Mám ostať v kontakte s bývalým?

10. jan 2023

Baby, byvaleho som strasne lubila a myslela som, ze aj on mna. Zivot nas rozdelil, fungovali sme na dialku, no on sa zacal odtahovat, az sa prestal ozyvat. Po roku som mu napisala, ghostol ma. Teraz v lete sa ozval on mne, naliehavo sa chcel rozpravat. Vyliezlo z neho, ze ma stale lubi, nikdy nebude mat nikoho radsej ako mna, ma novu priatelku uz takmer rok, je stastny, ale mna chce mat v zivote. Kazdy kontakt s nim mi prinasa zial a tuzbu po nom. Na zaver som mu napisala, ze neviem byt s nim kamoska, tak po tomto sa uz tyzden neozval.
Dakujem, ze som mohla napisat "vylev".

pribinak
10. jan 2023

Poslať do riti a nájsť si niekoho normálneho

nikpa
10. jan 2023

Ruky preč, pre vlastné dobro. Dokedy sa chceš takto trápiť? Keby ťa ľubil tak ako žiadnu inú, podľa jeho slov, tak je s tebou. To sú len bludy a chce to hrať na dve strany, poprípade si robí zadné vrátka. Zablokovat, ukončiť akýkoľvek kontakt a pozerat do budúcnosti. Čaká ťa niekto, kto bude ľúbiť iba teba...

viestta
10. jan 2023

Odstrihni ho. Panko nevie co chce, ale to je jeho problem, nie tvoj, Ak ta lubil, nemal ta nechat, ked si nasiel inu, tak ako moze teba lubit. Je to (napisala by som slovo na ch, ale to by ma zmazali)

amiaja
10. jan 2023

Keby ta lubil tak je s tebou.. vsetko ostatne su len vyhovorky. Blokni ho a nepozeraj spat, ukaz mu ze si stastna aj bez neho. Nech si nemysli ze piskne a ty za nim pobezis

marisoul17
10. jan 2023

Ak je bývalý tak ho nechaj tam kde patrí - v minulosti.
Ľúbi teba a zároveň je šťastný s ňou? Tak určite. Kašli na neho.

koniarova
10. jan 2023

Áno. Ostaň s ním. Nech si chalan užije s dvomi a tlačí im báchorky do hlavy jak puberťáčkam.

dianka555
10. jan 2023

Určite nie, má tá len v zálohe ak by nová priateľka ukončila vzťah. Do zahraničia si mohla ísť za ním, ľúbi ťa ale ako náhradu.

melanta
10. jan 2023

Žiaľ? Za niekým, kto nemal gule na to rozísť sa s tebou na rovinu a miesto toho sa proste prestal ozývať? Za niekým, kto má priateľku ale chce mať v živote aj inú ženu? Dvihni rozum a uvedom si, koľko šťastia si mala, že takýto bezcharakterný chruňo odišiel z tvojho života.

danica2711
10. jan 2023

prepáč možno primitívny príklad, ale mne takéto návraty a pretrvávajúce kontakty po nevydarenom vzťahu pripadajú ako keď si neustále strhávaš chrastu z polozahojenej rany... a podľa toho, čo píšeš, onen dotyčný za takú bolesť nestojí

evamea
10. jan 2023

Tak moc ťa ľúbi a nikoho nikdy nebude ľúbiť viac ako teba, až je šťastný s priateľkou, ktorú má a nemieni na tom nič meniť. 😁 Váž si samú seba s už mu ani neodpisuj.

veselo_neveselo
10. jan 2023

Nie. Prerusit kontakt uplne, inak sa z toho nevyhrabes ani ty, ani on .

lily14
10. jan 2023

Hmm to určite ťa ľúbi,koľko máte rokov?

trema
10. jan 2023

Zablokuj si jeho cislo a pohni sa v zivote dalej

toskanka
10. jan 2023

Neľúbi ťa, inak by bol s tebou. Ak sa ešte ozve, odpis mu, že ak ťa mal niekedy rád, nech sa opäť ghostne, aby si sa mohla posunúť dalej.

zuzlaka
10. jan 2023

Viem si predstaviť, čo prežívaš, viem, že ľahko sa povie aby si na neho zabudla, že to nejde len tak, ale bude to pre teba jediná a najlepšia cesta.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2023

@zuzlaka Neozval sa... od stvrteho.

bodka70
17. jan 2023

A to ta tak ľúbi tesne pred trt🦆ou so svojou priateľkou alebo až po? Uvedom si, muža definuje to, čo robí, nie to, čo hovorí.

autor
20. jan 2023

@bodka70 Ved hej.