Mám odpustiť opakovanú neveru?
Ahojte baby, som veľmi nešťastná s priateľom máme dlhodobé hádky aj kôly tomu že nemá ešte poriešenú minulosť , v súčasnej dobe je pred rozvodovým konaním.
Problém je že si s priateľom absolútne neveríme.
On si vyžaduje neustálu pozornosť, vo všetkom má ( podľa neho pravdu), pokladá sa za mimoriadne inteligentného ale je extremne žiarlivý, výbušný a majetnícky.
Urobil však isté hajzloviny od minulého roka a žiaľ chybu zopakoval.
Podvádzal ma ešte s jeho terajšiou ženou ktorou bol, aj napriek tomu že tvrdil že spával len so mnou.
Mňa stále z niečoho upodozrieval, konfrontoval ma, osočoval, urážal a pritom som ho ja nikdy nepodviedla. Veľakrát mi kontroloval mobil a stále ma obviňoval že si s niekým píšem.
Už dlhšiu dobu som vnímala jeho špatné správanie, často vyvolával konflikty a vzniklo veľa nejasností. Takisto aj v tom sexe som pocítila rozdiely. Priateľ mal počas predošlých vzťahov sklony k neverám, bývalu ženu stále podvádzal ani neviem či vôbec dokáže byť verný.
Minulý týždeň som už neodolala a mala som silné nutkanie sa pozrieť do jeho mobilu.
Ako som už písala mali sme za posledný pol roka veľa toxických nezmyselných hádok a rozhodla som sa že otvorím jeho tajnú komnatu.
Priateľ často menil heslá a raz večer ked po milovaní zaspal snažila som sa dosťať do mobilu samozrejme mal zmenené heslo. Triafala som rôzne kombinácie asi 10x potom ani neviem ako som heslo uhádla.
Takmer mi vyrazilo dych čo som tam vo fotogaléri našla mal tam fotky screenschoty ktoré urobil počas videohovoru na whatshap s jednou ženou na fotkách bola vyzlečená od pol pása dole bez nohavičiek a v rôzných pikantných pózach si ju fotil žiaľ pritom odfotil aj seba.
a fotky zabudol zmazať. Niečo podobné mi urobil aj minulý rok jedna jeho kamoška sa nahá odprezentovala na videu a on si ju počas toho aj pofotil. On to nebral ako náznak nevery, vraj to podľa neho nič neznamenalo. Nepoučil sa z prvej chyby a zopakoval to znovu a to netuším koľko toho ešte mohlo byť. Nikdy by sa nepriznal keby to nenájdem.
Priateľ pracuje v zahraničí na tri týždne a potom je týždeň doma.
Vo vzťahu sme boli viac ako dva roky a veľmi som priateľa milovala, stojím však pred vážnym rozhodnutím a zvažujem rozchod.
Odpustili by ste to? Dali by ste ešte poslednú tretiu šancu?

@natalia No tak ty asi nebudes kompletna, ked si sa este s nim nerozisla..Vsa kon ta bude podvadzat,,ako sa mu bude len dat,,A nakoniec chces chytit nejaaku chorobu , Posli hodo kelu,To nie je clovek na spolubyvanie