Mám opustiť priateľa?
Ahojte, spoznala som sa s chlapcom. Sme spolu len dva mesiace ale moje srdce je dosť naviazané na neho aj keď fizicky nie sme spolu. Žije on vo Francuzku, viem že má veľmi aj on ľúbi. Len urobil obrovsku chybu. Povecte ako by ste sa zachovali: Nemal peniaze potreboval len 10€ tak som mu ich dala. Hrávame spolu jednu hru kde sme sa zoznámili, pred ním som malé jedného priateľa o ktorom vedel a videl že hrám s mojim ex. Nahneval sa tak že má zablokoval všade ukradol mi 50€ Napísala som mu SMS že prečo to urobil že mám malé dieťa a peniaze potrebujem, ešte jeho bolo väčšie 😏 na druhý deň sa mi ospravedlňoval že sa hanbi a že mi to vráti. Tvárila som sa že je všetko ok že zabudneme na to. Len neviem zabudnúť ja na to 😤 som nahnevaná na neho. 9. Apríla príde za mnou už má letenky. Myslite mala by som sa ho zbaviť ? Povedal mi že ak ho opustím zomrie. Hovorí mi stále že bezomna nebude žiť. Čo mám robiť? Srdce moje ho chce ale rozum nie, ako sa ho mám zbaviť aby neurobil hlúposť.
Okamžite prerušiť kontakt, úplné hlúposti ti rozpráva, prepáč, buď rada, že si prišla len o 60 €.
Zúfalá žena, ktorá zúfalo túži po tom, aby ju niekto mal rad si cez net za lásku platí. Tie peniaze ti vrátil? Asi nie, že?
Veď autorka vôbec nereaguje na príspevky. Alebo vymyslené alebo jej milovaný už načisto vyčistil bankový účet.
Že na takéto ch*joviny vôbec niekto odpoveda
Počkaj kým si vyrovná svoje podlžnosti a pošli ho do hája na prechádzku, ale navždy. Takto uvažujú matky s deťmi? A ešte ani nie ste poriadne spolu a už ťa vydiera...omg.

Ahoj, daj mi na neho kontakt a napíšem mu....isto bude aj mňa milovať a bezomna umrie 🤦....prosím ťa, rýchlo si ho zablokuj, ak má tvoje údaje ku karte, rýchlo zmeniť a prestaň veriť na rozprávky cez net.....