Mám povedať pravdu jeho priateľke?
Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.
@mondolina keby to bolo 7 mesiacov, tak nič neriešim. Toto je otázka rokov a 7 je malo
@anonym_autor inak..
Ak by si ho " mala na háku",bola nad vecou..
Neriešila by si čo sa deje ďalej.
Zopakujem- nešprtaj sa im do vzťahu, životov, rieš svoj..
@maca1984 ja ho nechcem, to vo mne skončilo uz dávno. Len cítim veľkú krivdu a neviem sa zmieriť s tým, že by to malo sa zamiesť pod koberec a on toto bude robiť opäť inde, lebo mu to zase raz prešlo
@mondolina keby to bolo 7 mesiacov, tak nič neriešim. Toto je otázka rokov a 7 je malo
a on mal s tebou roky vztah a potom sa ti prestal ozyvat a ma inu a tebe lajkne foto? ved ked vies ze ma inu kasli na neho alebo jeho konfrontuj ak to s tebou neukoncil
Do vzťahov ex sa nemontujem, nechápem že vôbec vies, že má známosť akú a koľko. Nechaj ich žiť si po svojom. Budeš iba za hystericku byvalku. To ho chces stalkovat a kazdej jeho babe pisat co ti vyviedol?
@marryliese nemyslím ze je to jej ex. Podľa mňa je to jej milenec, a odrbal ju. A on ma priateľku, a ešte aj nejakú inú. Tak som to pochopila. A ona je teraz nasrata ze to s nou skončil.
@marryliese nemyslím ze je to jej ex. Podľa mňa je to jej milenec, a odrbal ju. A on ma priateľku, a ešte aj nejakú inú. Tak som to pochopila. A ona je teraz nasrata ze to s nou skončil.
@bielasovicka no takych je vela ze zenac a strieda milenky , behaju po zoznamkach a pod
@anonym_autor tak ze to je tvoj byvaly frajer, ktory si nasiel inu. Nie nic jej nepis a zabudni na neho.
no a ty si to ako zistila? ked pises ze ona nema ako zistit? mozno aj ona zisti sama
a on mal s tebou roky vztah a potom sa ti prestal ozyvat a ma inu a tebe lajkne foto? ved ked vies ze ma inu kasli na neho alebo jeho konfrontuj ak to s tebou neukoncil
@klementinka58 akú foto? To nie je môj príspevok čo je tu ten screen. Po 7 mesiacoch by som sa necítila, že mám na čosi take nárok 😃
A co take jej chces oznamit? Ze o teba stratil zaujem a stretava sa s nou? Nechapem tvoj zamer.
neboj sa, nepreslo mu to a neprejde.. to ty zariadovat nemusis
aha tak kto je to tvoj byvaly frajer? ci milenec? ci kto
@bielasovicka presne tak, až na ten záver. Neskončil so mnou nič, to ja ale šlo to priebežne. Zmenil správanie, tým začal klesať záujem aj u mna, snažila som sa komunikovať, dávala mu možnosti ako to celé vyriešiť, narovinu som mu povedala že ak to bude tak ako to je ( nemyslím že som chcela aby bol so mnou oficiálne) tak to musí skončiť, nech sa vyjadri čo je to za správanie, nemôže sa potom ozvať akoby nič a vyhovárať sa všelijak. Dával falosne sľuby, naťahoval ma jak decko a celé to upadalo ale zakaždým som slova o konci vyslovovala ja. Dokonca som mu povedala, že nech to len potvrdí aby sme to mali oficiálne, nech sa môžem posunúť lebo mi to bez toho nejde. A nič, na správy neodpisoval ale na soc sieti si ma pozeral naďalej ( opakujem ten iny príspevok nie je môj, nne žiadne lajky ani nič nedaval lebo to by bolo verejne ). Uplne zo mna odišiel záujem a je vo mne len hnev, že človek ktorý roky ukazuje ako ma rad tak potom sa nezmôže ani na jednu vetu. Neviem o čo mu ide.
neboj sa, nepreslo mu to a neprejde.. to ty zariadovat nemusis
@reanda neverím na karmu, ak myslíš. Hlavne ak trvá niečo tak dlho. Ona nemá odkiaľ vedieť, nepovedali jej to ani ľudia okolo nej, ktorí to vedia. A možno už nebude mat taku dlhu známosť, ako som bola ja.
A co take jej chces oznamit? Ze o teba stratil zaujem a stretava sa s nou? Nechapem tvoj zamer.
@iv007 to, že odkedy je s ňou som tu bola aj ja a že tu vždy nejaká bude, aj keď ja nie.
@anonym_autor
ale podobné to je, dievča sa nevie preniesť a chce mu to dať pocítiť.
@mondolina no mne by sa tým uľavilo, pravda by bola von a ja by som mohla žiť ako predtým 😃aj keby sa doplazi, ja ho už vidím celkom inak. Je to narcistické decko, ktoré vidí len seba. Žiaľ trvalo kým som na to prišla
@bielasovicka presne tak, až na ten záver. Neskončil so mnou nič, to ja ale šlo to priebežne. Zmenil správanie, tým začal klesať záujem aj u mna, snažila som sa komunikovať, dávala mu možnosti ako to celé vyriešiť, narovinu som mu povedala že ak to bude tak ako to je ( nemyslím že som chcela aby bol so mnou oficiálne) tak to musí skončiť, nech sa vyjadri čo je to za správanie, nemôže sa potom ozvať akoby nič a vyhovárať sa všelijak. Dával falosne sľuby, naťahoval ma jak decko a celé to upadalo ale zakaždým som slova o konci vyslovovala ja. Dokonca som mu povedala, že nech to len potvrdí aby sme to mali oficiálne, nech sa môžem posunúť lebo mi to bez toho nejde. A nič, na správy neodpisoval ale na soc sieti si ma pozeral naďalej ( opakujem ten iny príspevok nie je môj, nne žiadne lajky ani nič nedaval lebo to by bolo verejne ). Uplne zo mna odišiel záujem a je vo mne len hnev, že človek ktorý roky ukazuje ako ma rad tak potom sa nezmôže ani na jednu vetu. Neviem o čo mu ide.
@anonym_autor no ved ak stratil zaujem tak mu nepis ani ho neries...Ja napriklad som nikdy za chlapom nebehala ak sa prestal ozyvat ako napisala som raz ze ci sa nieco deje ak bola odpoved nic a neozyval sa tak som sa prestala ozyvat aj ja a vybavene....a ty si sa ako dozvedela ze ma inu? ved tak isto moze na to prist aj ta dalsia jeho znamost..a zas co chces jej pisat, ma nas viac? alebo co celkom ..lebo nevies aky typ vztahu maju ci kamaratsky , milenecky, partnerky, otvoreny alebo len cisto na sexe zalozeny ....Ako pre mna chlap prestane existovat ak zistim ze nema zaujem pripadne ma inu
Ja by som to na tvojom mieste urobila. Ak aj budes za blbu a on sa z toho vykruti, tak je to dobry pod pre teba. A k tomu, ze tu zeny pisu ako sa toto nerobi, ze ma na to ta jeho prist sama. No kiez by sa všetky milenky ozvali manzelkam a kolko by zrazu zien otvorilo oci. Takto mozu chlapi uzivat este dalsie roky, lebo vsak milenka sa do toho nema miesat...
Ja fakt nechápem akú krivdu ti spôsobil. Chcela si sa rozísť, on nič nepovedal, ty si sa stále chcela rozísť a už má frajerku a ty závidíš. Či ako? Veď si sa ho chcela zbaviť.
@anonym_autor ty cítiš veľkú krivdu 🙈
Panebože
@maca1984 áno, lubila som ho rovnako ako ona, len tým som sa previnila. Veľa v živote som mu podriadila. A asi sa necítim ako take chúďatko, čo bude plakať v kúte a pomaly sa vyrovnávať. Povedala by som, že som dosť jeho mužská verzia, jeho zrkadlo
Je to presne tak ako som tu písala.
Ty si ideš mastiť ego, dokazovať svoj morálny kredit.
Kde bol ten tvoj morálny kredit keď si s ním spala ?
Teraz čo ideš riešiť ?
Ja by som to na tvojom mieste urobila. Ak aj budes za blbu a on sa z toho vykruti, tak je to dobry pod pre teba. A k tomu, ze tu zeny pisu ako sa toto nerobi, ze ma na to ta jeho prist sama. No kiez by sa všetky milenky ozvali manzelkam a kolko by zrazu zien otvorilo oci. Takto mozu chlapi uzivat este dalsie roky, lebo vsak milenka sa do toho nema miesat...
@kikush182329 vidím to že niektorí pomaly nadrzaju mužovi. Vždy je žena zlá, hlúpa že naletí ako keby mal niekto nálepku na celé. A chlapi nech robia čo chcú, oni môžu.nabuduce to môže byt vaša známa, kamarátka ktokoľvek kde sa budete stretávať s jej partnerom, ktorý bude pôsobiť ako pán úžasný ale nebude ním. Ja tu nebudem rozpisovať, čo mi všetko povedal ako ma získal a podobne, verila som mu tak ako mu verí ona. U mna keď skončilo toto neznamená že bude pokračovať niečo podobne inde
@maca1984 áno, lubila som ho rovnako ako ona, len tým som sa previnila. Veľa v živote som mu podriadila. A asi sa necítim ako take chúďatko, čo bude plakať v kúte a pomaly sa vyrovnávať. Povedala by som, že som dosť jeho mužská verzia, jeho zrkadlo
@anonym_autor ved ak je on slobodny tak je to asi jedno nie ale tak ak sa ti ulavi napis jej ved to je asi jedno
@anonym_autor čiže si chrapala so ženáčom, on teraz má novú milenku a ty to chceš na neho prášknuť. A k čomu to bude? Najde si tretiu, štvrtú. Zjavne nie si nad vecou, keď si nebola schopná to sama ukončiť. Nehovorila by som nikomu nič.
A tebe nevadilo, že má inú priateľku zároveň? Či som to zle pochopila?
@anonym_autor Stýkala si sa s bezcharakterným prasaťom a teraz ťa prekvapilo, že sa správa ako bezcharakterné prasa?
A nie, cudziu ženu by som so svojimi problémami a chuťou na pomstu neobťažovala.
@anonym_autor čiže si chrapala so ženáčom, on teraz má novú milenku a ty to chceš na neho prášknuť. A k čomu to bude? Najde si tretiu, štvrtú. Zjavne nie si nad vecou, keď si nebola schopná to sama ukončiť. Nehovorila by som nikomu nič.
@marryliese nie. Chodili sme spolu, nechala som ho a potom si našiel ju. Potom sme sa časom začali opäť baviť a skĺzlo to do tohto, lebo sa doprosoval ako chcel byt so mnou, ju našiel len tak keď vedel že nebude už so mnou atd. Áno zlyhala som aj ja, že som mala niečo už so zadaným, ale nebol to nikto, koho by som spoznala ako ženatého či zadaného a tak mu vstúpila do života. Držal ma cely čas roky v tom, že vlastne on chcel mna. Ak by to bolo opačne a on by ss rozišiel so mnou, asi by nikdy nič takéto nebolo
@13uzivatelka11 samozrejme že nie som z toho von v zmysle úplný pokoj v sebe. Lebo ma hnevá to čo som napísala. Ale som von z toho, že nemám záujem o neho už absolútne
@anonym_autor neklam, nie nam, sebe neklam. Nemas zaujem o neho absolutne a predsa riesis jeho terajsi zivot. Preco? Ten tvoj "dobry umysel" je len to, ze este stale ho potrebujes riesit, potrebujes sa pitvat v jeho zivote. Preco to potrebujes?

@marryliese zle si to pochopila
@anonym_autor inak..
Ak by si ho " mala na háku",bola nad vecou..
Neriešila by si čo sa deje ďalej.
Zopakujem- nešprtaj sa im do vzťahu, životov, rieš svoj..