icon

Mám pocit, že ma môj ex nikdy neľúbil. Som s ním tehotná

micinkacicinka_815
18. nov 2022

Ahojte baby prepáčte za ďalšiu nezmyselnú diskusiu ale potrebujem to zo seba dostať von, lebo ako budúca mamička sa iba trápim, sama bez partnera na rizikovom. :( Boli sme spolu 7 mesiacov, čo je dosť dlhá doba aby sme si premysleli čo ak? Tehotenstvo? Vždy ma utešoval že ak, že si ma zoberie. No nestalo sa tak, ja som síce otehotnela ale jeho rodičia ako sa to dozvedeli z ex priateľových úst ma hneď odsúdili a obvinili z nevery a podvádzania. On je na čas bloknutý na sociálnych sieťach. Číslo som nechala otvorené pre prípad že by dostal rozum ale neverím tomu. Áno mám kde bývať ale jednoducho som v koncoch keď ma napadne myšlienka že budem celé tehotenstvo sama a aj z dieťaťom sama. Keďže expriateľ stále verí rodičom a ani sa po týždni neozval. Jednoducho mám pocit že ma mal len na sex atď.. Baby poradťe mi ako z toho von? Ďakujem a pekný večer!

Strana
z2
micinkacicinka_815
autor
18. nov 2022

@simona20201309 Tak z tehotenstva už asi nie. Len chcem nejakú mužskú oporu ktorá ma pochopí ...

stellarstar
18. nov 2022

@micinkacicinka_815 sak si nájdi chlapa ktorý ťa zoberie ako tehotnú

januska12323
18. nov 2022

Tak sa opýtaj otca čo máš robiť, hneď ti to vysvetlí.

bluemoon24
18. nov 2022

Novy nick coming soon 🍿😅

54tinka54
18. nov 2022

@micinkacicinka_815 a čo chceš počuť? Veď mu povedz že keď ti neverí že dáte spraviť test otcovstva.
Len ja by som skôr povedala že chlapec sa zľakol zodpovednosti a radšej ti akože neverí a je celý rád že mohol zdupkať.

syslik81
18. nov 2022

nemate poriadny vztah a aj tak otehotnies ... jeho rodicia ta neznasaju on ma popri tebe dalsiu plus ex ti stale vypisuje doonca s tebou chce ostat aj napriek tehotenstvu .. nie ex otec dietata ale ten predtym a ty stale to iste dookola .. hold tebe niet rady .. ale super ze si nazad uz tu bila nuda 😀

lady_hurts
18. nov 2022

@micinkacicinka_815 neuveríš, ale zase ti napíšeme presne to isté čo v predošlých diskusiach. Zbytočne základas toľko tém. Testy otcovstva sú pre teba len plus kvôli vyzivnemu, nechápem ešte čo potrebuješ riesit. Mal ťa len na sex, tak sa postav k tomu ako dospelá žena a budúca matka. Budeš to mať veľmi ťažké, takže na sebaľútost nie je priestor ani cas.

gabika0825
19. nov 2022

@micinkacicinka_815 no neber to zle, ale 7 mesiacov je úplne že nič, na to, aby si si bola ista že na dieťa je správny čas. Samozrejme si si dieťa nespravila sama, on snáď vedel čo pri styku robí, ak si nedá pozor ze z toho môže byt tehotenstvo. Ak teda nemáte 10 rokov obaja.. a neviem ale nejak z toho nemám pocit ze jeho rodičia ho ovplyvňujú, to môže byt len pekná výhovorka. Ani by som sa necudovala keby už riešil niečo s inou. 😄 Tak vieš, dieťa už tu bude na cely život, nad týmto si mala rozmýšľať skôr. Inak nechápem toto rozmýšľanie celkovo, som s niekym pól roka a urobim si dieťa alebo svadba alebo neviem čo všetko. Potom v drvivej väčšine take ženy skončia samé s dieťaťom na krku a s problémami. Jasne ze sú aj ženy čo sú v takom vzťahu dlho potom a vydrzi im to ale v dnešnej dobe je to skôr rarita. Ty môžeš byt rada ze máš kde byt, nemusis ho počúvať u neho doma alebo jeho rodičov ak by si zila u nich. A na takého chlapa by som sa dobre vys*ala, to čo od neho teraz čakáš vlastne? Tak on tá označuje za nevernícku, ze si ho podviedla, ktovie čo o tebe rozprava a teraz čakáš ze on príde a všetko bude zrazu Ok? Však mne keby toto spravil nejaký chlap, aj keby cakam 4 deti tak dovi dopo… naco ho potrebuješ?? Skôr by som sa sústredila na to dieťa a dala energiu do neho, aby bolo v poriadku. A hlavne ak by sa aj tvoj “ex” vrátil a dal sa do normálu, príde nejaká ďalšia vec vo vašom vzťahu a čo nastane? Zas ti bude nadávať spolu s rodičmi? Však to je otras. Veľa šťastia

miriam11
19. nov 2022

@micinkacicinka_815 chod na interupciu a začni nový život. Dieťa by sa nemalo narodiť psychicky chorej matke, prepáč,ale potrebuješ odbornú pomoc. Určite si nájdeš partnera, ktorý nebude visieť na rodičoch, ale postaví sa k životu ako chlap a urobí všetko pre to,aby si bola šťastná a bolí ste rodina. A bude to chcieť skutočne aj on sám. To čudo,co bolo v tvojej blízkosti má ďaleko od normálneho muža.

elis248
19. nov 2022

Ach dievča, ty tu stále píšeš to isté. Tak otehotnela si, to sa už neodstane. Keď ti neveria, tak si daj urobiť tie testy DNA a možno potom nádejného otca jeho rodičia dotiahnu pred tvoje dvere a sami mu povedia že staraj sa veď si otec. Lebo ja už fakt neviem, dievčatá ti toho už veľa a dobre poradili. Nečakaj od nás zázraky, že to vyriešime.

san_dra11
19. nov 2022

Myslim, ze v tomto sa nejako pomoct neda, to je divne cele, ja by som asi sa vykaslala nato a zila si svoj zivot bez neho.

micinkacicinka_815
autor
19. nov 2022

@san_dra11 Rozmýšľam či mu len predsa nepošlem foto zo sona alebo mu niečo nenapíšem. No ale bojím sa či to nebudú čitať aj jeho rodíčia. Asi kašlem na to.

januska12323
19. nov 2022

Preber sa konečne.

janka_23
19. nov 2022

@micinkacicinka_815 ty premýšľas a žiješ aj niečím iným ako je tvoj ex? 🤦🏼‍♀️ takých chrunov ešte za život stretneš takže sa z toho pouč, rieš seba, svoje nenarodené dieta a premyslaj nad tým ako ho budeš vychovávať.

lucky_k
20. nov 2022

@qetka odborná pomoc jej nepomôže, ona nemá diagnózu je len jednoduchá a naivná, témy bude zakladať pokým jej nebudeme pritakávať a radiť iba čo ona chce počuť.... čiže žiaden odborník nepomôže, stačí ju ignorovať a ju to prejde...

Strana
z2