Mám priateľa, no priťahuje ma aj niekto iný
Ahojte, s priateľom som šťastná, mame pekný vzťah, funguje nám to po kazdej stránke, aj ten intímnej. Poslednú dobu si všímam ale, že ma priťahuje môj spolužiak.. je to fakt fešák, najkrajší chlapec z našej triedy, vyšportovaný atd. Často sa prichytim pri tom, ako na neho myslím, predstavujem si s ním s*x.. Všimla som si aj, že keď mám s*x s mojim priateľom, tak pár dni na neho vôbec nemyslím, a potom znova začnem. Neviem,čím to môže byt a strašne ma to mrzí, pretože priateľa milujem a viem, že nespokojnosť za tým nebude. S priateľom sme 3r.. Je to normálne ? Ďakujem za každý názor..
@anonym_autor no vsak posexuj. Prides o priatela a pravdepodobne druheho takeho dobreho (suladneho) uz nenajdes. Kazdy strojcom svojho stastia. Stale tuzime po tom, co nemame (a ked to ziskame, casto pride sklamanie) a casom nam zovsednieva (nevazime si) to, co mame.
Len aby si kvôli spolužiakovi, ktorému sa ty možno ani nepáčiš neprišla o to,čo máš.
@anonym_autor dievča vieš s koľkými ženami ja myslím na sex
Keby si ho naozaj milovala tak ti to ani nenapadne.
mam 45r, 15rokov som vydata a stale sa mi pacia muzi. Na mnohych moje telo reaguje. Nevidim na tom nic zle, naopak, tesim sa, ze vsetko funguje ako ma.
BUT nikdy si s nikym nic nezacnem. Pridem domov a vsetko, co moje telo ma rado a co potrebuje, riesim len so svojim manzelom. Ani ten najlepsi s** v zivote s najkrajsim muzom na svete by mi nestal za risk ohrozit fungujuci vztah.
je to uplne normalne, myslim, ze aj tvojmu priatelovi sa urcite pacia aj ine zeny, ktore vidi bezne na ulici. ja by som za tym nehladala nic strasne, ani nejaku nespokojnost, pokial to ostane len pri obcasnych fantaziach.
Zaujímavé 🤔 Zrazu ak ženu priťahuje iný muž, je to úplne ale úplne normálne. Ale keď sa tu žena sťažuje, že jej muž pokukuje po iných, alebo lajkuje fotky iných žien, tak zrazu by s takým mužom neboli 🤣 Mňa na MK už absolútne nič neprekvapí 😁
Zaujímavé 🤔 Zrazu ak ženu priťahuje iný muž, je to úplne ale úplne normálne. Ale keď sa tu žena sťažuje, že jej muž pokukuje po iných, alebo lajkuje fotky iných žien, tak zrazu by s takým mužom neboli 🤣 Mňa na MK už absolútne nič neprekvapí 😁
@earlgrey tak lajkovanie fotiek inych zien je skor prejav uplnej muzskej nezrelosti.
@veklipo A cítiť príťažlivosť a chémiu a túžbu ku spolužiakovi, kolegovi je prejav čoho? 🤔
@earlgrey chémia a príťažlivosť z môjho pohľadu ostava len u vás a nie je to žiadna činnosť, nedávam nijak tomu človeku najavo, že sa mi páči. Všetky prípadné fantázie, túžby ostávajú len a len vo mne. Lajkovanie polonahých žien je činnosť, ktorou ukazujem, že to, čo vidím, sa mi páči. Z môjho pohľadu je v tomto rozdiel, ale samozrejme, každý to ma inak😅🙂
Myslim si,ze tvoj priatel nie je muz tvojho zivota a myslim si,ze nim 100% nie je ani tvoj spoluziak.
@earlgrey chémia a príťažlivosť z môjho pohľadu ostava len u vás a nie je to žiadna činnosť, nedávam nijak tomu človeku najavo, že sa mi páči. Všetky prípadné fantázie, túžby ostávajú len a len vo mne. Lajkovanie polonahých žien je činnosť, ktorou ukazujem, že to, čo vidím, sa mi páči. Z môjho pohľadu je v tomto rozdiel, ale samozrejme, každý to ma inak😅🙂
@anonym_autor V poriadku. Ako si napísala, každý to má inak 😁 a ako by si sa cítila, kebyže sa dozvieš, že tvoj partner fantáziruje o svojej kolegyni alebo spolužiačke?
@anonym_autor cize "co oko nevidi, stdce neboli"? No od toho mame (niektori) zas svedomie. A veriaci este dalsiu autoritu.
@anonym_autor no rozhodne sa so svojím priateľom rozíď, to nevadí, že máte super vzťah a vám to klape, žena si vždy vie nájsť dôvod prečo niečo rozdrbať.
@anonym_autor V poriadku. Ako si napísala, každý to má inak 😁 a ako by si sa cítila, kebyže sa dozvieš, že tvoj partner fantáziruje o svojej kolegyni alebo spolužiačke?
@earlgrey zle, a viem, že to nie je správne a preto som aj založila túto diskusiu, pretože sa z toho cítim celkom na nič.. 🫤
@anonym_autor no co kdesi v tvojej hlbke drieme ku***visko 😀 to ze sa to niekto paci este neznamena ze mu mas roztiahnut nohy
Prečo nesexuješ s priateľom častejšie? Bude šťastný priateľ, Ty nebudeš myslieť na spolužiaka. Koza celá, aj vlk sýty.
@anonym_autor no co kdesi v tvojej hlbke drieme ku***visko 😀 to ze sa to niekto paci este neznamena ze mu mas roztiahnut nohy
@anonym_2ea33a ani som neroztiahla ani to neplánujem 😄
Prečo nesexuješ s priateľom častejšie? Bude šťastný priateľ, Ty nebudeš myslieť na spolužiaka. Koza celá, aj vlk sýty.
@cutespider nedá sa, študujeme a nie sme spolu každý deň
@cutespider nedá sa, študujeme a nie sme spolu každý deň
@anonym_autor, neostáva Ti nič iné, len poprosiť o pomoc spolužiakov. Ale vždy iného, aby si nemyslela iba na jedného 😁

@anonym_autor co by si chcela aby tvoj prriatel urobil keby on mal take iste problemy s kolegynou? Ako by sa on mal podla teba zachovat?