Mám odísť zo vzťahu?
Dievčatá, je lepšie byt vo vzťahu kde sa vyhaslo( z mojej strany a na vine je on a jeho dlhodobé správanie) proste uz ma ani nepriťahuje, rozhovory na nule, nezáujem, ...ono, máme spolu dieťa a druhé je na ceste. Všetko bolo relatívne v pohode a moje pocity sa prehĺbili az po zistení ze som v tom. Teda. My sme riskli nechránený sex ,potom došiel trošku šok,ze co sme to urobili..aj ked druhé dieťa som chcela a on to vraj urobil kvoli mne .a chvíľu po tom mi povedal sklamane ze (budem si ta musieť vziať a budem s tebou musieť ostať celý život kvôli deťom) a to ma celkom zabilo,.. po pár dňoch som začala mat príznaky tehotenstva a vtedy som mu v mobile našla konverzácie s jeho rodinou ako ma ohovára a uráža.. vtedy sa to vo mne zlomilo a odvtedy sa mi strašne zhnusil. Ono toho bolo aj predtým dosť no toto ma zlomilo Citim to viac a viac.. proste to hola bodka. A teraz som tehotná s chlapcom s ktorým nechcem budúcnosti, svadbu,.. a bojim sa aký vplyv to bude mať na naše detí. Nehadame sa,no je ticho... Nechcem dávať takýto vzor deťom do budúcna...ale ako odísť? Ako to ukončiť a začať od nuly? Byt je jeho.. musela by som k rodičom a to strašne nechcem. Keby mam vlastný byt,uz by som bola asi preč.
No toto nechápem, prečo chlapi ohovárajú svoj terajšiu priateľku pred celou svojou rodinou. Či to robia naschval, aby oni neboli za tých zlých, keď sa priateľka zodvihne a odide, alebo si len vyliať srdce... no netuším. Ale je to riadna podpasovka.
Chod na začiatok k rodicom, aspoň ti bude mat kto pomôcť, keď sa malé narodí, časom pôjdeš do prace a osamostatnis sa.
uf toto nechapem ako moze taketo nieco vobec povedat a este pred rodinou hentak, po pravde neviem si predstavit, ze by som s takym clovekom zila, radsej u rodicov, jak zobudzat sa rano vedla neho
Jasom žila s mužom 14 rokov . Druhé dieťa som. Chcela ja len som nemala kam ísť. Mne pomohla moja rodina.. Sadli sme si a pomohli mi... Mamina mi kúpila byt /ty môžeš ísť byvat k rodičom /s tým ze som si vzala aj starú babku na ktorú beriem opatrovne. Žili sme tak ze som bola obmedzená. Ale časom určite niekoho nájdeš. Ja som v byte bývalá rok. Potom sme sa všetci presťahovali/moji rodiča plus stará babka a 2 deti a ja / do veľkého domu. Jak som sa sťahovala zoznámila som sa s mužom. Berie ma aj s deťmi a ľúbime sa.. Čakáme 3 dieťa a sme šťastný. Teraz máme dva domy a neviem kam bývať.. Ale sme sa dohodli ze jeho dom bude víkendovka a u nás budeme bývať. Keby som ho stretla prv určite dom nekupujeme. Ja radím odísť... Vždy do života niečo príde nové.. ❤️
Prepac, ale spravate sa obidvaja ako soplosi. Na vine je jeho dlhodobe spravanie, ale risknes s nim nechraneny sex. Potom prisiel sok, neviem z coho prisiel sok. Vy ste nevedeli, co sa moze pri nechranenom sexe stat? Ty si druhe chcela a bol to sok, zaujimave. On chcel druhe len kvoli tebe, nazor ako keby islo o vyber dovolenky. On chce vztah ukoncit tiez? Ci iba ty si taka hrdinka, lebo ta poohovaral po rodine. Ale po hrdinke je hned, ako si uvedomis, ze sa budes musiet vratit k rodicom. A keby mas vlastny byt uz si prec? Dokazala by si utiahnut byt z materskej ci rodicaku, plus zivit vas troch? Byt stale na deti sama? Ci to uz neznie tak vabne? A co tak zacat sa obidvaja spravat ako dospeli ludia, coskoro rodicia dvoch deti? Sadnut si, urobit hrubu ciaru a porozpravat sa bez obvinovania, ako dalej. Ako si predstavujete spolocny zivot vas styroch? Na svadbu sa vykaslite, vas budu navzdy spajat dve deti, ci uz spolu zostanete, alebo nie. Tak sa snazte komunikovat slusne, aby vase nezodpovedne spravanie robit si deti do nefunkcneho vztahu tie deti poznacilo co najmenej.
Úplne ta chápem toto iste som zažila aj ja... Prvý muž si ma vôbec neváži. Ohovaral pred rodinou . Nehadali sme sa aLe sme sa ani nerozprávali. Môžeš čakať keď deti vyrastú ale môže ti nieco ujsť niekoho stretnúť... I keď na začiatku sa budeš starať len o bábätko
No pockaj, ty ho ale teraz tiez ohovaras a verejne. Tak ste si jedna: jedna.🙂
To byva tak, ze kto pocuva za dverami, malokedy pocuje o sebe dobre. Ries skor ine veci ako "ohovaranie". Chalan sa asi postazoval na teba. Pre toto netreba liezt nikomu do mobilu., clovek by sa kadeco (aj o sebe) podozvedal, co ani nepotreboval vediet. :D
Jasné že si zronená. Mala si mať oporu v ňom a nie aby ťa ako matku jeho detí ohováral a riešil s jeho rodinou.
Neváži si Ťa. Lepšie Ti bude u rodičov. Možno on precitne, sústreď sa na dieťa, bábätko a hlavne na seba.
Takze on ta ohovori a ešte povie, ze ta nemajú radi tvojou vinou. No klobúk dole pred takou povahou.
Aj ty tu odvahu nájdeš keď nie hneď ale raz ano.. Mozno budete len spolu žiť ale ty niekoho nájdeš a pomôže ti.
A prečo nechceš ísť ku rodicom? Treba niečo obetovať, byt by si pri 2 deťoch aj tak z rodičaku neutiahla, zase by ti len rodicia museli financne pomáhať.
@majkeel to tu ohovára potom každý, kto založí diskusiu. My nevieme o koho ide, autorka je anonym. Ale ju jeho rodina pozná a vychádzajú len z toho, čo im on o nej predostrie.
A on sa chce rozísť? Keď by ste sa rozprávali..
No ja by som počkala aspoň kým sa dieťa narodí, či sa to nejak neutrasie u vás. Lebo veľa žien v tehu má rôzne nálady a všetko berie oveľa horšie ako to je. Sudim podľa seba. Skús sa sústrediť na seba a bábätko, nevycitaj mužovi staré krivdy, skúste začať znova, veď máte 2 deti. U rodičov to tiež nie je ideálne a sama s 2 deťmi sa budeš mať čo oháňať. Odísť môžeš aj neskôr, ak by sa to nezlepšilo.
Riesit co bolo, kto co kedy komu povedal ma aky zmysel? Rieste co bude!
Prestante sa ohovarat navzajom, to je jedno kto pred kym a zacnite sa rozpravat spolu. Aj si povedzte co komu vadi.
Začni sa rozprávať. 🤣 Uvidíš, čo si ešte nevidela. Zmenu. A môže byť aj lepšia. 😉
Vsetko vyhaslo ale sex fungoval... Zasnem. Teraz si s nim ostanes lebo je to financne lepsie a pohodlnejsie... A co ked si nakde inu? Alebo mu aj tak das? Potrat nezvazujes ked je to dieta nenavideneho chlapa a uz teraz "nemas kam ist"?
Napisem ti moju skusenost. Tahá mi na 40, za sebou dva dlhodobe vztahy (z toho 1 manželstvo), a v oboch pripadoch som na konci toho vztahu mala pocit, že sa nemame o com bavit, nepritahujeme sa, nevazime si jeden druheho, vsetko vyprchalo. Ale - k jednemu z tych muzov som po pauze pocitila zase ten starý respekt, k druhému nie. Chcem tým povedat, že emocie su niekedy dost zradne, mozno, že máte este sancu na kvalitny vztah, možno nie. Inak manzelom pred rozvodom sa doporucuje zit rok ako rozvedeni, aby ziskali odstup. Blbé je, ze vasina rodin nechce financne investovat do vytvorenia 2 domacnosti na skusku, aby zabranili rozvodu, ktory nie je nutny. A ktovie, nakolko je ten tvoj chlap schopny mat nadhlad nad situaciou. Každopádne - pocit, že je tivz toho druhého uplne zle, este vobec neznamena,že nemate sancu. Ale tiez je mozne, ze ho kopnes do zadku a bude ti z neho rovnako zle aj za 10 rokov. Nie je to jednoduche rozlisit.
teraz by ste mali byť s partnerom šťastní a nie riešiť rozchod... smutné
Tak mu povedz ze ma po starostiach lebo ty si ho zobrat nechces. Ved naco? Akurat by si sa potom otravovala s rozvodom.
@elizabet173 🙏 boze... keby malo viac ludi tolko rozumu ako ty... mam pocit, ze v dnesnej dobe sa ludia rozvadzaju len kvoli tomu, ze si jeden pred druhym prdne... za kazdu chujovinu rozmyslaju nad rozvodom... 🤦♀️
preco autorka zmazala svoje prispevky?