icon

Mám povedať pravdu jeho priateľke?

6. aug 2025

Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.

viestta
6. aug 2025
@anonym_autor

@mondolina nepopieram, ale diskusia nebola o hodnotení morálky a charakteru 😃 prišla som sem s inou otázkou, liečis si tu nejaké svoje rany? Byt tebou tu nemám radšej ani foto, lebo je smutne keď anonym ktorý môže písať kadečo a opustiť sa ma v sebe viac slušnosti a pozitivizmu ako žena s fotkou

@anonym_autor takze ty nechces rady. T ysi si prisla len pre jednu ocakavanu odpoved na tvoju otazku: Ano, sprav to. Smelo do toho!
Ako hovoril moj pradedo: Robce jak znace... Na co še me pytace?

autor
6. aug 2025
@anonym_1649d3

@anonym_0e41cc nestras
.a n aake pismeno zacina jeho meno?

@anonym_1649d3 tak nebudem tu hádam robiť rozbor. Mne nejde o ňu, nikde som nepovedala že jej chcem pomoct. Mám dosť sebareflexie na to aby som si bola vedomá, že keď som na ňu nebrala ohľad vtedy, tak by som nemala ani teraz zrazu. Jeho riešim - on sa choval ako anjelik tak aj ja, potom sa zachoval takto tak otázka opakujem bola len to , čo teda ja? Nastaviť mu zrkadlo alebo potichu sa siahnuť

klementinka58
6. aug 2025

a chces pisat jeho oficialnej partnerke ktoru ma dlhe roky ci tej novej ktora zaujala kvazi tvoje miesto?

mondolina
6. aug 2025
@klementinka58

a chces pisat jeho oficialnej partnerke ktoru ma dlhe roky ci tej novej ktora zaujala kvazi tvoje miesto?

@klementinka58
tej novej chce 🙏 lebo už je s ňou asi dlhšie ako obvykle a bojí sa, že sa k nej už nevráti.

maca1984
6. aug 2025
@anonym_autor

Povedala som niekde že chcem ísť zachraňovať svet alebo niekoho ?😃 len seba riešim, nikoho iného. Za seba som dala tuto diskusiu a v sebe riešim tuto otázku ale to človek ako ty nepochopí. Ja tu hľadám odpovede ale ty si tu luecis komplex že môžeš cudzim ľuďom v relatívnej anonymite písať hlúposti. Niekedy ma udivuje ako chori ľudia vedia byt a že to čo som urobila ja je oproti tomu bežná vec asi

@anonym_autor píšem čínsky že doteraz si nepochopila ?

Tak ok, rieš seba ak máš tú potrebu.
Na to ale predsa nepotrebuješ názor iných ( tie názory btw inak ani neakceptuješ ).
Ja narozdiel od teba tu píšem pod svojim nickom.
A nehanbím sa za svoj názor.

klementinka58
6. aug 2025
@mondolina

@klementinka58
tej novej chce 🙏 lebo už je s ňou asi dlhšie ako obvykle a bojí sa, že sa k nej už nevráti.

@mondolina ja ze oficialnej kedze je s nou najdlhsie zrejme
lebo loigicky uz ked pisat tak oficialnej, pripadne obom 🙂

autor
6. aug 2025
@viestta

@anonym_autor takze ty nechces rady. T ysi si prisla len pre jednu ocakavanu odpoved na tvoju otazku: Ano, sprav to. Smelo do toho!
Ako hovoril moj pradedo: Robce jak znace... Na co še me pytace?

@viestta Niee … ako som sem šla písať, bola som nalomena urobiť to z väčšej časti ako neurobiť. Chcela som si to skôr potvrdiť. Ale komentáre ma opäť stiahli na tu úroveň, že byt ticho, nechať to tak a hlavne nechať takeho človeka nech veselo pokračuje hlavne že ja už mám pokoj. Čiže diskusia mi niečo dala. Inak ešte dodam, keby sa toto dialo kamoske a viem to tak jej to poviem, lepšie by sa mi žili s pocitom že som to povedala ako strach že ja budem za zlu.

maca1984
6. aug 2025

A chvalabohu, je tu viac " človekov ako ja " 😆😉

autor
6. aug 2025
@maca1984

@anonym_autor píšem čínsky že doteraz si nepochopila ?

Tak ok, rieš seba ak máš tú potrebu.
Na to ale predsa nepotrebuješ názor iných ( tie názory btw inak ani neakceptuješ ).
Ja narozdiel od teba tu píšem pod svojim nickom.
A nehanbím sa za svoj názor.

@maca1984 prepáč mne je to už vtipne, ale keby nepíšem pod anonymom tak by táto diskusia existovať ani nemusela lebo by som sa vlastne verejne priznala, nenapadlo ti?😂

maca1984
6. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 prepáč mne je to už vtipne, ale keby nepíšem pod anonymom tak by táto diskusia existovať ani nemusela lebo by som sa vlastne verejne priznala, nenapadlo ti?😂

@anonym_autor mne si prepáč, vtipná ty.
Lebo chcela si vedieť názory, ale neakceptuješ ich.
Lebo nie sú také ako si si predstavovala.
Čau

marhulka13
6. aug 2025

@anonym_autor zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Ži si svoj život a ber to ako lekciu, že milenka veľkú hodnotu nemá

autor
6. aug 2025
@klementinka58

@mondolina ja ze oficialnej kedze je s nou najdlhsie zrejme
lebo loigicky uz ked pisat tak oficialnej, pripadne obom 🙂

@klementinka58 ja som autorka a niekto tu odpovie za mna lebo vie lepšie ako ja😊 jeho oficiálnej samozrejme. Ta Nová neviem kto to je , neviem či je 1 alebo viac . To už neriešim, len mi je jasne že niekoho ma.a jej som chcela povedať, že nezostalo to pri mne čiže ona svoju zlosť už môže rozdeliť medzi ďalšie nielen mna, to už neovplyvním.

klementinka58
6. aug 2025

mozno sa este s tou novou rozijde a vrati sa docasne k tebe, pokial zas nenajde dalsiu

jaaaj tak oficialnej ved ja si myslim pokial ma dlhorocny vztah ona uz musi nieco tusit, nie je blba...a aj ked napises vela sa nezmeni si myslim, ale tak vyskusaj uvidis....

autor
6. aug 2025
@maca1984

@anonym_autor mne si prepáč, vtipná ty.
Lebo chcela si vedieť názory, ale neakceptuješ ich.
Lebo nie sú také ako si si predstavovala.
Čau

@maca1984 vyššie som sa vyjadrila 😃ale som rada že diskusiu opúšťam

ahhola
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no nejaku vystrahu by si tej chudinke nevedomej mohla zoslat😪

Deje sa aj take, kamoska mala krasnu dceru, 17.r. a do nej sa zamiloval zenaty policajt, mohli to poriesit hned, prasknut to jeho zene, len pockali kym porodi iich 3.dieta a potom za nou zasli.... Nemali to robit, on mal mat rozum a neblbnut mladej zabe hlavu... (

autor
6. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Ži si svoj život a ber to ako lekciu, že milenka veľkú hodnotu nemá

@marhulka13 no v tomto prípade ani partnerka 😊a poznáme to, že takúto muži sa nerozidu kvôli pohodlnosti. Načo by to robil? Pritom tuzi po slobode, len je to srab

anonym_adafe0
6. aug 2025

@anonym_autor mne jeden nedávno urobil presne to iste 😂 snáď to nie je ten istý 😂 ja som vynadala jemu a jasne ze ešte som ja ta zla a on pan dokonalý je teraz na mna urazený

maca1984
6. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 vyššie som sa vyjadrila 😃ale som rada že diskusiu opúšťam

@anonym_autor opúšťam ju ja.
Pre správnosť uvádzam. 😉
Kľudne si tu tie svoje kydy ďalej obhajuj.
Ľudia ako ja, to nepochopíme predsa 😁

marryliese
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1649d3 tak nebudem tu hádam robiť rozbor. Mne nejde o ňu, nikde som nepovedala že jej chcem pomoct. Mám dosť sebareflexie na to aby som si bola vedomá, že keď som na ňu nebrala ohľad vtedy, tak by som nemala ani teraz zrazu. Jeho riešim - on sa choval ako anjelik tak aj ja, potom sa zachoval takto tak otázka opakujem bola len to , čo teda ja? Nastaviť mu zrkadlo alebo potichu sa siahnuť

@anonym_autor prepáč ale ty si s ním chodila, vtedy si nemala potrebu jej to vešať na nos a po rozchode áno? Takže v preklade pokiaľ to robí so mnou, nevadí ale aby jej to robil s druhou tak to prrrr. Ja si myslím že sa nevieš od neho odpútať a tento plán ti mal zmariť u neho akékoľvek šance na návrat. Nebola si dosť silná na rozchod tak na to chceš ísť týmto aby si ho navždy dostala zo života. Lebo budeš u neho za zlú a bude to definitívne koniec.

autor
6. aug 2025
@ahhola

@anonym_autor no nejaku vystrahu by si tej chudinke nevedomej mohla zoslat😪

Deje sa aj take, kamoska mala krasnu dceru, 17.r. a do nej sa zamiloval zenaty policajt, mohli to poriesit hned, prasknut to jeho zene, len pockali kym porodi iich 3.dieta a potom za nou zasli.... Nemali to robit, on mal mat rozum a neblbnut mladej zabe hlavu... (

@ahhola deti ešte nemajú. Ak by mali, tento krok by som neuvažovala

autor
6. aug 2025
@marryliese

@anonym_autor prepáč ale ty si s ním chodila, vtedy si nemala potrebu jej to vešať na nos a po rozchode áno? Takže v preklade pokiaľ to robí so mnou, nevadí ale aby jej to robil s druhou tak to prrrr. Ja si myslím že sa nevieš od neho odpútať a tento plán ti mal zmariť u neho akékoľvek šance na návrat. Nebola si dosť silná na rozchod tak na to chceš ísť týmto aby si ho navždy dostala zo života. Lebo budeš u neho za zlú a bude to definitívne koniec.

@marryliese tak keď som s ním chodila a ona tu ešte nebola, čo som mala komu hovoriť ?😊ci nechápem ako to myslíš

autor
6. aug 2025
@anonym_adafe0

@anonym_autor mne jeden nedávno urobil presne to iste 😂 snáď to nie je ten istý 😂 ja som vynadala jemu a jasne ze ešte som ja ta zla a on pan dokonalý je teraz na mna urazený

@anonym_adafe0 😊dáš nejaké poznávacie znamenie? Pochybujem že by sa stala takáto náhoda ale jeden nikdy nevie 😀

sickynickyobsadene
6. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 pre seba to chcem urobiť, nie pre iných. Či nechať ho nech sa zábava ako to dobre vyriešil ?

@anonym_autor zabával sa aj s tebou! Mrcha

autor
6. aug 2025
@maca1984

Pre správnosť uvádzam. 😉

@maca1984 mala som tam preklep, malo to byt že som rada že ju opúšťas

autor
6. aug 2025
@sickynickyobsadene

@anonym_autor zabával sa aj s tebou! Mrcha

@sickynickyobsadene svoj podieľ viny som priznala a nemám najmensi dôvod to spochybňovať

lenkasarka
6. aug 2025

@anonym_autor ja ti napíšem môj pohľad. Ak by mna chlap podvádzal ja by som to chcela vedieť. Čiže ja by som jej určite povedala. No nezachovala si sa správne,ze si bola so zadaným chlapom,ale nemoralizujem tvoja vec tvoj život. Ty si vernosť neslubovala.

autor
6. aug 2025
@lenkasarka

@anonym_autor ja ti napíšem môj pohľad. Ak by mna chlap podvádzal ja by som to chcela vedieť. Čiže ja by som jej určite povedala. No nezachovala si sa správne,ze si bola so zadaným chlapom,ale nemoralizujem tvoja vec tvoj život. Ty si vernosť neslubovala.

@lenkasarka vďaka za normálnu odpoved ( to by bolo, aj keby napises že to povedať nemám ). Áno aj ja som sa na tomto podieľala a môže mi za to hocikto vynadať, aj ona. Ale to, že ja sa stratím z ich života nezmení nič na tom, že všetko skončí

viestta
6. aug 2025
@maca1984

Pre správnosť uvádzam. 😉

@maca1984 Komu niet rady, tomu niet pomoci. Kto chce kam, pomozme mue tam a este Aky isiel, taku nasiel

tykat
6. aug 2025
@anonym_autor

@klementinka58 stačí jeden screen na upútanie s jeho cislom a sama sa môže rozhodnut, či chce vedieť viac. Nerobila by som nič nasilu, iba by som jej ukázala, že môže vedieť pravdu

@anonym_autor jeho reakcia? Laska, to je ta psychopatka co som ti o nej hovoril, snazi sa ma ohovorit pred kazdym kto ma pozna, vobec ju neries, chora nestastna osoba.

marryliese
6. aug 2025
@anonym_autor

@marryliese tak keď som s ním chodila a ona tu ešte nebola, čo som mala komu hovoriť ?😊ci nechápem ako to myslíš

@anonym_
@anonym_autor ale veď si písala že si mala niečo so zadaným, že ste to zase ťahali keď už s ňou bol tak čo nechápeš? A až teraz keď už ťa nadobro opustil chces jeho frajerku s niečím oboznamovať, keď si s ním bola si sa jej mala priznať.