Mám písať ako prvá mužom na zoznamkách?
Skoro vždy, keď mám s niekým na Badoo a na Tindri zhodu, tiíchlapi vôbec nenapíšu. Niektorí po pár dňoch aj zrušia zhodu, ak ani ja nenapíšem. Zopár krát som skúšala, ale niektorí ani neodpovedali, tak nechápem, prečo dávali match. Extra výber na zoznamkach už nie je, občas sa nájde fakt sympoš. Ako jasné, ak niekto vyzerá lepšie, má veľa zhôd a píše možno krajším. Alebo zase nechodí nejakú dobu na zoznamku. Alebo ak mu to s inými nevyjde, tak nepozrie ďalšie, s ktorými mal match? Riadili by ste sa v tomto, že chlap ak ma záujem, tak sa ozve? Alebo skúšať šťastie aj sama, aj keď potom by som už nebola viac iniciatívna, ak by sa nechytal. Mám 36 rokov, žijem v zahraničí a túžim po rodine, takže nemám veľa času vyčkávať, kto ma bude dobýjať.
@anonym_autor mne čo písali ženy tak iba "Ahoj", na čo väčšinou nereagujem. Nerobíš to isté, že si proste nedáš žiadnu námahu?
@anonym_autor mne čo písali ženy tak iba "Ahoj", na čo väčšinou nereagujem. Nerobíš to isté, že si proste nedáš žiadnu námahu?
@astero2 väčšinou aj niečo k tomu… samé ahoj je o ničom. Tebe ako chlapa by čo zaujalo?
ja som obcas napisala na tindri prva a nasla som si tam tak manzela, on je ale zastanca toho, ze muzi by mali pisat prvi. No ale vidis, slo to aj takto 😀 ale teda namiesto ahoj som napisala “no nazdar”, co necakal a hned odpisoval 😂 ale tak no, sadli sme si hlavne humorom, o tom to cele bolo
Mne väčšinou napíšu hneď, keď máme zhodu. Ale ja ich raz - dva ukončím. Z 10 zhôd možno ostane jeden. A nie nepíšem chlapovi prvá. A nikdy nepoviem, že hľadám vzťah.
@anonym_510820 čo im povieš, že hľadáš?
@anonym_autor Súvislá veta, najlepšie súvetie
@astero2 vedel by si dať príklad? Ja netuším, čo napísať cudziemu človeku. Isto sa nebudem pýtať aký mal deň a čo robil, ale fakt neviem…mňa vždy zaujali takí s mierne druhým humorom už pri oslovení
Ak by chceli ozvali by sa 🤷♀️ s týmto ja som zas problém nemala písalo ich neskutočne množstvo. Ja som nikdy nenapísala prvá. Raz z toho bol aj vzťah. Inak nie nič. 🤷♀️Nemá to budúcnosť
@anonym_510820 čo im povieš, že hľadáš?
@anonym_autor iba kamaráta, človeka na priateľstvo. Väčšinou všetci majú záujem. Teraz som písala jednému, že nie som na vzťahy, že nie som párový človek, a ten napriek tomu to chce skúsiť. tak ja už neviem...
@anonym_autor no zo zahranicia to bude tazke. Ja velmi neverim ani na (zaciatok budovania) vztahy na dialku v ramci SR, nieto este do zahranicia. Ci ty sa chystas po zarobeni/ziskani vzdelania/jazyka/skusenosti vratit sa (aj kvoli nadejnemu vztahu)? Vo vyssom veku uz mnohi maju vsakovake vazby, ktore len tak nehodia za hlavu. Jasne, vzdy existuju vynimky, ale aka je ich pravdepodobnost...
@anonym_autor nepisala by som prva a problem bude asi v tom, ze si c zahranici, ak to tam mas aj uvedene.
@anonym_autor no zo zahranicia to bude tazke. Ja velmi neverim ani na (zaciatok budovania) vztahy na dialku v ramci SR, nieto este do zahranicia. Ci ty sa chystas po zarobeni/ziskani vzdelania/jazyka/skusenosti vratit sa (aj kvoli nadejnemu vztahu)? Vo vyssom veku uz mnohi maju vsakovake vazby, ktore len tak nehodia za hlavu. Jasne, vzdy existuju vynimky, ale aka je ich pravdepodobnost...
@madeincssr ak by som náhodou spoznala Slováka tu alebo na Slovensku a mal by dobré zázemie, tak by som sa vrátila. Odišla som zo Slovenska, lebo som z malého mesta, kam som sa zo zahraničia vrátila , ale malo som zarábala, tak som znova odišla.Nemala som tam ani s kým ísť na kávu.
@anonym_autor nepisala by som prva a problem bude asi v tom, ze si c zahranici, ak to tam mas aj uvedene.
@domkakvet žijem vo Viedni…tu skôr napíšu nejakí Turci a Arabi, ale tých samozrejme nechcem. No a Rakúšania tiež asi cudzinku z ostblocku veľmi nechcú. Občas si prepnem účet na slovenský, ale je to vždy rovnako.
@anonym_autor svojho času som napísala hocikedy chlapom 🙂. Úplne bez problémov ale nie tie pribrzdené správy “ahoj, ako sa máš” ale rovno som začala s nejakou témou, 99% sa chytili a spustilo to nekonečiace konverzácie. Ale teda šla som do toho úplne sebavedomo. Krása je subjektívna, takže k tomu sa vyjadriť neviem aj keď som dostala pozvania osobne na rande za posledné 4mesiace 2x, tak škaredá asi nebudem ale teda už som vydatá, takže som tieto pozvania odmietla. 😅
@madeincssr ak by som náhodou spoznala Slováka tu alebo na Slovensku a mal by dobré zázemie, tak by som sa vrátila. Odišla som zo Slovenska, lebo som z malého mesta, kam som sa zo zahraničia vrátila , ale malo som zarábala, tak som znova odišla.Nemala som tam ani s kým ísť na kávu.
@anonym_autor mne sa ako najzdravsie javi budovanie toho zazemia obomi partnermi spolocne, ale to sa vzhladom na neustale vyssi vek vznikania vztahov, prave kvoli individualnemu budovaniu si vzdelania, kariery, hmotneho zazemia (= ziskania byvania) uz dnes prakticky nebude vyskytovat. Aj preto sa vztahom bude darit cim dalej tym menej a spejeme k blahobytnemu individualizmu a problemom s populacnou krivkou, dochodkovym poistenim atd.
@anonym_autor mne sa ako najzdravsie javi budovanie toho zazemia obomi partnermi spolocne, ale to sa vzhladom na neustale vyssi vek vznikania vztahov, prave kvoli individualnemu budovaniu si vzdelania, kariery, hmotneho zazemia (= ziskania byvania) uz dnes prakticky nebude vyskytovat. Aj preto sa vztahom bude darit cim dalej tym menej a spejeme k blahobytnemu individualizmu a problemom s populacnou krivkou, dochodkovym poistenim atd.
@madeincssr ja mám tiež byt na Slovensku, ale inak nič, nepotrebujem sa často stretávať s rodinou…čiže kľudne by som s ním odišla na druhý koniec Slovenska a mohli sme budovať spolu
A mas v profile napisane, ze hladas vaznu znamost?
Alebo skus nejaku fb skupinu slovakov v rakusku/viedni? Aj tam mozes napisat co hladas. Treba ist stastiu naproti 🙂
Aby som ti trochu osvetlil ako drviva vacsina chlapov pouziva Tinder. ;)
1. Nepozera sa na profil/fotky zien ktore swipuje, proste da swipne kazdu doprava.
2. Ak mu pride match tak az potom sa pozrie ako ta zena vlastne vyzera a ake ma fotky.
3. A podla toho ako sa mu pozdava jej napise, alebo si ju necha chvilu v match aby si to rozmyslel, alebo ju unmatchne.
Aby som ti trochu osvetlil ako drviva vacsina chlapov pouziva Tinder. ;)
1. Nepozera sa na profil/fotky zien ktore swipuje, proste da swipne kazdu doprava.
2. Ak mu pride match tak az potom sa pozrie ako ta zena vlastne vyzera a ake ma fotky.
3. A podla toho ako sa mu pozdava jej napise, alebo si ju necha chvilu v match aby si to rozmyslel, alebo ju unmatchne.
@binarypete a teda z tvojho pohľadu napísať či zbytočne?
Napíš. Ja si nepamätám všetky ženy, ktorým som napísal prvý, ale pamätám si všetky, ktoré napísali mne - lebo ich bolo veľmi málo (nemám ale skúsenosti s Badoo, ani Tindrom). Myslím si, že Ti nepíšu hlavne kvôli vzdialenosti, lebo komplikuje spoznávanie a aj prípadnú spoločnú budúcnosť, toto je vek, keď majú ľudia väčšinou niekde zapustené korene a nechcú sa už sťahovať.
@anonym_autor skusit mozes nic za to nedas 🙂
@binarypete a teda z tvojho pohľadu napísať či zbytočne?
@anonym_autor urcite napisat, zvysis svoje sance.
Prečo nie, ak Ti je sympatický. Nič zato nedáš, môžeš len získať 🙂 Ale myslím, že je fér pre oboch, hneď na začiatku si povedať, čo hľadáte. Aby ste nestrácali čas. Z vlastnej skúsenosti viem.. čo som hľadala a že veľa mužov len zábavu, tak je fajn, to hneď na začiatku vyselektovať 🙂
Prečo nie, ak Ti je sympatický. Nič zato nedáš, môžeš len získať 🙂 Ale myslím, že je fér pre oboch, hneď na začiatku si povedať, čo hľadáte. Aby ste nestrácali čas. Z vlastnej skúsenosti viem.. čo som hľadala a že veľa mužov len zábavu, tak je fajn, to hneď na začiatku vyselektovať 🙂
@anonym_autor urcite mozes napisat ako prva, mozno s ľahkosťou zareagovať na profilovú foto. Ked to ma vyjsť, vyjde to. Ked nie, nic ta to nestalo. Ja som oslovila toho mojho. Sme vzati a krásne 3 deti. 😊
Keď máš pocit že sa Ti niekto páči ,napíš ty jemu ,tiež som bol na zoznamkach a lajkoval som ,dal som si pekne foto a užíval si správy ,ale nakoľko je to platené ,tak som nemal na odpisovanie a mrzelo ma to ,lebo ,tie ženy mali ozaj záujem a míňali peniaze zbytočne a na môj vek asi stojím za to ,ale zrušil som to všetko ,videlo ma cele SK hanbil som sa velmi
Nenapíšu preto, lebo pochopili že to nemá zmysel a mať neúspech za neúspechom donekonečna ich skrátka prestalo baviť. Vy ženy to máte jednoduché na zoznamkach, stačí si spraviť profil a máte aspoň 30 záujemcov denne (odhad). A stačí už len selektovať. A teraz zo strany chlapov. Ak tam chce niečo nájsť tak musí písať rad radom všetkému aby mal šancu že mu jedna zo 100 odpíše. A to dokáže ozaj asi iba niekto komu ide čisto o sex. Normálny chlap sa radšej z takéhoto priestoru radšej stiahne. Alebo iba pozrie aha zhoda a tam to skončí..keď napíšeš ty prvá, tam je ďaleko vyššia šanca že z toho niečo bude. Celkovo tie internetové zoznamky sú v neprospech chlapov a navyše robené tak aby z nich iba zmykali peniaze.
Ja som ti3z v zahraničí a ked som mala aktívne okolie tu, tak to bolo podobne ako u teba alebo len sex.
Tak som prepla na Svk...A napísala som aj prvá, si tam anonymne, stratiť nemáš čo.
A chcela som za manžela Slováka, mala som 38 ked sme sa zoznámili.
Teraz uz mame 2 deti.

Mne väčšinou napíšu hneď, keď máme zhodu. Ale ja ich raz - dva ukončím. Z 10 zhôd možno ostane jeden. A nie nepíšem chlapovi prvá. A nikdy nepoviem, že hľadám vzťah.