icon

Mám prekliatie na mužov?

8. jún 2025

Ahojte myslíte, že môžem byť prekliatá čo sa týka chlapov? Akože bez srandy...vždy keď nejakého spoznám, začneme si písať, volať si neskutočne rozumieme...príde na stretko a po pár stretnutiach to nevyjde 🙈

Strana
z2
autor
8. jún 2025

Hlavne vždy narazím len na takých, ktorí mi povedia po čase, že nehľadajú vážny vzťah mňa už picne

janka_23
8. jún 2025

Mam to podobne a nemyslím si ze som prekliata. Proste iba zlý výber

autor
8. jún 2025
@janka_23

Mam to podobne a nemyslím si ze som prekliata. Proste iba zlý výber

@janka_23 to tých zlých výberov mám dosť 🤣

lenkakravcova
8. jún 2025

Tá však prvá otázka nabudúce nech bude:
Hľadáš vážny vzťah?
Ak nie, tak nebudeš míňať svoj čas..

moonlight1210
8. jún 2025

Tak ta ovicidne spociatku oslovia vzdy nejake crty ich povahy, ktore si romantizujes a vnimas ako pritazlive. A vzdy dufas, ze tentoraz budu naviazane na inu povahu. Ale nie su.
Preto narazas dokola na tej “isty druh”muzov.

mamina7070
8. jún 2025

a z tvojej strany je to ako ? nie si vizualne komplikovana? ked to nastava az po stretnuti?

autor
8. jún 2025
@mamina7070

a z tvojej strany je to ako ? nie si vizualne komplikovana? ked to nastava az po stretnuti?

@mamina7070 práveže vôbec

luccija
8. jún 2025

@lenkakravcova na toto človek nepozná hneď odpoved
Autorka koľko máš rokov, lebo taký 25 r sa nemusí hneď chcieť viazať chce kamošku na trávenie voľných chvíľ, ale nie zavazky.Netlacis príliš?

mamina7070
8. jún 2025

tak potom mozno zly vyber a chlapi maju ine ocakavania od teba (sex)

autor
8. jún 2025
@luccija

Autorka koľko máš rokov, lebo taký 25 r sa nemusí hneď chcieť viazať chce kamošku na trávenie voľných chvíľ, ale nie zavazky.Netlacis príliš?

@luccija 25 mam a vždy sa stretávam do štaršími 28-30r

katica06
8. jún 2025

Moja kamarátka toto tvrdila celé roky, jej prvý zomrel na leukémiu, druhý pri autonehode a tretí tiež ochorel, žial nedožil sa vytúženej transplantácie. Teraz je vydatá a má deti.
Ty si podľa mňa zle vyberáš partnerov

teki1
8. jún 2025
@mamina7070

@mamina7070 Vizuálne komplikovaná? To je aká? 😁 Možno,až keď otvorí pusu on prídu komplikácie.

lenkakravcova
8. jún 2025
@luccija

@luccija to je blbosť.
Proste buď viem, že chcem vážny vzťah alebo viem že nechcem. Normálne sa dá na to odpovedať. A ona bude vedieť na čom je.

sszuzu8
8. jún 2025

Ja to tak mám nejak ale nie prekliata nie som. Možno mi to len nie je dané zažiť v tomto živote. Nie je to prekliatie. Dá sa žiť plnohodnotný život aj bez muža. Niekedy si poviem deti už mám a ďalšie mať nemôžem na čo by mi bol ten muž vlastne?

lenkakravcova
8. jún 2025
@luccija

@luccija a v 25r sme mali už dve deti s manželom,, dnešná doba je mimo že v 25r ľudia nevedia či chcú alebo nechcú vzťah.

viestta
8. jún 2025

Vsak hned na zaciatku oznam, ze hladas staly vztah a nemusis stracat cas. 🙄
Len tak mimochodom vacsina vztahov ani do fazy trvalejsi neprejede, proste sa to skonci skor alebo neskor. Ist do ztahu s tym, ze toto je na furt je blbost. Ides do vztahu s clovekom, ktory ti je sympaticky, ma podobne nastavenia, casom pribudne chemia a vztah vyzreje do niecoho trvalejsieho. Aj vztahy, ktore sa nevydaria su pre nas prinosom Zvycajne sa poucime pre buducnost.

really8
8. jún 2025

A neni to tak ze ty sa hned namotas a ides sa vydavat? Btw ze ta tema o rande zo vcera je tvoja?

bystrozraky
8. jún 2025
@lenkakravcova

@luccija to je blbosť.
Proste buď viem, že chcem vážny vzťah alebo viem že nechcem. Normálne sa dá na to odpovedať. A ona bude vedieť na čom je.

@lenkakravcova Aj keď nechcú vážny vzťah, na 90 % na takú otázku odpovedia, že chcú. Veď chcú, len nie teraz. Účel svätí prostriedky. Ale ak by to mala vyslovene napísané v profile, že chce len vážny vzťah, to by už čiastočne vytvorilo filter.

lion777
8. jún 2025

Priťahuješ takých aká si ty. 🙂

really8
8. jún 2025

A tych na vazny vztah hladas na tindri?

zabka79
8. jún 2025

Mozno si vnutorne myslis ze nie si dost dobra na vazny vztah /slabe sebavedomie vyzarujes/ alebo sa mu podvedome branis...emocne nedostupny otec a podobne...urieknutie je tiez mozne

petkavka
8. jún 2025

Pre muza je dolezity aj vyzor. Posielas fotku, alebo ta vidia prvy raz? Ak si krasavica, tak je to ku prospechu, ak podpriemer (objektivne) tak ku neprospechu. A este dolezitejsi nez vyzor je atraktivita, sexepil a take tie veci. Ako je to s tebou?

miadi
8. jún 2025

Cez pismenka sa da rozumiet s kazdym co sa trosku snazi ta namotat. V realite je to dost ine. Je tam rec tela cas na reakciu je kratky neda sa hladat “ dokonala” odpoved prichadza spontannost ton hlasu meni/ pridava vyznam atd. To plati z oboch stran. Pisat chrumkavo vie asi kazdy. Realita je vzdy trochu ina bez filrov a hnet na prvom stretnuti clovek vie ci tam je -nie je chemia. Hoci na foto moze vyzerat clovek fajn .Na zivo je kopec faktorov ktore mozu odradit. Uplne Staci vysoky pisklavy hlas atd. Kde zlihava logika clovek si vymysli prekliatie .

zuzinka888
8. jún 2025

Frazu nehladam vazny vztah som pouzivala ked som zistila ze muz nue je pre mna "vhodny". Nazory, zivotny styl, zvyky, zlozvyky, rodinne vztahy, povahove crty...zo zaciatku zvykneme napisat to, co chce ten druhy pocut- ci snazime sa ukazat iba tie dobre vlastnosti. Je to taka milosrdna bodka ako ukoncit stretavanie.

qrstxyz
8. jún 2025
@lenkakravcova

@luccija to je blbosť.

@lenkakravcova len pozor na to, sú chlapi, čo nasľubujú hory doly, aby ženu dostali do postele a potom sa na všetky sľuby vykašlú.

@autorka z toho, čo píšeš, mi vyplýva, že daných mužov spoznávaš na zoznamke. Tam sú normálni chlapi vzácnosť, takže to, že narážaš na debilov, je očakávaný výsledok 😅 máš len dve možnosti, obrniť sa trpezlivosťou a dúfať, že predsa len nájdeš ihlu v kope sena (normálneho chlapa na zoznamke), alebo nájsť si nejaké aktivity, začať niekam pravidelne chodiť a tak spoznať svojho pravého.

Nechcem a priori znrvažovať zoznamky, viem, že mnohé ženy si tam našli super mužov, ale aj tie väčšinou museli najprv odfiltrovať kopu exotov. Rozhodnutie je už len na Tebe.

sevrin
8. jún 2025

Myslím že na tej zoznamke pôsobíš oveľa lepšie ako v realite.
Ženy na zoznamkách majú tendenciu si spraviť 300 miliónov fotiek, z nich vybrať 2-3 najlepšie, idealne na ktorých nevidieť nedostatky, ešte ich upraviť cez rôzne filtre a až potom ich hodiť na net.
Chlap sa namotá a keď príde na rande tak 😱👻

ivangeline
8. jún 2025

Suhlasim s názorom, že sa rýchlo namotaš a z každého vzťahu, teda už pomaly stretka čakáš vážny vzťah. Si nedočkavá. Sústrediť sa viac na seba. Rozvíjaj sa. Pri aktivitách stretneš skôr niekoho.. pri spoločných hobby, záujmoch..s kým si budeš rozumieť.

la_dolce_vita
9. jún 2025

Mam kamosku slobodnu, coskoro 50tnicku, sice netvrdi co ty, len nieco take, ze ma smolu na muzov, ale hoci ju mam rada, cele tie dlhe roky robi urcite chyby a sprava sa tak, ze sa tomu ani necudujem, hoci je velmi dobry clovek, ale bohuzial nikdy by nepochopila, ako to myslim...

sevrin
9. jún 2025
@la_dolce_vita

Mam kamosku slobodnu, coskoro 50tnicku, sice netvrdi co ty, len nieco take, ze ma smolu na muzov, ale hoci ju mam rada, cele tie dlhe roky robi urcite chyby a sprava sa tak, ze sa tomu ani necudujem, hoci je velmi dobry clovek, ale bohuzial nikdy by nepochopila, ako to myslim...

@la_dolce_vita takže ona keď je veľmi dobrý človek, tak chlap má byť ten pekný, či ako?

la_dolce_vita
10. jún 2025
@sevrin

@la_dolce_vita takže ona keď je veľmi dobrý človek, tak chlap má byť ten pekný, či ako?

@sevrin tazko to tu vysvetlit. Proste keby zmenila urcite veci a spravanie, tak by sa uspech urcite dostavil. Nie je to prekliatim ani smolou, je to zlozitejsie.

Strana
z2