icon

Mám podporiť kamarátku po rozchode?

3. sep 2024

Mám kamošku s ktorou máme rovnako staré deti (ona rodila v pondelok ja v štvrtok). Roky sme spolu kočíkovali, vodili deti do mš,zš. Oni sa po čase odsťahovali do zdedeného domu ale zostali sme v kontakte, lebo deti chodili do jednej triedy.(Už sú sš). Včera som sa dozvedela že sa odsťahovala aj s dieťaťom lebo prišla na to že ju muž podvádza. Chcem jej napísať, povzbudiť len som ešte nenašla vhodné slová. Jej muža som stretla pred pár dňami a povedala som mu že ju pozdravujem, on prikývol že ok ale vtedy už neboli spolu. Toto po 18r manželstva, nenachádzam slová

h2
3. sep 2024

Pokiaľ tú informáciu nemáš od nej, tak o tom nezačínaj. Ak ste dobré kamošky, tak ti o tom povie sama.

solange7
3. sep 2024

Mne by to nebolo prijemne. Ludia sa casto ozyvaju az ked sa dozvedia nejake pikosky, ktore chcu rozpytvavat priamo zo zdroja pod zamienkou podpory.
Mozno to myslis dobre ale nieje to vhodne.

tykat
3. sep 2024

Kedy ste sa videli/kontaktovali naposledy? Aby to nevyzeralo, ze len ideš od nej vykusovať citlive info.

buba183
3. sep 2024

Stačí zavolať napísať len tak ako sa ma. Netreba to hned riešiť. A ak sa ti otvorí potom.Ak tak môžeš jej povedať že si tu pre ňu hocikedy nech sa ozve.

tanyan
3. sep 2024

Môžeš sa jej ozvať s tým, že si stretla pána xy (jej manžela) a spomenula si si na ňu a rada by si si pripomenula časy, keď ste si boli blízke. Uvidíš ako zareaguje...

autor
3. sep 2024

@h2 spoločná známa povedala že teraz býva u rodičov asi sto km od nás možno ju nikdy nestretnem,
@tykat 28.6ked deti prebrali vysvedčenie

h2
3. sep 2024

@tanyan Ale oni sú v kontakte, nebude to, že sa jej teraz ide ozvať po rokoch.

autor
3. sep 2024

Potom som je písala pred mesiacom keď mala narodeniny.

zelenina1
3. sep 2024

Jasne, ozvi sa jej. Keby som sa dopocul o rozchode mojho dobreho kamosa ktoreho som uz roky nevidel - obratom by som mu volal v style "no co, uz konecne zistila aky si ****t?" :D Vy zeny to ale mate narocnejsie, neviem ci dokazete mat tento typ vztahu.

h2
3. sep 2024

@zelenina1 Tak toto si v ženskej verzii naozaj neviem predstaviť. 🙈😂

tykat
3. sep 2024

A toho 28.6. ste aj pokecali? A odpísala ti na blahoželanie?

autor
3. sep 2024

@tykat pokecali áno a odísala poďakovala

lenicka298
3. sep 2024

Ja by som jej napísala v štýle, že aký majú začiatok školy, či si užili prázdniny, či boli na dovolenke a podobne... a uvidíš, či sa rozpíše.

tykat
3. sep 2024

Tak potom s ozvi neutrálne, uvidíš či bude chcieť prebrať aj toto