icon

Mám partnera, ktorý nechce pracovať

Včera o 06:59

Ahojte, mam partnera sme spolu rok a pol.. po pol roku vztahu dostal v praci vypoved.. dostal krasne 10 mesacne odstupne a este pol roka poberal plnu podporu. Ma VS vzdelanie 3 stupna v ziadanej oblasti a velmi dobre pracovne skusenosti. Problem je, ze on to uz robit nechce.. a ani nevie co by robit chcel. Prvy pol rok som absolutne neriesila, ze nerobi.. mala som pocit, ze si zasluzi volno, cas pre seba, na svoje konicky.. cestovanie, kamaratov. Mozno aj daku psychohygienu - kedze sa mi zdal, co mi sam potvrdil, ze je tak krocik od syndromu vyhorenia. Mal naozaj psychicky narocnu pracu, kde navyse nemal extra na vyber a musel podpisovat aj veci, ktore nechcel.. vlastne ked nepodpisal.. proste ho vyhodili. Lenze sme sa dostali do stadia, ze on si ani pracu nehlada.. cely den lezi doma, podporu uz nema.. a my nikam nechodime.. lebo ved viem aka je situacia, odmieta ist so mnou do kina, najest sa, wellness, na yogu.. lebo to stoji vsetko peniaze, bud sedime doma, alebo mozem ist sama. Na Vanoce som dostala nic - lebo nema robotu.. on dostal toho dost.. na vyrocie som dostala nic - lebo je to financne narocne.. ale ono to nie je len o peniazoch.. staci aj napad, alebo aspon prejavit city. Ze ma lubi mi nepovie nikdy, sex sa z nasho vztahu tiez vytratil, vraj nema vobec chut. Bozky intimita teda nula bodov.Predal auto, ze je to zbytocne nakladne - jazdi teda na mojom, ani raz don nenatankoval.. Ved je to moje auto.. ale na dovolenku za 1500 euro s chalanmi ide.. aj boxovat s trenerom - na to peniaze su.. len akosi na mna nie su. Ja peniaze mam - zarabam, ale dako mi je divne platit vsetko za neho. Mam este dve deti z prveho mazelstva - s ktorymi sa on nechce stretavat. A ak sa snazim iniciovat daky vylet aby sa trochu spoznali v podstate s nimi nekomunikuje a ja este cely ten vylet musim platit vsetko za neho.. lebo to bol moj napad. Co ma dorazilo ked sme raz boli na vylete a on tam pozical auto vypytal si vsetko na polku aj za pohonne hmoty.. On jazdi rok na mojom aute, korunu do neho nedal ani len raz nenatankoval a ma tu drzost si odomna pytat 30 euro za naftu. Temu prace neotvaram lebo potom je dost podrazdeny - jeho otec ho s tym stale bombarduje. Ale myslim, ze aj keby pracu mat.. ja som ta osoba, ktora je na poslednej priecke priorit a zacinam pochybovat, ci by dokazal byt ku mne stedrejsi.. Proste je mi to luto, vidim, ze na ine veci a konicky stale ma.. Neviem ci cakat, ze sa to zmeni, ale som z toho smutna a frustrovana ked vidim ako sa spravaju ini muzi. Neviem od neho vsak stale odist, chyba mi.. a niekedy ale mam pocit, ze jemu by aj to bolo jeno.

Strana
z4
58jozef
Dnes o 07:02
@anonym_5cd403

Skončila som pri 10 mesačnom odstupnom , ktoré ani neexistuje

@anonym_5cd403 anonym servus. Konecne si niekto kto zabodoval. Nie len ze neexistuje to odstupne 10 mesacne ale aj ten pribeh je cely vymysleny. Rôzni psychopati na azete vymyslali pribehy a teraz presedlali sem. A vzruseje sa na reakciach ludi ktori na to odpisuju. Vedel dobre, ze ludia budu zhrozeni, ked to budu citať. Vsimni si tie perlicky ktore tam pisatel vymysleneho psychopatickeho pribehu pridal : Vzdelanie Iii.stupňa VŠ, predtym podpisoval zmluvy ktore nechcel podpisovat chudačik robil bieleho koňa a ked nepodpísal vyhodili ho dohodou 10 mes odstupne - tkzv. Zlaty padák dostal, stále leži na posteli a potom chodi boxovat rovno s trenerom, nie so sparing partnerom, sex a bozky nie su, pisatel si mal zistit či nie je na chlapov, nepíše či je fajčiar, zabudla napísat ze jej chladnicku vyžere ked pride vyhladovany z boxu, pise že bol na kraji vyhoretia - skôr uprostred vychcanosti, pise ze ma dve deti prave si adoptovala tretie, na Vianoce nedostala nič - neuviedla kto zožral kapustnicu, pani nezabudla uviest ze ked taha 3 deti ma čas na yogu a cestovanie a platenie nafty - asi tiez niekde nieco podpisuje a robi bieleho kona a dalšie dalsie veci. Ved to je evidentne ze ten pribeh je vymysleny a cieli na vaše moralne zasady o spoluziti.

misko9493
Dnes o 08:05

@anonym_autor načo ti je taký chlap to môžeš byť rovno sama

priscilla07
Dnes o 12:32

Veď čakaj s odchodom pokiaľ Ťa úplne nevyšťavy finančné aj psychicky. Taký vadny kus treba poslať preč. Snáď to aj jemu pomôže, lebo ho už nebude mať kto živiť a začne si hľadať prácu.

kala713
Dnes o 14:26

Nezmení sa, bude to len horšie. A nebude vám chýbať, len ste si na neho zvykli. Čím skôr si uvedomíte že inú možnosť nemáte ako sa rozíst s príživníkom, tým menej to bude bolieť. Neobzetajte sa späť a rýchlo utekajte od neho. Nebojte sa, stretnete lepšieho chlapa.

martinadomianova
Dnes o 15:44

@anonym_autor daj mu pekné zbohom. Povedz, načo Ti je taký chlap ? Čím skôr sa ho zbavíš, tým lepšie pre teba.

priscilla07
Dnes o 15:46
@lentakyterapeut

Sen kazdeho muza mat doma mladu zenu pravidelny sex a nemusiet robit 😂😂😂😂

@lentakyterapeut ten pravidelný sex asi má s inou. Autorka píše že nesexuju.

lentakyterapeut
Dnes o 15:52
@priscilla07

@priscilla07 staci ze sa onho stara sex uz si najde sam

sova7
Dnes o 16:01
@priscilla07

@priscilla07 takýto mávajú celý harem. Zenu - základný tábor na servis, ženu alebo zeny na sex až by jedna dve nemohli nech je ešte v zálohe niečo. Ženu uško ktorá počúva jeho zalospevy. A v zálohe ešte budúci základný tábor až by mu ten terajší dal kopačky

holleho1509
Dnes o 19:58

@anonym_autor no! Vitaj moja v realite všedných dní! Ja iba toľko,môj manžel má niekoľko škôl.a co mu skutočne musím a aj uznávam je múdry. Ale!!! Akosi sa jedného dňa rozhodol,že on už do prace teda do tej,ktorá bola a pre mňa, že taká obetava. Robil dlho na rýchlej záchranári a pred tým v Nemecku. Ske ,že už nie. Tak som akosi Tvojím tiež poradím. No a teraz sme v štádiu kedy ja! Mu píšem tel.cisla do spoločnosti a zamestnania skôr ako odídem do práce! A! Pánko! Je veľmi veľa krát naštvaný, ze co??? Asi vieš, že v tej chvíli mám generálne nemeratelý tlak! A on pozerá a stoji! A tvárí sa ako najostrejsia ceruzka v peračník!!! Nevie o tom lebo už sladko spinka! Má na to ešte 5 dní. Takže..

Strana
z4