby sa radšej kamarátia s priatelom). Mám len jednu, ale ta ma čas len raz začas. Ale tento týždeň som začala cvicit a za domom máme les, tak keď bude pekne začnem behať . Ja vlastne mám asi až veľa času pre seba a neviem čo by ma ešte bavilo.Tento rok budem mat 33 rokov a už mi z toho začína hrabať. Bojím sa, že si premárnim život. Vlastne si ho ničím. Dnes sme sa rozprávali a dohodli sa, že si dáme čas do konca roka a uvidíme ako to bude
@ummimaryam dala som si predsavzatie, že od dnes prestávam pit minimálne mesiac a potom už naozaj výnimočne
Mala si odísť už vtedy keď sa s ňou vyspal
Nuz pozri mas jeden zivot..
Jeden jediny... Je na tebe akl ho prezijes. Kazdy den mas moznost, zacat odznovu, zatmcat zit skvely zivot... Ty sikazdy den vyberies zotrvat v tom v com nie si stastna...urcite tomas tazke ale nic nieje nemozne... Ja by som s chlapom ktory sa vyspal s mojoukanratkou urcite neostala... Anikeby s nim mam deti, dom, hypoteku...
Ďakujem všetkým za radu. Keď som písala tento príspevok, bolo to po prebdenej noci. Týždeň sme sa nebavili, iba ohľadom syna. Ja som chodila do prace,cvičila som. Cez víkend sme si sadli a v klude sa porozprávali,s tou babou sa vyspal v lete a keď som sa to dozvedela, povedal je, že o tom viem, a že už to s ňou nebude riešiť. Vraj mu je so mnou dobre a nechce o nás prisz .Môj plán je, že si idem šetriť peniaze. Začínam pozerať na seba. Konečne bude teplo, tak určite zas prechádzky do lesa. Máte pravdu, musím sa od neho odpútať. Zatiaľ s ním asi ostanem, ale už kvôli nemu nemienim plakať
Takze si vlastne nic nevyriesila...

Chod von bez neho, nemusis ist s kamoskami. Sadni si do kniznice, do kaviarne, citaj si. Chod so synom niekde do prirody. Musis sa od neho odputat, nepotrebujes ho a iba ta nici! A takisto prestan brat akejkolvek lieky, mas syna, zenska, spamataj sa a zi zodpovedne. Ziadne lieky a chlast kvoli nejakemu k*revnikovi