Mám poslať muža zo zoznamky do čerta?
Ahojte, pisem s jednym muzom, zoznamili sme sa na tindri. Vyzeral ako doveryhodny muz, hovoril, ze si hlasa zenu na dlhodoby vztah. Pisali sme kazdy den, vedela som, ze ma vela toho vpraci, ale posledne dni napise len vecer, uz spolu pomaly nepiseme, vlastne ani neviem, ci sa s nim stretnut, nasla som ho aj na inej zoznamke kde bol aktivny. Ten mi povedal, ze to isto nie su jeho profily, k stretnutiu sa nevyjadril, ze da vediet, pritom ho sam navrhol. Mne uz pretieka pohar trpezlivosti, ze si s nim len kazim den, nic z toho. Ze preco mu neverim, ze on nemota nikoho, ze chce dlhodoby vztah, ze je dlho sam. Mam ho poslat do certa uplne, ci este vyckat na nic
Podľa toho, ako dlho si píšete. Keď si ho našla na inej zoznamke, znamená, že aj ty si na tej inej zoznamke bola. Kľud, ešte nie je tvoj. Ešte si môže robiť čo chce, ako aj ty 😀
To vážne ti nejaký cudzí muž dokáže pokaziť deň? Veď ho ignoruj....je to jediný muž na zoznamke?
Aj ty si na tých zoznnsmkách. Ale k veci, aký je dôvod, že ste sa ešte nestretli?Čo Ti povedal?
@enmery povedal, ze ma vela prace a nevie ako bude stihat. Ved ked muz chce vidiet zenu, tak by si na nu nasiel cas a nieze nevie
Kašli naňho. Ja že nejaký vážny dôvod. Častá výhovorka. Nemá skutočný záujem.
tomu by som už neverila... ani stretnúť by som ho nechcela, načo.
klame a zavádza.
To je tzv. vecny hladac na zoznamkach, je tam roky a dalsie roky tam este bude svietit. Raz za cas sa ti ozve aby si dvihol ego, ma to rozrobene s viacerymi babami ale o realny vztah nema zaujem. Ja som takto podobne zabila 2 mesiace zivota.. ignoruj ho
Nie si jeho typ. Ak by ta chcel, sprava sa inak. Nechce ta poslat uplne do riti, lebo sa mu este mozes hodit, ked nebude mat do coho pichnut.
Prosim ta, maj hrdost.
Predpokladám ze nebývate od seba 300km, že je taký veľmi zaneprázdnený....aj prezident by si našiel čas vo svojom nabitom programe. Ak by chcel🙂. Prestala si ho baviť, možno je ženatý a naťahuje čas atď atď. Chlap, ktorý má záujem a nechce si ťa nechať vyfúknuť iným, si čas nájde....aj keby v nedeľu na hodinku🙂
@earlgrey veru tak pravdu mas zlatko, skoro ako my🙂
Zenati chlapi si popri praci, kamaratoch, konickoch a rodine vedia najst cas na milenky, takze ak ti slobodny bezdetny chlap povie, ze nevie kedy bude mat cas, tak ho proste nechce mat. Take jednoduche to je 🤷♀️
Ma rozrobenu inu. Ty ineho nie? Tak mas poucenie do buducna, ze treba viacerych naraz nech mas z coho vyberat TY a nie sa upnut na jedneho, ktory "nema cas". Cas ma, tomu ver, ale mina ho inde....
Toto sú ojeby a nehladaj muža na zoznamke vôbec. Pretože to isté robia aj ženy ma jeden profil na tinderi a druhý na Badoo. A povie že tam nechodí ale popritom si vypisuje s ďalšími 10tymi a povie ti však nie sme vo vzťahu môžem si robiť čo chcem 😂nemáš mi čo zakazovať.
Ja keď som bola na zoznamke a písala si s niekým, kto má po čase prestal zaujímať, písala som mu presne to isté, čo on napísal tebe autorka 🙂
Vymaž ho a kašli na neho
Mozete si podat ruky, ved ty si v tych zoznamkach tiez. Chlap ked chce, tak si cas najde aj o polnoci, aby sa zoznamil. Take vyhovorky, ze ma vela prace neobstoja, jedine v pripade, ze ma doma zenu alebo stratil zaujem a este ako tak si ta nechava v zalohe, keby nemal pichacku.
taketo blaboly sa hovoria zene o ktorú nema dotyčný zaujem. Kolko mas rokov? nechce ta kasli na nho
tak zas mozno az tak z teba nie je hotovy.. u mna bolo uplne typicke, ze ked bol napriklad vikend alebo som niekde cakala/nudila sa, som pisala aktivne.. len tak z nudy.. a ked prisla praca, syn, zaujmy.. tak som uplne prestala komunikovat.. a uz som sa k tomu ani nevratila.. lebo az tak ma ten chlap nezaujal, to ale nic nemenilo na fakte, ze som hladala dlhodoby vztah.
keby mi na stretko povedal, že mi dá vedieť, tak už to stretko nechcem. lebo nie je zamilovaný a nemá vážny záujem
@princkrason My? 🤣 veď my sa neignorujeme srdiečko moje 😘
Mate pravdu, nuz dalsi namotavac po kadejakych zoznamkach
Ty tiež budeš nejaká vadna ,keď si na každej zoznamka,nachádzaš si len takého aká si sama.
@david1202 preco by som mala byt vadna, ze tam som? Ja nikoho nenamotavam a potom neghostujem tak cl je na tom akoze vadne?
Kto má toľko roboty a nestíha, že si nedokáže nájsť čas ani na jedno stretnutie, by si mal vymyslieť menej otrepanú výhovorku.
Ouuu,nemá čas? Tak nechápem, že na vypisovanie čakáš má. Zrejme pán len potrebuje krátiť si čas doma vypisovanim. Posun sa ďalej, zrejme to tak malo byt. Urcite nájdeš spriaznenú dušu na ☕ 🍰 a časom možno aj viac.
nema zaujem.
Toto som napísala k inému príspevku o zoznamke skopírujem
...
Poviem ti môj osobný názor, nech sa nikto neurazí, mne to príde podradné a vysvetlím prečo.
To čo písala, že tam chodia ľudia ktorí si nevedia nikoho v reálnom živote nájsť je pravda. Prevažná väčšina ľudí tam je kvôli tomu že kompletne zlyhala v reálnom živote nájsť si niekoho, a teda sú tam prevažne úchyli, čudáci, asociálny introverti, zakomplexovaní a všelijako inak psychicky narušení ľudia a hľadať normálneho je hľadať ihlu v kope sena. Stojí to veľa času a nestojí to za to.
Prv zoznamky neboli a ľudia sa nemali problém zoznámiť v reálnom živote, ísť von socializovať sa a skúšať tak. A každý si našiel a žiadne zoznamky na to nepotreboval. Zoznamky sú o povrchných atribútoch, súdiš podľa fotky, krásy, v reálnom živote ľudia vyberajú prostredníctvom srdca nie očí.
Poviem ti pravdu, 99,9% normálnych ľudí zoznamky odmieta a nikdy by tam nešiel hľadať ani len kamaráta. Normálny zdravý ľudia sa pohybujú v rôznych sociálnych kruhoch ako priatelia, práca, atď..kde si hľadajú svojich partnerov podľa sympatií a vnútorného pocitu že je to ten pravý. Normálny zdravý ľudia na zoznamky teda v 99% nechodia.
Ak si normálny zdravý človek, pochopíš že hľadať tam to jedno percento je úplne zbytočné a premárnený čas, a poznám veľa ľudí, ktorí tam roky hľadali niekoho normálneho, chodili na veľa stretnutí, skúšali a výsledky množstvo škaredých skúseností, krátkodobých vzťahov s nepekným koncom, alebo sexuálne úlety po ktorých sa to hneď skončilo..mala som sesternicu ktorá takto zoznamkovala roky za cieľom si nájsť skutočný vzťah a lásku ale aj po rokoch bola stále sama len zbierala sklamania a traumy a nakoniec to zrušila a našla si niekoho v reálnom živote. Na zoznamky by už nešla.
Zoznamka je roj pre osoby s poruchami a osobnými problémami kvoli ktorým sú sociálne nejak vylúčení alebo izolovaný a preto sú na zoznamke, nikto ich v reálnom živote nechce tak skúšajú oblbovať na zoznamke. Väčšinou také typy sa tam objavujú ktoré stále prechádzajú z jedného vzťahu do druhého a kedže sú narušení nedokážu vytvoriť nejaký reálny vzťah s nikým, čiže majú dlhú históriu krátkodobých vzťahov, niekedy plus s rozvodmi, alimentami, súdnymi spormi.
Nespočetne veľa zlých skúseností z prvej a druhej ruky ma presvedčilo že akákoľvek zoznamka nie je miesto pre normálnych ľudí a je to prirodzené, ľudí nehľadáme očami a cez písmenká, výšku, šírku, farbu očí, koníčky ani cez podobné koniny ale cez srdce a pocity.
...
K tvojmu príspevku len to že takýchto typov ako si spoznala je na zoznamke najviac, podvodník, určite s pochybnou históriou vzťahov že? Skúša takto každú, naťahuje, klame, krúti sa, neúprimný, možno má rozhorané aj niečo iné a ťahá niekoľko nitiek naraz. Porucha osobnosti. Preč od neho a zváž sj svoju účasť na zoznamke.
@bebba32 jemin, tolko blabolov v jednom prispevku som uz dlho necitala. Ze sa to to vobec chcelo davat na papier....ja poznam x ludi, ktori maju so zoznamkou(aj)dobre skusenosti, nasli manzelov, manzelky, staci vediet selektovat a mat trochu stastia. Henten vyplod co si napisala je uplne odveci....

To koľko sa už naťahujete cez správy?