Mám problém nájsť si frajera

13. mar 2024

Ahojte, mám veľký problém nájsť si frajera. Mám pocit, že v dnešnej dobe sú všetci kurevníci, neschopní a žiadny normálny už ani neexistuje. Veľakrát mi písali ženatí muži, ktorí mali doma manželky s deťmi a ja si hovorím kde sa stala chyba. Keď si predstavím, že by môj muž písal iným ženám je mi na vracanie.
Poraďte ako zmeniť mindset, že všetci nie sú kkti? Viem, že existujú aj verní vtipní pekní muži, ale asi nie v mojom okolí...
Zoznamky som si už radšej zrušila, lebo všetkým prevažne išlo iba o sex.
Kde ste sa spoznali s vašimi frajermi/manželmi?

barbora0308
13. mar 2024

Ja osobne, ak by som este nebola zadana, tak by som sa skusila zoznamovat na roznych kurzoch a pod., v podstate by som si skusila najst nejaku podobnu krvnu skupinu. Napr. kurze varenia, kreslenia, tanec, hudba alebo rozne besiedky napr. cestopisne, literarne. Cokolvek, co ta zaujima a uzila by si si to aj napriek tomu, ze by si tam nenasla znamost. Odvazila by som sa aj na nejaku dovolenku sama so skupinou inych novych tvari ludi, ako robi napr. zajazdy aj Flying banana pre mladych ludi. Drzim palce, ja osobne som mala stastie na muza, ale viem si predstavit, ake to moze byt v dnesnej dobe tazke...hlavne ked sa vytraca schopnot normalne komunikovat a ludia sa prevazne socializuju online 🫤.

heln
13. mar 2024

nepises kolko mas rokov, urcite je to trochu ine v roznych vekovych kategoriach, starsi su uz predsa zvycajne zadani.
preco hladas cez zoznamky? co tak skusit realny svet? kulturne podujatia, vzdelavanie, nejake volnocasove kurzy, aktivity, komunitne centra, dobrovolnictvo....
ja som spoznala manzela v jednom obcianskom zdruzeni, ked som robila bakalarsku pracu.
a ano na zoznamkach su hlavne muzi co chcu niekde zasunut.

chodec15
13. mar 2024

jasne, vsetci su ponorky a ty si lietadlo. 🙂 Ano, zmen pristup. To ze ti napise 3-5 zenatych neznamena nic, lebo na svete su dalse 4 miliardy muzov. Statisticky je normalnych 70% ludi, muzov aj zien, zvysok je s nejakou odchylkou od normalu.

iv1rozali
13. mar 2024

Najlepšia je turistika. Ja som ako slobodná išla s kamoškou na tri dni na turistiku. Spali sme na chate Štefánička..... odtiaľ sme si robili výlety. Za tie tri dni sa tam vystriedalo kvantum turistov. Večer hrali na gitare....všetci tam sedia spolu pri jednom veľkom stole....tam sa zoznámiš určite.

chodec15
13. mar 2024

"ako zmeniť mindset, že všetci nie sú kkt". S tymto pristupom marne hladas ako mentalne slabsi chlap, co sa divi, ze nemoze nikoho najst, lebo kazdej na stretku povie, ze zeny su aj tak vsetky pips. Ta podakuje a po taliansky sa vytrati.🙂

autor
13. mar 2024

@chodec15 Ďalší mudrlant sa ozval ;) Prístup mám dobrý nakoľko viem, kde je chyba a chcem to zmeniť....nechápem čo máš za problém?! Asi sa ťa dotklo a patríš tiež medzi nich 🙂)

grof_monte_christo
13. mar 2024

Určite sú (aj na zoznamkach) muži, ktorí ponúkajú viac ako len sex. Pre takýchto mužov musíš byt však zaujímavá osobnosť aj ty, to zahŕňa komunikáciu, záujmy, životné postoje, atď. Nie je všetko len o šťastí.

chodec15
13. mar 2024

Iba hovorim, ze ked zena hlada partnera a vyjadri sa o muzoch obecne, ze su kkti, tak si s nou max niekto zasexuje a povie dovidenia. Ti rozumnejsi ani nebudu stracat s tebou cas. Preto sa ti asi aj prihovaraju iba zenati, ako povyrazenie si.

autor
13. mar 2024

@grof_monte_christo S jedným potenciálnym som si písala, všetko bolo super, stále sme mali o čom, mali sme aj spoločné záujmy a potom mi z ničoho nič napísal, že ma nechce ťahať za nos, ale ide mu len o sex...Tak ja už neviem, že či to zo mňa vyžaruje alebo prečo mám ja tekéto "šťastie"...

grof_monte_christo
13. mar 2024

@anonym Neviem, o akej vekovej skupine sa teraz bavíme, ale mne sa toto ešte nestalo, že by niekto otočil o 180 stupňov.

autor
13. mar 2024

@grof_monte_christo veková skupina 25+

grof_monte_christo
13. mar 2024

@anonym V tvojej vekovej skupine by som zoznamky vynechala a snažila sa zoznámiť s niekým podľa konickov, čo ťa baví a napĺňa.

siska53
13. mar 2024

V praci sa ti neda? Ja som sa sice cez internet, pripadne aj na diskoteke.. skor v tej praci alebo nemas nejaku partiu? V tvojom veku som okrem diskotek chodila s partiou na chaty.. zopar ludi sa dalo dokopy prave v ramci partie a su spolu doteraz...

autor
13. mar 2024

@siska53 som introvert, na party uz nechodim lebo ani nepijem alkohol, ale zase sportujem tak mozno pri sporte by som si mohla niekoho najst

majka2
13. mar 2024

Ahoj. Ja z mojim manželom sme sa zoznámili na.pokeci sme spolu 6 rokov z toho takmer rok manželia

h2
13. mar 2024

Ja som sa s mužom zoznámila v práci a som vážne rada, že už to bolo dávno a že už to teraz nemusím riešiť. V tejto veci sa doba veľmi zmenila k horšiemu.

lakebabe
13. mar 2024

Veľa párov co poznám sa dalo v poslednej dobe dokopy vo fitku, takom co chodia hlavne mladí také páry poznám teraz asi tri, že sa chlap prihovoril a vyslo to. Alebo v turistickom klube to je tiež populárne, pri túre sa s tým druhým máš kedy porozprávať, bary a podobné asi radšej nie a zoznamka sú v tvojom veku také diskutabilné aká skupina chlapov tam bude

rasken10
13. mar 2024

Nie nie sú všetci, skôr 3/4 . Súdiac podľa zoznamky by som aj ja mohol napísať že sú tam ženy zberačky foloverov, vypočítané mrchy atď. Odkiaľ si?

chodec15
13. mar 2024

Pripomenulo mi to vtip.
Hovoria o mne, ze nie som ziadna dama. ...kkti blbi. 🙂

autor
13. mar 2024

@chodec15 ale chod uz het prosim ta ak nemas co normalne povedat 🙂

chodec15
13. mar 2024

@autorka pytala si sa, preco si nemozes najst frajera. 🙂 Lebo si vulgarna a chlapom sa prilis nepaci, ked im zena hovori kkt. Tak ako sa zenam nepoaci, ked im muz nadava pi.a. Idem het. 🙂

autor
13. mar 2024

@chodec15 v zivote som chlapovi nepovedala, ze je kkt. Iba si to niekedy pomyslim, ale oni nemaju od kial vediet, ci som vulgarna alebo nie. To ze sa ti zda anonymka na MK vulgarna, neznamena ze je taka aj nazivo 🙂

chodec15
13. mar 2024

autorka to je uz lepsie, ale lepsie budes posobit, ak si to odpustis aj anonymne. Pekny den. 🙂

mnamko
13. mar 2024

No teraz som tu čítala,že chalanisko si nevie nájsť dievča,tak si spolu začnite písať,

siska53
13. mar 2024

No, napriklad...

nevelyn
13. mar 2024

Verni zenati ti nebudu pisat na zoznamke🙂. Tam najdes len nevernych zenatych. Ja poznam takych vela, omnoho viac nez tych nevernych, teda ale vsetko zadanych. No existuju, ja tomu verim! Dokonca som jazdila aj na sluzobky a kupodivu nikdy ziadna divocina, aj mam pristup do manzelovho telefonu rovnako ako moje kamosky (do telefonu svojich partnerov a nic poriadne sme este nenasli). A vacsina z tych chlapov, o ktorych hovorim, pracuje z domu, takze ani prilis vela prilezitosti nemaju fyzicky sa s niekym stretnut.

domkakvet
13. mar 2024

Poobzeraj sa po okoli, bud v praci, v skole, alebo zacni chodit na nejake aktivity.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva8
14. mar 2024

@autorka zial, aj tu vytrvalo vypisoval "idealny" chlap, ktory nepochopi, ze mas ine priority.
Neoplati sa obhajovat pred ludmi, kazdy sa prezentuju sam

Neviem ako sa zoznamit pri sporte. Su turisticke zvazy, kluby. V posilke sa sustredi skor kazdy sam na seba. Mala nadej, ze v praci? Alebo jazykovy kurz? Tanecna je zaujimava prilezitost (risk: nepride nezadany chlap ) 🙂 Mozno niekde nejake dobrovolnictvo?
Skus poguglit na internete, pozri nejake akcie, ktore sa konaju v okoli, mozno na pohlad aj "hluposti", kazdeho bavi nieco ine. Napr. v nejakom podniku u nas sa kona raz do tyzdna stretnutie, kde sa da porozpravat s kymkolvek v cudzom jazyku (angl., fr., nem., rustina....), slovaci, rodny jazyk, bilingualne hovoriaci., rozneho veku, vzdelania, "postavenia"... Este som tam nebola, ale fajn recenzie som pocula, niekedy skusim, som zvedava.
Na zoznamkach som zenatym muzom zvykla napisat, nech ten cas travia radsej s rodinou, nech to povedia manzelke, nie mne 🙂 Niektori si dali povedat a normalne zacali ospevovat manzelku 🙂
V tejto digitalnej dobe je narocnejsie stretnut niekoho, pritom verim, ze su aj muzi, ktori tuzia po laske. Zial, zoznamky sa premienaju na "sexuvolnenia". Ale baby na MK pisali, ze su stastne v dlhorocnom manzelstve s partnerom, ktoreho stretli na zoznamke.

jozko_z_lesa
14. mar 2024

Dievca 1. Co hladas to najdes. Ked su vsetci kkti tak taki budu nech budes hladat kdekolvek.
2. Pises ze muzi co ti pisu su zenati a chcu zasunut. No blik, samozrejme, lebo ti vtipni a verni a slobodni nevysedavaju na zoznamkach a nevypisuju zenam ze ano?
3. Ako zmenit mindset je vec na odbornu debatu, nie s nami laikmi. To si netrufam radit.