icon

Mám počúvať svoje city alebo rady mamy?

vanesagallova98
Dnes o 07:55

Ahojte, chcela by som počuť vás názor a radu. Som mladá 18 ročná baba a bavím sa s jedným 32 ročník chlapom no čisto iba kamarátky ale je veľmi mily úžasný proste len nič k nemu vôbec necítim ale viem že on niečo áno. Mama mi furt vraví ze je to chlap pre mňa a keď poviem že ma ani nepriťahuje povie že to časom príde . Pred pár dňami som v robote ako čašníčka spoznala jedného 26 ročného chlapa proste hneď sme si jeden druhému padli do a na druhý deň sa aspoň na chvíľku večer stretli . Všetko bolo super na ďalší deň sme opäť išli von a všetko to bolo prirodzene a dokonca keď sme sa prechádzali sme si dali aj ruku. A trz absolútne neviem čo mám robiť lebo mám výčitky voči tomu 32 ročnému aj keď furt som mu vravela že je pre mňa starý a že budeme len kamarati .

anonym_423dc1
Dnes o 08:00

je pre teba starý. Mamu mozno pritahuje to, ze je uz zabezpecený. A chémia musí prísť hneď, časom nepríde. Takže, buď férova voči nemu a ukonči to s ním. Nemožes byt s nim kamaratka, ked on k tebe nieco citi. Nech si ide svojou cestou

huxy

Ano, je pre teba starý a čudujem sa tvojej mame, jej názoru.

anonym_22603a

18r - to ešte si na strednej škole. Sú to pre teba starčekovia. Oni nehľadajú kamarátku 🙄 nebuď hlúpa 🙏

domkakvet
Dnes o 08:01

@vanesagallova98 ked ho nechces, tak mu to povec a ak tomu nerozumie, tak ho zablokuj. Tento novy sa mozno bude viac pacit aj tvojej mame a ak nie, aj tak nic neurobis, ked tam nie su ziadne city. S tym starym to ukonci, si mlada mozes si vyberat, ked sa ti nepaci, zbytocne to budes natahovat.

d_ivana
Dnes o 08:03

Vaneska, máš 18, nie 38 rokov. Nemusíš sa uspokojiť s prvým (ani druhým), ktorého stretneš. Vyčkaj na niekoho, o kom si budeš sama istá, že je to ten pravý. Čo sa tvojich výčitiek týka - nemusíš si nič vyčítať, on je ten, ktorý chce zneužiť, že si mladá a neskúsená.

anonym_22603a
@huxy

@huxy no matka to podporuje, nech už jej dcéru financuje niekto iný. Potrebuje sa jej zbaviť, tak to v určitých sociálnych vrstvách chodí.😔

anonym_83bb31

ten 32 rocny je bohaty, ked ti ho mama tak nanucuje?

anonym_e01e47
Dnes o 08:04

@vanesagallova98 Ak je chlap ročník 32, tak to má 94 rokov. To je trošku veľa, nemyslíš?

anonym_22603a
Dnes o 08:13
@anonym_e01e47

@vanesagallova98 Ak je chlap ročník 32, tak to má 94 rokov. To je trošku veľa, nemyslíš?

@anonym_e01e47 potom to má inú logiku, že jej ho mama nanucuje🫣

anonym_97d40f
Dnes o 08:39
@huxy

@huxy stačí, že je bohatý a mama je typu Belohorcova

anonym_01af52
Dnes o 08:40

Ked sa skôr páči tvojej mame ako tebe,tak ona nech sa s nim da dokopy

anonym_8f5fd2
Dnes o 08:46
@anonym_01af52

Ked sa skôr páči tvojej mame ako tebe,tak ona nech sa s nim da dokopy

@anonym_01af52 je dost mozne ze k mame je vekovo blizsie

jblheart
Dnes o 08:50

Si už dospelá tak by si si najprv mala určiť priority do života a čo chceš. Chceš zakladať rodinu a usadiť sa ? Chceš ísť ďalej najprv študovať ? Chceš niečo seriózne alebo si len užívať kým si mladá ? Keď budeš vedieť čo chceš tak potom sa môžeš posunúť k tomu akého partnera chceš aby ťa v tom podporoval a dopĺňal. Hlavné je čo chceš ty a nie mama, otec, babka, či niekto iný ... oni majú svoje životy a ak niečo chcú mohli či môžu si za tým ísť.

anonym_d3860e
Dnes o 08:51

je pre teba starý, ak neprebehla iskra tak na to ani nepomysli. 14 ročný rozdiel je veľa a len málo párov takýto rozdiel zvládne. Predstav si že máš 35 a on už sa chystá na 50tku. Alebo 60 rokov a on už 74.

anonym_fcea73
Dnes o 08:57

A hlavne, az na mizive percento vynimiek - 18 rocna baba "nema co ponuknut" 30+ chlapovi (okrem jedneho) a to je dost malo na stavanie vztahu.
Na zabavku ok (ak su s tym obaja ok), ale hlavne neotehotniet...

anonym_f77414
Dnes o 09:00

@vanesagallova98 Máš v pláne v dohľadnej dobe sa usadiť?Si ešte veľmi mladá, predpokladám, že výdaj a deti neplánujes ešte.Mama to síce asi vníma inak, ale ty buď s človekom,s ktorým ti je dobre...

leidin
Dnes o 09:04

No pre mamu je to ulava :D ten ju zabezpeci. A mozno aj nie. Trosku blbe, ja by som sa ani nepriznala, ze takto kalkulujem, ak by mi to vobec napadlo na jej mieste. Nechcem to ani nazvat, jak to vnimam taku vlastnost u rodicov…
Predovsetkym ti chlapi to nevnimaju z pozicie rodica, pre nich je to trofej. Mlada a tym viac ju objektivizuju a tym menej zodpovednosti tam pre nich je treba.

anonym_6787a7
Dnes o 09:11

Si uz dospela mala by si si zariadit zivot podla seba. A aby 32 rocny sa lepil na cerstvu 18tku mi pride nechutne.

anonym_025921
Dnes o 09:15

Fuj, bože.... ja mám tiež 32 a neviem si predstaviť že by som sa kamarátila s niekým 18 ročným. A už vôbec nie ako romantický partner.
Žiadny normálny, zdravý 30 ročný muž nemôže vidieť školáčku ako seberovnú. Možno ak je zaseknutý na takej istej úrovni. A hlavne keď sa ti ani nepáči, tak nie je o čom.
Divná matka že ťa ženie do náruče hentakého starého capa.
A hentaký starý úchyl, čo loví v okolí školy určite nehľadá len kamarátku.

jeennyv
Dnes o 09:17

Takto 32r nie je stary chlap a clovek, ale v kontexte k 18tke ano…32r…on bude chciet trtosit atd. Ke je este zabezpeceny, bude to nieco za nieco akoze chciet…myslim na toto si mlada, aby si si tak nicila zivot, niektora, ktora mysli len ekonomicky by to prijala, ked mas moralku a dusu chod si po svojom

anonym_90801d
Dnes o 10:13

Skoncit to so starym.14 rokov je veľa aj v neskoršom strednom veku.Ten rozdiel bude coraz viac citeľnejší .Si mlada môžeš vyberať, neber prveho, druheho

anonym_133ca7
Dnes o 10:17

No, moj bratranec si nasiel 17 rocnu, ked mal 34. Mama mu povedala, ze ona desiatu mladej robit nebude, ze taketo ona v dome nestrpi. Je to u Vas skoro rovnake. Navyse, ziadna chemia, ziadna pritazlivoat, len kalkul? Tak to neskonci dobre.
Bratranec ma 41, stale su spolu, ona studuje na VS, on zaraba a ju zivi, tak ma ona nejake brigady a stara sa vraj o choru mamu,... Ja si osobne myslim, ze budu spolu dovtedy, kym ona nebude chciet mat deti. On sa dlhodobo vyjadruje, ze deti nechce. Tak ktovie. Za mna ten rozdiel je obrovsky. Ked sa ona narodila, tak on ako 17 rocny uz behal po festivaloch, pomaly koncil strednu...podla mna to nerobi dobrotu.

lindusss2016
Dnes o 10:25

@vanesagallova98 je pre teba stary a uz aj ten 26 rocny je na hrane. Nepocuvaj mamu, ako sa chces zalubit do niekoho, kto ta ani nepritahuje?

anonym_f627ba
Dnes o 10:52

Nie nic nepride. Ono to tam bud je alebo nie je.