icon

Mám podozrenie, že manžel niekoho má

19. apr 2023

Mam podozrenie že ma niekoho ale nemám dôkaz. Ako ste to riešili?Tie co sa vám to stalo. Keď sa spýtam určite sa neprizná. Fakt neviem ako to riešiť. Prosím vás skúsenosti pripadne radu. Ď

panelacikova
19. apr 2023

ja celkovo nerozumiem týmto zvláštnym neúprimným vzťahom.

dzulli1980
19. apr 2023

A čo mu potrebuješ dokazovať? ... pokiaľ Ťa podvádza, raz to vyjde najavo, vôbec nič pre to nemusíš urobiť ... nerozumiem takýmto "stíhačkám", to aký ma zmysel?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
19. apr 2023

co tvoj pocit / instinkt sposobuje? co je inak?

guliver19
19. apr 2023

@dzulli1980 to je co za prispevok? Nikomu nie je jedno ci ho podvadzaju rok, tyzden,mesiac. Clovek to chce vediet hned a nie tapat sa v tom celu vecnost a cakat kedy to teda vyjde najavo😃

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nikpa
20. apr 2023

Oči, uši otvorené, raz urobí chybu a pravda vyjde najavo.

tinqua
20. apr 2023

Overovať sem tam...poznam cloveka co mal tiez podozrenie a netazilo sa mu ist 120km overiť ci dotycna je tam kde povedala ze je...bola, len vedla jej auta bolo zaparkovane aj druhe auto ...co poznal ...a bolo...tiez by zatlkala do zblbnutia a robila chuja z človeka...je to tazko ked nechces o cloveka prist, su tam tie city a driha strana sa skratka rozhodne ist krivou cestou

lopuch22
20. apr 2023

Musíš nájsť ten dôkaz.A nie je to ponizujuce,nie si stíhačka.Niektore by tu nechali zo seba robiť blbku a handru aj rok,že lebo preto.Mne bývalí zatĺkal komunikáciu čo omylom nechal otvorenú na skype v Pc.Prisiel domov,ukázala som a on,že zle.vidis,to nie je jeho,my nemáme dokonca skype a nakoniec ani Pc čo sme kupovali spolu nie je náš 😁 trvalo mi to celkom dosť kým som mala dôkaz ako ty hovoríš,ale vedela som to dlho.Potrebovala som to ako poslednú kvapku k rozchodu.A tiež som nemala nič hmatateľné,iba pocit,občas sa niekde zabudol,telefón nejak neskrýval,bolo ťažké pre mňa či áno či nie.Proste nedalo sa to nijakovsky zistiť a zas špehovať ho z práce atď to bolo pod moju úroveň a zabijak času.Musis byť odolná a čakať na chybu

xsandrax
20. apr 2023

Podľa čoho usudzuješ, že niekoho ma?

lanka999
20. apr 2023

@panelacikova presne ja mam pocit ze to si vacsina chlapov narazi zeny len preto aby niekoho mali a ked sa zunuje vymeni ju...

alenkabaj
21. apr 2023

Ak máš pocit, tak určite ma. Keď si to vezmem spätne, tak ja som hneď od začiatku vedela, že ma. Najprv to popieral, potom sa veľmi opil a priznal sa

alenkabaj
21. apr 2023

A rada? Jedine počkať.

ankare
21. apr 2023

Nápis nám o Tom viac. Aké máš dôvody?

autor
22. apr 2023

@ankare je neustále na mobile. Deťom sa nevenuje ani mne. Nechce mi ukázať účet v jeho banke že načo. Je kľudnejší .Nedodrží co sľúbi. Kedysi si na tom zakladal.sex cítim chlad.

pralinka25
22. apr 2023

no tak to mas asi ze celkom dovodne podozrenie. posadit povedat na rovinu ze o tom vies (nie ze tusis) a nech vylozi karty na stol nech sa mozete posunut pretoze ty mu idiota robit nemienis.

beata_k
22. apr 2023

Tak to mas veeelmi chabe dovody na podozrenie, ze niekoho ma.

maminkadeticiek
22. apr 2023

A aknzistis,ze ti je neverny co spravis?

kvietocek23
22. apr 2023

Pises, ze sa ti nevenuje a ani detom a stale je na mobile...Predtym sa ti venoval ?
Ja si tiez myslim, ze zenska intuicia je silna. Ja som tiez takto nieco raz davno odhalila. Nie som stihacka, ale niekedy sa ti jednoducho nieco nezda. Ale tiez si myslim, ze chlap vzdy spravi nejaku chybu ak takto klame...otazka je kedy, castokrat to moze trvat aj roky

katkati
22. apr 2023

Bez dôkazov sa určite neprizná.

elenita
22. apr 2023

@katkati a mozno ani s dokazmi 🤷‍♀️ Bohuzial vlastna (nastastie davna) skusenost..

ankare
22. apr 2023

Máš to ťažké veru.

karolinakr
22. apr 2023

@alenkabaj jaj, čiže treba ho opiť

karolinakr
22. apr 2023

Tak to su dost padne dôvody, čo máš

katkazocele
22. apr 2023

@dzulli1980 to je mi útecha takáto rada, veď raz možno po 10-15 rokoch sa o tom dozvie , ak vôbec waw tlieskam👏 takže tie roky má premárniť pre nič za nič🙄

alenkabaj
22. apr 2023

@karolinakr netreba, ja som vedela od prvého dňa, že ma podvádza, klasicky scenár, schovával si telefón, nejak sa o seba začal viac starať, sex už nebol každý den. Ale keď sa raz veľmi opil, keď ta baba si priviedla nejakého Nemca k sebe, jemu preplo, a keď mi začal plakať, že ju ma rad tak som sa zbalila,

lienka.7
22. apr 2023

Ked nemas dôkaz, tak co chceš robiť? Trosku nechapem ten ucet... ty mu chceš kontrolovať akoze jeho účet? Ci náhodou kartou neplatil izbu v hoteli??? Alebo na co??? Akože sorry.
Milenca teda nemám, ale mužovi tiež neukazujem svoj výpis, a ani on ten jeho mne.