Mám priateľa, ktorý sleduje ostatné ženy. Čo robiť?
Viem ze je tu vela takch tem asi v poslednej dobe si to vsimam stale a uz mi z toho asi sibe. Ked sme niekde spolu vonku a ide okolo nejaka zena a pozriem sa mu do oci vidim proste ze ju pohladom sleduje a zrazu pozrie rychlo inam. Ked vidi ze som to zaregistrovala. Neotaca sa vyslovene ale tie pohlady sa nedaju nevsimnut ked stojime oproti alebo pri sebe. Uz som mala vela x chut mu nieco na to povedat no zatial som sa zdrzala. Ma vyznam ho konfrontovat? Alebo to brat ako neuctu voci mne a zariadit sa inak. Sme spolu necely rok..
Ja si myslim ze vela z vas to nevadi lebo ste to nezazili a neviete ake to je. Ja si nemyslim zeby som mala problem so sebavedomim. Ani zeby som bola na pohlad nepekna a preto ma potrebu. Praveze dbam o seba pekne sa obliekam ale nie pre inych, pre seba. Tiez si vela x vsimnem ze sa za mnou na ulici chlap otoci alebo iba kukne no ak tam je so zenou a neraz aj s kocikom napr tak sa pozriem na neho a pokrutim hlavou. Proste dam mu najavo ze sa mi to nepaci. Lebo mne to takisto pride neuctive voci tej zene. Takisto napr mi niekedy chyba od partnera pochvala kedy by len tak povedal nieco pekne nejaky kompliment. Na zaciatku to robil no teraz uz ani nepamatam kedy naposledy. A tym ze sa pozera na ine zeny tak ich svojim sposobom obdivuje podla mna a urcite ma aj predstavy nie som naivna. No napada mi ze ked ja nie som pre neho v prvom rade ta naj tak ci to ma vobec vyznam nakolko nie sme spolu ani rok. Co bude teda o par rokov ak by som s nim ostala. Samozrejme su tam aj ine zapory ktore si zacinam viac vsimat cim viac ho poznam a to spolu este nezijeme. Ziadne plany do buducna som nepocula nikdy iba on o sebe a svojom podnikani ale nieco spolocne tvorit. Jedine co sme sa bavili bola dovolenka a to je cele. Financne na tom tiez nie je nejako extra dobre a pritom chlapi v jeho okoli a jeho veku uz maju vlastne byvanie a zalozene rodiny. On mam pocit ze zije pre dnesok a na buducnost nejako nepozera. Vela veci som sa dozvedela postupne a donedavna hovoril inak no mam pocit ze nebol celkom uprimny. Vela som premyslala vcera a prisla na to ze to pozeranie po inych je asi len taky vrchol vsetkeho ostatneho
@soncafarma vies je rozdiel pozriet sa alebo sledovat pohladom cely cas ako ide napr oproti nemu..to nie je len pohlad. Mne to pride akoby doslova vysielal signal aby si ho dotycna vsimla. On je celkovo taka povaha ze niekde pride aj ked len do obchodu a rad puta pozornost ludi. No najma zien a to si vsimam viac a viac ako sme spolu
Mne by to tiež vadilo. Nerobím to ja, tak nechcem aby to robil ani moj partner. Zas nerobte z muzov chudakov, co za nic nikdy nemozu. Oni su schopni dospelí ľudia, nie ze "je to chlap.. to oni robia". Ja som mala takeho ked som bola este na strednej a odvtedy nikdy viac. Mala som dvoch iných a nikdy mi to nespravili. Cize nie je to dané, ze kazdy chlap sa kuka. Mozno si to len chcu niektore znormalizovat, lebo ten ich to robí. 😄 A som tiež v mužskom kolektíve a zhodnotila by som to stále, ze nie je to pravda. Niektorí zadaní sa kukaju, niektorí nie. Niektorí sa vyjadria, ze ktorú by dali, keby nie su zadaní. Niektorí povedia, že to by sa nemalo robit.
"On je celkovo taka povaha ze niekde pride aj ked len do obchodu a rad puta pozornost ludi."
Istym sposobom je jedno, preco to robi a co tym mysli, kludne nemusi mysliet nic (nic sexualne, zaujem o inu zenu, len vyvolat jej zaujem o seba, lebo mu to hladka ego, aky je casanova neodolatelny) - dolezite je, co citis preto ty. A kym nemate spolocne zavazky a nemusis sa hlbko a dlho zamyslat, co teraz, tak to s nim proste ukonci.
On sa nemeni, tebe to vadi, cim dalej, tym viac, k tomu kopec zaporov, ktore ti tiez zacinaju liezt na nervy.
Nie je to o tom, ze si vadna ty, ci on, proste nie ste kompatibilni vo vizii spolocnej buducnosti. A zbytocne by si sa silila do pokracovania niecoho, z coho uz teraz mas zle pocity.
Ked raz si kruh a on ma stvorovy otvor, tak darmo si budes pilovat hrany, aby si k nemu zapadla. Iba co budes mat pocit, ze nieco z teba nenavratne chyba a stratila si sama seba.

decko mas a s deckom si. A nechci vediet co sa mu honi v hlave pri pozerani. Pozeraj okato po chlapoch a vymen decko za chlapa pre ktoreho budes 1.