Mám pokračovať v snahe o priateľstvo s kamarátkou?
Ahojte,
Trápi ma jedna vec. A to je tá, že mam jedinú kamarátku, takú s ktorou som v kontakte. Keď bola tehotná, venovala som sa jej čo najviac, no dlho sme sa nevideli ale potom sme sa zas začali stretávať a brala som ju všade, najesť sa atď. Už sa jej narodilo bábätko už ma aj sedem mesiacov, no dokopy co sme sa odvtedy videli , viem spočítať aj na jednej ruke. Býva dosť ďaleko odomna a ja sa nemam ako tam dostať, keď môj muž je v práci. No ide o to, že som otehotnela, a ona sa mi vôbec nevenuje , tak ako ja jej. Už som jej to aj povedala, ale že ma toho vela . Ale chodí s druhými kade tade. Mám sa podľa vás vnucovať ?
A to nemôžeš ísť autobusom alebo vlakom za ňou? To som nejak nepochopila. Veď dostať sa dá všade.
@janickacrazy ako určite nebudem cestovať s bruchom s autobusmi. Keď ona ma auto a všade sa vie dostať.
@denkabemommy nejde o to, takáto bola aj predtým
Nie, skús si nájsť iné kamarátky.
Neviem naco je dobre sa hocikomu vtierat. Uvidis pri 7 mesacnom, kolko budes mat casu. Ono to vela ludi "pred detmi" 😁 nechape.
Alebo naopak ked porodis aj Ty, mozno vas postupne spolocne temy opat daju dokopy. 🙃
No neviem teda, ale pokiaľ nie si v 8. mesiaci, tak úplne kľudne môžeš cestovať autobusom. Ona síce má auto, ale aj malé bábo. Musí zobrať kočík a milión iných vecí pre dieťa. Pre teba je jednoduchšie ísť za ňou. Uvidíš, keď budeš mať dieťa ty.
@janickacrazy Ja už som v 8 mesiaci
Najdi si kamaratky co su blizsie na dosah peso … ked sa ma jednostranne niekto presuvat tak si najde niekoho v okoli a s nimi nieco podnikat ako s niekym kto je viazany na bus alebo na odvoz. je jednoduchsie pre niekoho bez brucha a dietata sa presuvat ako s … verim, ze ma so 7 m toho vela… aj ty budes mat a pochopis. Nevnucuj sa a hlavne ak byva daleko sustred sa skor na tych, co mas v okoli … dieta, kocik MHD to by nebola moja kava a nie ani vacsiny ludi… Kup si nejaky maly srot a bude Ti lahsie aj sa stretavat aj vybavovat veci
Tak keď bola takáto stále , tak prečo čakáš, že teraz bude iná, keď ma ešte k tomu aj záväzok
Tak naco sa s nou kamaratis ked taka bola stale? Len lebo nemas s kym inym? Pritom hore v prispevku pises ze je to tak odkedy ma dieta. Tak ako to je? Kazdopadne aj par stretnuti pri takom malom dietati je uspech.pochopis ked budes mat dieta aj ty
A čo máme chápať pod tým výrazom ,že vôbec sa mi nevenuje ? Ako sa ti má venovať ? Čo si pod tým vlastne predstavuješ ? 🤔
Nemá čas sa ti venovať - to je snáď logické a pochopiteľné
Na čo ti je taka kamarátka? Ked nema čas a vieš že chodi kade tade tak ťa neberie za takú kamarátku ako ty ju. Ani jej nepíš počkaj kedy sa ozve ona ale to môže byť kľudne za mesiac. Vlastná skúsenosť poznala ma len keď potrebovala , bola som butlava vŕba, vozidla som ju ako taxík, venovala kopec času aj napriek tomu že som už mala dve deti malé aj v čase kedy som sa psychicky dávala dokopy po potrate stále som bola pre ňu v každom čase. A napíšem len toľko už ju mám prečítanu, pravú tvár ukázala a už to není kamarátka
Buď ju vidíš ako kamarátku len ty alebo si príliš vtieravá. Venuj sa mužovi a ju nechaj tak.
Kamarátka sa mi nevenuje to čo je zákon že sa TI musi venovať.Ona sa ma komu venovať ma dieťa 7 mesiacov.
No v skratke toto cele a tvoj postoj ktorý je len o tebe, aj vysvetľuje prečo máš len ju. Nikto nechce byť v spoločnosti niekoho kto vidí len seba a svoje problémy. Ona s malým dieťaťom je "určite" lepšie na tom cestovať.. Naivka si a sebastredná. Ona má právo venovať čas komu len chce a nie je viazaná ti venovať čas prídelom.
Neverím🥴 že sa ti "nevenuje" popri 7.mesačnom dieťati? Pôsobíš ako nezrelá osoba a trošku pijavica...len raz by moja kamoška povedala, že sa jej nevenujem😳 už by bola bývalá kamoška. Dobrý diskusný príspevok na rozpútanie debaty.

Neboj, narodí sa ti dieťa a tiež sa prestaneš nudiť 🤷🏼♀️