Mám ostať v manželstve kvôli deťom?
Ahojte,zaujíma ma váš názor,hlavne takých čo ste ostali v manželstve kvôli deťom a kvôli domu.Pomaly žijeme spolu s manželom ako dvaja cudzí ľudia.Ja sa starám sama o domácnosť a deti,manžel chodí do roboty a keď má náladu tak si spraví aj doma niečo,alebo sa venuje deťom.Uz som si zvykla takto fungovať.Zo začiatku chcela som odísť a bývať sama s deťmi.Len viem že by som to nezvládla finančné,tak ostávam v manželstve.Urcite je veľa žien na tom podobne,moja otázka je ako ste to zvládli?Nelutujete po rokoch že ste ostali v nefunkcnom manželstve?
A aky je problem zacat spolu spavat... Ved si skuste spraviť pekny vecer. Dajte si trosku do nosa a aj chut bude... Treba sa povenovat tomu druhemu.. Urcite by som este zabojovala a nerozhadzala rodinu.
Asi aj tu je ten problem,ze si samostatna,robis vsetko a on nic. Nema si ta oreco vazit,lebo nevie,co vsetko robis. Preco ho nezapojis do domacnosti,preco nejdete s detmi niekam na prechadzku,vylet. Preco nerobite veci spolocne. Ja si napr.dokazem vsetko urobit sama od zenskych prac az po muzske aj murovat viem aj dlazbu klast aj klinec do steny si viem pribit. Ale nerobim to,na to mam muza,aby som ho nechala sa realizovat. Takisto v domacnosti,chlap mozno ofrfle,ale v konecnom dosledku sa citi hrdy,ze nieci spravil.
@brrrrrciatko Nepijeme alkohol.Neviem no ja som si už tak na to zvykla že žiadny sex
@marca12 Chlapské práce robí on okolo domu.Ja mu nechám môže robiť aj domáce práce,len on nechce,povie že to není pre chlapa.Na výlety chodíme všetci štyria spolu.Len on sa nestará.Povie mi aby som hľadala miesto,aby som zistila čo koľko stojí,kde sa dá tam zaparkovať a pod.Ze proste celé to nechá na mňa,ideme na výlet nech si všetko zariadim vybavím a ideme.Jemu je jedno kam
kvoli detom zostavat spolu nie je dobre, pretoze tie deti vedia, citia, ze nieco nie je v poriadku a pre ne je to este horsie ako keby ste isli od seba, takze by som si to dobre rozmyslela, ono aj ked spravanie vase nie je take, ze by to deti mali dako citit, ale ono je to tam
Úplne mám pocit že píšeš o mne. Tiež neviem ako ďalej, je mi ťažko keď pomyslím že to takto bude do smrti. Strašne mi je smutno že sme takto dopadli. Pritom nikto ani nemá pochybnosti o nás, deti sú spokojné, v pohode, lebo tiež sa nehádame. V podstate nemáme žiadne problémy, akoby bol len problém v mojej hlave. Ale nie je. Nebaví ma to takto. Kľudne mi napíš IP.
Ahoj,napis mi ip aj my tak (ne)fungujeme..
@ladybird81 @svetlanka111
Autor
Baby, ako po roku? Zmenilo sa nieco u vas?
Prepáč trocha inak som to pochopila úplne z prvého čo si napísala a potom ďalšie. Už trošku meníš rétoriku. Na muža určite. Poviem ti stále sa to dá zachrániť no ty už v podstate asi rozhodnutá si. Hmm všetko to čo píšeš a čo počúvam vždy keď prídu deti áno muž sa vzdali sčasti muž je v podstate tiež veľké "decko," to vieme a tiež s nim môže za mávať otcovstvo ako s tebou materstvo uz6to tak je. A ruku na srdce matka to vždy predsa len ťahá vtedy treba bohužiaľ ťahať k sebe aj muža a zapájať ho aspoň trošku k deťom, aby sa necítil možno odstrceny. Vzťah treba kŕmiť jasné sú na to dvaja tu nevidím nedať tomu šancu. Skúste sa porozprávať myslíš že by deti pochopili keď odrazu z ničoho nič ich z toho všetkého odstrihnes. A prepáč minimálne pred tromi rokmi ste boli okí ak spolu spali. Máte jasný dôkaz tak čo sa deje. Dnes je úplne jednoduché povedať pomôžte mi žijem v nefunkcnom manželstve, ja čítam medzi riadkami a prepáč mne to prišlo podporte ma v tom. Ja jednoznačne daj ešte tomu šancu
@25jajaja od 10 k 5….😢

@zmrzlinka2021 Neublížila som mu,vždy som stála pri ňom bola mu oporou.Zo začiatku aj on mne,no časom keď sa nám narodili deti tak sa zmenil.Dosol na to že mať dieťa je veľká zodpovednosť a ostal iný v správaní.A už to išlo s nami dolu vodou.
@luccija Deti majú 3 a 9,manžel není to ten typ čo by behal s nimi po vonku.Vnutri sa s nimi zahrá s hračkami podľa nálady.Ked má zlý deň tak ani to nie.
@oli18 Nie nemá inú ženu.Chodi len do roboty a domov.Nechodi nikam do krčmy,nemá ani kamarátov.Len s nami je doma.