Mám povedať pravdu jeho priateľke?
Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.
nepovedala, naco ved same vedia aky je pripadne casom zistia, raz ho to mozno dobehne alebo aj ked nie je to jeho sposob zivota
Nie, nie si z toho von.. ty by si si čo pomyslela, kebyže ti začne vypisovať bývalá tvojho frajera a začala by kydať na neho?
Nie je o tom aj film? Nepamätám meno ale pán má manželku, dlhodobú priateľku aj novú milenku a tieto tri sa proti nemu spolčili a ostali kamošky 😆
Nie je o tom aj film? Nepamätám meno ale pán má manželku, dlhodobú priateľku aj novú milenku a tieto tri sa proti nemu spolčili a ostali kamošky 😆
@anonym_07fda2 ceska komedia tusim to bola ale neviem nazov
Našla som to, bolo to celkom príjemné na večer
https://www.csfd.sk/film/341009-jedna-za-vsetky...
@klementinka58 haha super, no tak autorka si môže pozrieť a načerpať inšpiráciu alebo zabudnúť
on povie ze je to blbost, bude zatlkat, ona mu uveri a hotovo koniec tvojej slavy...
nic tym neporiesis
on povie ze je to blbost, bude zatlkat, ona mu uveri a hotovo koniec tvojej slavy...
nic tym neporiesis
@klementinka58 mám plno dôkazov nemá sa voči tomu ako ohradiť. Tohto sa neobávam
@klementinka58 mám plno dôkazov nemá sa voči tomu ako ohradiť. Tohto sa neobávam
@anonym_autor spochybni aj dokazy....ona sama musi prist na to aky je...co tym chces docielit? aby vedela aky je?
Niektore zeny toleruju ticho neveru, staci ze povie dotycny ze lubi ju a uz su ticho a su radi...
nepovedala, naco ved same vedia aky je pripadne casom zistia, raz ho to mozno dobehne alebo aj ked nie je to jeho sposob zivota
@klementinka58 myslím že nezistia. Aj mne to trvalo celé roky a to som ho videla inak ako jeho priateľka, pred ktorou hra rolu super partnera čiže ona nemá dôvod na pochybnosti
Nie, nie si z toho von.. ty by si si čo pomyslela, kebyže ti začne vypisovať bývalá tvojho frajera a začala by kydať na neho?
@13uzivatelka11 samozrejme že nie som z toho von v zmysle úplný pokoj v sebe. Lebo ma hnevá to čo som napísala. Ale som von z toho, že nemám záujem o neho už absolútne
@anonym_autor a na čo sa ideš prosím ťa do dačoho montovať ?
Si ideš dvihnúť ego, či " morálny kredit " ?
Kristepane.
Staraj sa o seba, rieš svoj život.
tak napis ak teda si myslis ze je to ok, ja by som toto uz neriesila...
@anonym_autor spochybni aj dokazy....ona sama musi prist na to aky je...co tym chces docielit? aby vedela aky je?
Niektore zeny toleruju ticho neveru, staci ze povie dotycny ze lubi ju a uz su ticho a su radi...
@klementinka58 stačí jeden screen na upútanie s jeho cislom a sama sa môže rozhodnut, či chce vedieť viac. Nerobila by som nič nasilu, iba by som jej ukázala, že môže vedieť pravdu
@klementinka58 stačí jeden screen na upútanie s jeho cislom a sama sa môže rozhodnut, či chce vedieť viac. Nerobila by som nič nasilu, iba by som jej ukázala, že môže vedieť pravdu
@anonym_autor a ked povie ze niekto to upravil cez pc a chce mu zle?
a on bude este na koni , ze ho stale riesis
nevies ako sa dotycna zachova, niektora by bola rada, dalsia sa nahneva...alebo da hlavu do piesku...
neviem co chces tymto docielit...
@anonym_autor a na čo sa ideš prosím ťa do dačoho montovať ?
Si ideš dvihnúť ego, či " morálny kredit " ?
Kristepane.
Staraj sa o seba, rieš svoj život.
@maca1984 pre seba to chcem urobiť, nie pre iných. Či nechať ho nech sa zábava ako to dobre vyriešil ?
@anonym_autor a ked povie ze niekto to upravil cez pc a chce mu zle?
a on bude este na koni , ze ho stale riesis
nevies ako sa dotycna zachova, niektora by bola rada, dalsia sa nahneva...alebo da hlavu do piesku...
neviem co chces tymto docielit...
@klementinka58 tak to sú podľa mna už take sci fi. To by musela byt veľmi naivna a hlúpa, keby tomuto uveri. Či aj keby ukážem jeho foto ktoré nikde nemá, tak by to bola umela inteligencia? Tohto sa neobávam, žeby otočil proti mne, fakt riešim len to či to urobiť alebo nie
@klementinka58 tak to sú podľa mna už take sci fi. To by musela byt veľmi naivna a hlúpa, keby tomuto uveri. Či aj keby ukážem jeho foto ktoré nikde nemá, tak by to bola umela inteligencia? Tohto sa neobávam, žeby otočil proti mne, fakt riešim len to či to urobiť alebo nie
@anonym_autor no by si sa cudovala co zeny dokazu potlacit alebo len budu tolerovat ak ma viac vyhod ako tuto nevyhodu.
a sebe tym ako pomozes? ze si mu to ukazala? ukazes mu najlepsie ked si na neho nespomenies a zabudnes
Do vzťahov ex sa nemontujem, nechápem že vôbec vies, že má známosť akú a koľko. Nechaj ich žiť si po svojom. Budeš iba za hystericku byvalku. To ho chces stalkovat a kazdej jeho babe pisat co ti vyviedol?
@anonym_autor
podľa mňa úbohé.
@mondolina prečo mám pocit že si na strane chlapa, ktorý ublizi toľkým ženám?
Do vzťahov ex sa nemontujem, nechápem že vôbec vies, že má známosť akú a koľko. Nechaj ich žiť si po svojom. Budeš iba za hystericku byvalku. To ho chces stalkovat a kazdej jeho babe pisat co ti vyviedol?
@marryliese zle si to pochopila
@anonym_autor nie. Ani by ma nenapadlo montovať sa do vzťahu svojho ex. Pokiaľ samozrejme nikoho nezabil. 😁 Ideš si dvíhať ego? O čo sa ti jedná? Takáto lacná pomsta ťa uspokojí?
Hoď ho konečne za hlavu. Myslíš, že by ti uverila?

Ty si bola milenka či ako ?