Mám prerušiť kontakt?
Otázka znie jasne. Stretávali by ste sa aj naďalej s mužom ktorého by ste brali za partnera, no on má záujem akurát tak o kamarátstvo so mnou. Už som sa dlhšie snažila ho získať, veľa som sa radila a skúšala kadečo. Stretnutí už prebehlo dosť,. On vie, že ho chcem. Ale už som to vzdala. Cítim sa s nim veľmi dobre. Ostali by ste s nim kamarátka alebo by ste to úplne uťali a ani s nim nekomunikovali?
Utala by som to. Neviem sa kamaratit a niekym,ku komu mam city. Naco sa trapit. Ak budete v kontakte nikam sa neposunies a budes sa trapit dalsie mesiace,roky. Ak to utnes potrapis sa par tyzdnov a bude ti lepsie lahsie sa posunies dalej.
Odstrihnut, zabudnut, hladat inde.
Skončiť. Jedine ak sa rada týrania, ostaň s ním v kontakte. Nedá sa byť s niekym kamarát, ak má jedna strana romantické city k druhej.
Tak kazdy je iny, ja som akosi vzdy dokazala zostat kamaratka. Dnes po rokoch mam z toho dvoch dobrych dlhorocnych kamaratov a jedneho manzela 🙂
Tak podla toho ako to vnutorne citis, ci dokazes sa odosobnit "odmilovat" od neho alebo budes sa stale viac zamilovavat aj ked ta nechce. Ked nie tak najlepsie bude nestretavat sa, ked sa s tym zmieris, ze nechces onho vobec prist lebo si dobre rozumiete a tak ale budete navzdy kamarati nic viac tak ostat kamaratka.
Áno. Iba si ubližujes.
Úplne to ukončit zablokovať všade a ignorovať ho. Iba ta využíva
Ak si schopna byt s nim len kamaratka, nie fwb, lebo zas by si si robila nadeje, tak ok, ak naozaj vies potlacit city a nerobit si nadeje, nepodlahnut nikdy uz bozkavaniu, drzaniu za ruky, sexu... Ak toho schopna nie si, radsej utat kontakt. Zbytocne sa budes trapit. Naco ti to je? Stracas cas a zatial mozes ziskat odstup, vyrovnat sa s tym a casom si najst niekoho, kto vztah bude chciet. Takto sa brzdite obaja.
Vám to kúruje ženy?v Viete, čo je podstata slova kamarát? Asi nie. Ona môže byť max -známa-, ktorú pozdraví. Vy by ste túžili po "kamoške" vášho chlapa, ktorá ho chcela, chce a bude chcieť? Už prestaňte používať slovo kamarát pri známych.
Život ma naučil, že nemôžem mať všetko a tak idem z kratšej cesty ďalej.. utni to s ním na nejaký čas, kým nebudeš schopná byť s ním len kamarátka..
Držím palce.
Je gay, impotent, nemá záujem o žiadny vzťah alebo má frajerku? Ktorá z týchto štyroch možností je správna?
Ukoncit uplne styk.
Zíde z očí, zíde z mysle....
No len aby sa panko nepreratal ked si najdes niekoho kto bude o teba naozaj stat...
Kasli nanho odputaj sa a cas ukaze ci dokazes byt s nim kamaratka
@enmery možno pre teba je to neprípustné, ale v malých mestách často bežné, že niekto s niekým pre x rokmi by aj niečo chcel..
A teraz sa navštevujú, kamarátia, pomáhajú si.. veď sa nič nestalo pred rokmi, prečo by sa malo stať dnes?!
Kamarátka chcela tiež niečo niekedy s dotyčným čo má dnes autoservis, sú kamaráti, dostane dobrú cenu a promtný termín a jej manžel o tom vie a s dotyčným idú na pivo atď..
Odstrihnut sa, cim skor tym lepsie
Neboj, on ta odstrihne aj sam ked si najde zenu do ktorej sa zamiluje, pokial sa novej nebude pacit tvoja pritomnost v jeho zivote. Ho predbehni a ukonci "kamaratstvo"ty.
Odpútaj sa od neho úplne. Načo sa kamarátit, len aby si sa trápila. To chceš? Nie.
Ist ďalej, malo by pre teba význam udržiavať kamarátstvo s niekym, do koho si zakukana? Podľa mňa určite nie...A kým sa on do teba zakuka, budeš už úplne niekde inde. .ak sa to vôbec stane.
Uťať. On využíva tvoje sympatie a ty si tá zneužívaná lebo nedostavaš vo vzťahu to, čo túžiš.

Uťať úplne, aspoň na čas, kým sa neodľúbiš. Čo si masochistka? Zbytočne by si samú seba týrala.