Páči sa mi iný muž

4. jan 2023

Ahojte,

taka mozno divna otazka a poprosim odpovedat len zeny dievcata ktore maju normalny fungujuci vztah.
Milujem svojho priatela, sme spolu vyse roka, zijeme spolu, vsetko totalne funguje. Mame normalnu domacnost (ano sem tam sa aj hadame o hluposti) mame pravidelny sex ktory je dobry…. pred par dnami ma priatel zoznamil so spoluziakom z Vš a ja som sa donho normalne ze zalubila. Totalne som sa donho rachla. Milujem ako je upraveny, vzdy pekne obleceny, krasne vonia, hrava tenis …. proste som z neho očarena.
Je toto normalne ak mam fungujuci vztah?

mikadooo
4. jan 2023

Stáva sa to... Treba trochu skľudniť hormóny a povedať si, že sú to len ružové okuliare 🤣. Aj ten pán úžasný jedného dňa zovšednie 😁.

babajaga
4. jan 2023

..a stane sa ti to este vela x,ze ta ocari cudzi muz...na to mame rozum,aby sa vedeli ovladat a budovat to,co je pre nas dolezite-rodina.Tak utri slinku a sup k priatelovi.

panelacikova
4. jan 2023

tak asi az tak fungujuci vztah to nie je

autor
4. jan 2023

@babajaga ja neplanujem opustit priatela, to urcite nikdy, s nim chcem byt do konca zivota a ako pises budovat si rodinu atd. Len ma zaujimalo, ci je to normalne, alebo som niekde zlyhala

ckocka
4. jan 2023

Prečo by sa človek vo vzťahu nemohol zalúbiť inde? A prečo by ten nový nemohol nakoniec byť vhodnejší partner?

marca12
4. jan 2023

Tak si toho pana predstav ako troni na zachode. Neblazni to je len poblaznenie a odide,ak sa na to nebudes viazat a vyhladavat jeho spolocnost

marca12
4. jan 2023

Nezlyhala si,je to normalne. V zivote este vela takych stretnes. Podla mna su to skusky nasej osobnosti,ci ustojime alebo si vyberieme lahsiu cestu a budeme neverni.

mpg
4. jan 2023

Toto nie je zaľúbenie, on sa ti iba páči, ale nedá sa vedieť, či by on chcel teba, či nemá už svoju priateľku, nedá sa ani vedieť , či by ste vychádzali dlhodobejšie spolu, takých pekne upravených mužov sa dá denne stretnúť veľa, ale s máloktorým by sa dal udržiavať vzťah.

viestta
4. jan 2023

Chybu si nespravila, šťava sa to aj ženám aj mužom. Ide len o tom, aby pri tom očarení nestratili zdravý rozum a usudok

teleskop
4. jan 2023

hm, tazko povedat...

gertrudaosem
4. jan 2023

Pohoda stáva sa... Si len poblaznena...

raiper34
4. jan 2023

Po 10 rokoch normálka, ale po roku? To asi toho svojho zrovna moc nezeres, hľadal by som niekoho iného... Po roku máš byť ešte na ružovom oblaciku a nie sa zamilovať do iných.

h2
4. jan 2023

Len pred pár dňami ťa s ním priateľ zoznámil a ty už vieš, že je vždy krásne upravený, oblečený a voňavý?

babajaga
4. jan 2023

nezlyhala,stava sa to...ale je na tebe,ci to ustojis,alebo budes podvadzat,podvadzanie je cesta do pekla,pretoze plnohodnotny vztah a podvadzanie nejde k sebe,musis si vybrat

autor
4. jan 2023

@h2 ano nakolko za tych par dni sme boli dost spolu. Spolu nemyslim ja a on ale on ja a priatel.

autor
4. jan 2023

@babajaga ja nechcem podvadzat, v tom mam v hlave jasne. Skor som mala take vycitky, ze som sa zahladela do ineho. Ale viem ze moj priatel je moja priorita!

kellypiu
4. jan 2023

myslim, ze to je len take nejake ocarenie, vela by som si od toho neslubovala. Aj mne niekedy nejaky chlap padne do oka, ze mi je sympaticky, ale teda to trva chvilku a potom precitnem a ma to prejde.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hruska91
4. jan 2023

Vernosť a “byt ten pravý” - nie je vlastnosť, ale rozhodnutie. Ty sa rozhodneš, že ten tvoj je práve ten pravý a takéto situácie ustojis, bojuješ, pracujete na vzťahu.

autor
4. jan 2023

@athom pred par dnami, preboha mala som tu pisat presne datumy a trvania kolko kde a kedy sme boli spolu? Zavazi to nieco na mojej otazke? Ci len si trebalo pohonit ego?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jan 2023

@athom Ok stretneme sa osobne, a ja ti porozpravam detaily 🙂

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jan 2023

@athom zle si si cital diskusiu, ja priatela mam, kludne mozes smrdiet. Aj ja hravam tenis a aj teraz v zime nakolko existuju kryte kurty a aj haly 😘

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
4. jan 2023

Okuzlenie inym muzom moze prist. Stane sa to.
(Aj muzovi s inou zenou.)

Ale ako pride, tak odide, ak to nebudes zivit.
Len to niekedy moze trvat par tyzdnov, mesiacov a niekedy zial aj par rokov, nez okuzlenie uplne vysumi.
Obvykle, ked zacnu na nom zlyhavat tvoje ocakavania. Podvedome totiz niekomu, kto sa nam paci, zacneme hned pripisovat nejake crty, vlastnosti, ktore su nam sympaticke. Tak nejak si ho do nich “obliekame”. No a ten objekt ich nemusi mat. Dokonca naopak. A okuzlenie zacne blednut.

autor
4. jan 2023

@athom to ze sa mi paci, ako sa oblieka, neznamena, ze moj frajer chodi v monterkach. To ze pekne vonia neznamena, ze moj frajer smrdi. Nemoze sa mi pacit viac voni? A ze hra tenis, ten napriklad moj priatel nehra a na tom druhom sa mi to paci. A ze sa strerava s ludmi z Vs? Aj ja sa stretavam s ludmi z Vs. Lebo niektori ostali v meste v ktorom sa aj studovalo.
Skor sa nestretavam s ludmi zo SŠ, nakolko z nej sme sa viaceri rozliezli inam.
Je mi smutno, ze si tak obmedzeny a nechapavy. Ale to nevadi, aj takych autobus bere.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jan 2023

@athom vsetko robim pre tvoju radost ♥️