Mám odpustiť partnerovi chatovanie na Badoo?
S priateľom sme spolu dva a pol roka. Máme spoločné bývanie. Momentálne máme ťažké obdobie keďže on sa kvôli práci musíme presťahovať. Ja si hľadám novú prácu. On je tiež nervózny zo zmeny ja tiež. Našla som mu v telefóne upozornenie na maily. Badoo. Klikla som na to. Písal tam pár sprav s jednou ženou. Bolo to len pár správ. Nedohodli si rande, ani nešlo o nič perverzné. Proste také obyčajné spravy. Potom jej už neodpisovala. Keď som ho konfrontovala povedal že on to nebol a nechápe o čo ide. Po pár dňoch tichej domácnosti sa mi priznal. Vraj on ma nechodí stalo sa to len raz a ľutuje je to. Že proste bol nervózny a spravil hlúposť. Inak mu dôverujem nikdy predo mnou neskrýval telefón. Nenašla som tam žiadne iné správy okrem tejto ženy aj to sám skončil. Myslíte že sa mám na to vykašľať a neriešiť to ?
Pozri, to, že mu to prišlo do spamu je klamstvo. A ak aj, tak aby si mohol písať, musel sa zaregistrovať tak ako všade v podstate. Aj ty na MK nie si omylom, že ti vyskočila reklama, však ze? Ja viem, že možno chceš vidieť niečo, čo nie je pravda. Ale on si išiel pri malom probléme stiahnuť zoznamku kde si písal s inou ženou. Keď budete mat deti, väčší problém, tiež bude utekať na zoznamky?
Nech si myslí hocikto co chce, za mňa je zoznamka určitá forma nevery. Nehovorím, že by som sa hneď rozišla, no blikali by mi veľmi kontrolky a zvazila by som to sťahovanie.
Dievčata ďakujem vám za vaše reakcie, zrejme to spravím tak že s ním zostanem a skúsim poriadne zistiť čo mu chýba vo vzťahu. Budem si dávať pozor či to bolo len jednorazová chýba alebo je proste taký. Nechcem žiť v takom vzťahu. So sťahovaním zrejme počkam. Veď ísť za ním môžem keď sa toto utrasie ale vrátiť sa naspäť už nie. Posvietim si na neho možno sa mu pozriem do telefónu po niakom čase keď si prestane dávať pozor aby som zistila a dovtedy uvidím aký bude. Doteraz sa nič nestalo tak nechcem vzťah zahodiť po jednej chybe. Myslíte že robím dobre ?
S takym klamarom by som nebola🤦♀️ a ty si naivná
Už ti tu ľudia napísali čosi myslia a ty si si vybrala z toho to, že mu dáš šancu 🤷
Prajem veľa zdaru.
Myslím si, že už len ten plán, že "pozriem mu do telefónu, keď si nebude dávať pozor" znie dosť pateticky 👌🏻
@ina2405 tak,niekto si vyberie len kľúčové slová a má svoje riešenie 😏. Keď má niekto potrebu hľadať (čo zoznamka je,o hľadaní,nie kecaní) a pritom je vo vzťahu,není o čom... Posťažovať sa mohol aj na fórach,on šiel s jediným cieľom. Veľa zdaru autorka, tiež.
Mne by vadilo klamstvo viac, ako tých pár nevinných správ. ...
Na tvojom mieste by som mu veľmi jasne povedal, že toto sa už nesmie opakovať. Nech si predstaví, aké by to bolo, keby si to spravila ty. Potom by som to hodil za hlavu. Nemá význam kvôli takej veci robiť škandál. Jediné to naruší váš vzťah ešte viac. Na vzťahu treba pracovať pozitívne. Ten, kto pracuje namiesto pochopenia, porozumenia, respektu - urážaním, vyhrážaním, robením si naschvál... skôr či neskôr vytvorí vo vzťahu toľko blokov, že sa vzťah rozpadne...
Ak to bola pekná baba(foto) a on ďalej koli tebe nepokračoval tak možno by som odpustila, ale ak nepokračoval len preto, že sa mu dotyčná nepáčila tak by som rozmýšľala..

Nemohla by som mu po toľkých klamstvách veriť.