Mám ostať s ním, alebo to ukončiť?
Ahojte, prajem pekný deň, prišla som si sem po radu od skúsených žien, ktoré sú dlhodobejšie vo vzťahu, prosím o radu. S partnerom sme spolu 4 roky. Pred dvoma rokmi odišiel za prácou do zahraničia, predtým než odišiel mi nasľuboval ako bude chodiť len na turnus ktorý bude trvať najprv 2 týždne, potom deň pred odchodom na SK mi povedal, že musí zostať ďalšie 3 týždne a takto to pokračovalo 3 mesiace. Áno 3 mesiace mi každý odchodový deň oznámil, že vlastne nepríde. Potom to takto trvalo rok a pól. Keď sa vrátil povedal, že sa tam už nevráti, pretože len potreboval zarobiť penoaze pre nás dvoch. Prešiel rok a zas mi oznámil deň pred odchodom, že potrebuje odist za prácou. Zas mi nasľuboval, že tam bude len 3 týždne. Zrazu prišiel dnešný deň a znova oznámil, že potrebuje zostať o týždeň dlhšie a potom príde domov na 5 týždňov. Viem, možno sú to totálne maličkosti ale mňa to už naozaj prestáva baviť a ruinuje ma to,že žijeme ako dobrý známi, ktorý sa stretnú a potom sa zas rozlúčia na dobu neurčitú.Vkuse nehovorí pravdu, čo sa týka súkromia je to dobrý človek, Stará sa, každý deň sme spolu, no odkedy je v zahraničí dokáže mi klamať neustále o jeho príchode a odchode a vytvára príbehy ktoré podľa mňa nie sú reálne. Rozhodla som sa, že mu celý týždeň nebudem dvíhať telefón pretože si somnou doslova robí čo chce,možno chcem aby si uvedomil, že niesom na gumičke a všetko mu pre jeho peniaze prejde. Stále hovorí ako zarába na náš dom ako to robí pre nás a keď mu opakujem, že znova neprídeš zas si ma oklamal to ti nieje blbé? Jeho odpoveď znie: ale ja to robím pre nás, prečo to nechceš pochopiť alebk, prečo nevieš vydržať. Stále len svoje a svoje a vôbec ho netrápi, že pred par hodinami mi povedal, že ide domov a o pár hodín napíše, že on tam vlastne potrebuje zostať a potom príde domov dobre, že nie na rok a zas sa to zopakuje a zas odíde skôr než mi nasľubuje. Jednoducho stále sľubuje a sľubuje a nikdy nedodrží slovo. Potrebujem Váš názor ako by ste na to reagovali ako by ste riešili túto situáciu. Ďakujem za odpoveď🙏🏻

@anabella17 tak za ten čas čo tam je, by už dávno mal mať tých 15.000. na tvojom mieste na neho zvysoka kašlem. Chronicky klamár klamárom ostane.
@lucka_ke myslím si ešte jednu vec. Buď spláca rodine dlhy ktoré narobili a nechce sa mi priznať, tak krúti a motá.. Alebo už ozaj neviem
@danica2711 áno ako píše danica. Keď naozaj obsluhuje ťažké stroje,tak v tak veľkej firme sa robí rozpis služieb vopred,a neplánuje sa len deň vopred. Tiež robím vo veľkej firme a rozpis služieb sa robí na celý mesiac vopred. Keď sa jedná o veľkú firmu,tak u nej niečo ako výpadok stroja z dôvodu nedostatku zamestnancov nehrozí. Stroj ktorý nepracuje,nezarába.
Čo sa jeho platu týka,keď skutočne pracuje na takej pozícii,tak zárobok 24€ na deň je nezmysel. Zarobiť mesačne musí minimálne 3 tisíc v čistom,v Belgicku ešte viac.
@anabella17 nemyslim si, ze ma niekoho ineho.myslim si, ze tema jeho prijazdu prerastla do velkeho strasiaka. bal sa ti povedat rovno pravdu a tak ta radsej natahoval, klamal. treba prist na dovod,prevo klamal.treba tohto strasiaka zrusit a nastolit v tejto teme jasny poriadok
ja si myslim,ze mal pocit, ze ti musi klamat, lebo by si bola sklamana, ze ho dlho neuvidis.
dala by som mu sancu, on to robi zo strachu, ze ta strati, nedokaze ti povedat pravdu,aby ta neslamal. ale je to zacarovany kruh.
musis sa s nim porozpravat jasne, ked budete spolu osobne a povedat mu to narovinu. ze sa musi spravat ferovo a bude ti hovorit pravdu hned ako sa dozvie terminy.
lenze aj ty si uvedom,ze niekde to takto funguje, ze ludia idu za robotou do zahranicia narychlo, stretavam sa s tym casto. mladi muzi idu do zahranicia, dozvedia sa to par dni vopred a casto ta robota aj padne. musis aj ty pochopit,ze niekedy je treba,aby tam bol o tyzden dlhsie,lebo proste maju viac roboty. on je medzi mlynskymi kamenmi, ty na neho tlacis,aby bol tu a on tam ma pracu, o ktoru nechce prist. ked uz cestuje tak daleko,tak tam proste zostane dlhsie a zarobi viac.
ja ti rozumiem,ze chces byt s nim,ale je mlady,ma prilezitost zamakat a zarobit. chce vas zabezpecit, ale ty chces aby bol tu. ale tu si tak nezarobi.
keby si respektovala to,ze maka o dva tyzdne dlhsie,lebo maju robotu a tym padom aj peniaze, neklamal by ti. ved on tam chodi zarabat a musi sa ti prosit,ci tam moze zostat. viem,ze to myslis dobre,ale tym,ze si neprijala fakt,ako ta praca funguje, tak ho nutis neustale argumentovat a ked neberies prve pravdive argumenty (mame proste viac prace a platia nam za nu), tak zachadza do extremov a klame. ale pre neho je strata casu,aby tu bol. respektuj,ze pre neho je kazdy den,co tam odrobi,prinosom.cim viac tyzdnov tam urobi,tym skor zarobi a moze sa vratit.
ale ak nemas zaujem o vztah na dialku s jeho obcasnym pobytom na slovensku,tak sa s nim rozid.
@anabella17 stalo sa mi cosi podobne ale po omnoho dlhsom vztahu. Pricinou bola ina zena len mi to nebol schopny narovinu povedat. Skoncilo to tak ze najprv chodil pravidelne domov, potom sporadicky a raz, z nicoho nic sa uz nevratil. vsetky jeho osobne veci vratane oblecenia zostali v nasom prenajatom byte, az tak velmi sa bal osobnej konfrontacie. Tiez som slepo doverovala 🤷♀️ Ked teraz po rokoch na to spätne pozeram, mala som to ukoncit ja omnoho skor, vlastne uz ked sa rozhodol ist do zahranicia bezomna.
Čím ďalej, tým viac píšeš, tým viac sa zdá, že on ti proste klame, až sa hory zelenaju a ty mu to papkas aj s navijakom.
Je zrejmé že nemáš tušenie, kde skutočne robí, alebo co tam robí, a koľko zarobí.
Lebo odpoveď "málo" je taká, že on ani nechce priamo priznať sumu.
Okrem toho, 24 eur na hodinu v Belgicku? Môj muž tu na SR berie 22 na hodinu.. To koľko akože chce našetriť a ta aký čas? Na hypotéku a kúpu domu? Nebuď naivná.
Veď takým štýlom bude robiť do aleluja tam...
Navyše neexistuje, aby len tak im menili smeny, prehadzovali pracovníkov,
Aj rodina ho zrejme pozná, takže vie ze on jednoducho sa nezmení a klamať bude.
@sasa1310 Chcela by som vidieť milenku, ktorá by ho čakala 9 mesiacov.
on je skrátka klamár a zveličuje a taký i ostane. Bud sa s tým zmieriš,alebo nie. Mám kolegu,klame neprestajne,niekedy hrozné drýsty. A dokáže sam seba presvedčit o svojom klamstve. Zrejme i tvoj priatel je ten typ.
@anabella17 má frajerku, ktorá ho čaká 2 roky
@anabella17 , ty si proste skrývaš oči pred realitou - on klame tebe a ty si klameš sama sebe. Si ešte mladá, vôbec by som nebrala do úvahy všetky tie roky a čas, čo si do vzťahu investovala a pohla sa ďalej, ukončila to. Nie sú stratené roky, čo si s ním bola - každý vzťah nás niekam dovedie, niečo nás naučí, aj ten zlý, aj naše chyby- ale ľutovala by som svoj čas, ktorý ešte bude a ktorý úplne zbytočne stráviš s ním. ak ti môžem odporučiť jednu stránku - vola sa Ženy z Venuše, jedna veľmi fajn baba veľmi dobre tam vo videách vysvetľuje vzťahy ženy vs. muži, kde ženy robíme chyby vo vzťahoch a podobne. pozri si to.

@anabella17 To ze je patologicky klamar, je samo osebe dovod na rozchod. Taky clovek sa nikdy nezmeni, to je diagnoza. Vies si predstavit zivot s clovekom, ktory bude kazdu chvilu vymyslat a klamat? Taky zivot je ciste trapenie. Si mlada, nic si nestratila. Vztah ma prinasat cloveku radost, nie trapenie.