Mám partnera a myslím na kolegu
V 1rade nechcem aby ste si mysleli o mne neviem co ale jednoducho clovek je len ľudská bytosť aj ked niektorý ľudia tým 2 odsudzujú ale to je jedno vráťme sa teraz k podstate čoho sa to týka mam syna a aj partnera vydatá niesom ale ide o to ze v praci mam kolegu s ktorým pracujem ked mam akurát smenu v pracu poznáme sa asi cca 3mesiace a proste sme si padli ako kolegovia smejeme sa srandujeme atd ale ide o to ze neviem co mam robit vždy keď idem do prace a viem ze s nim budem robiť sa tam veľmi teším pretoze viem ze aj on tam bude a v poslednej dobe nemôžem na neho prestať mysliet píšeme si spolu volavame atd ale všetko len v rámci kolegiality ale ide tu o to ze mi raz napísal ze ma ma rad viac ako len kolegynu co mi polichotilo pretoze aj ja ho mam rada a zrejme začínam k nemu cítiť viac ako len to ze sme kolegovia preto vás prosím o radu co mam robit pretose v jeho blízkosti sa cítim výnimočné svojho priateľa aj syna milujem nadovsetko na svete ale neviem ci je to len poblaznenie ku kolegovi alebo skutočná laska
Prv ako svoje priatelstvo posuniete na milenectvo, mal by ti dat najavo,ze sa o teba a tvojho syna chce a vie postarat. Ak to nepovie, maj ho len ako priatela a casom zistis...
@stonoz povedal mi ze ked by som bola sama ako slobodná matka tak by si môjho syna okamžite adoptoval
@85jasmina85 stale su to len keby,preto bud opatrna. Čo sa ma stat, stane sa. Len buď opatrna,aby si sa nesklamala a ostanes sama. Odolaj ked ta bude nahovarat a uvidis, ci ho tym neprestanes bavit a pojde dalej...
@85jasmina85
@85jasmina85 má dve vlastne deti, ver mi neadoptoval… ale o inom som chcela, chápem tá len postupuj opatrne nie všetko čo ti chlap povie mysli aj vážne a nie všetko čo sa na prvý pohľad javí ružové ním aj je. Akokoľvek sa rozhodneš, želám ti šťastie🙂
@85jasmina85 a ako to dopadlo? Tvoj pribeh s kolegom? Ste viac ako kolegovia ci to ostalo v tej kamaratskej rovine?

@85jasmina85 8-ročné je už viac-menej odrastené..... dá sa s takým dieťaťom odísť.... resp.ukončiť nefungujúce manželstvo-vzťah. ja som to urobila, keď mala dcéra 7